Ballongbukse ble det tilslutt:-)

Her for noen dager siden etterlyste jeg her på bloggen om mønster på en ballongbukse eller selebukse og det var 3 stk som velvillig ga meg noen tips på dette. Blant annet gjennom FB men jeg er nok en av få som ikke har en profil på dette nettverket. Så jeg endevendte mine gamle oppskrifter selv og fant et mønster jeg kunne bruke.  Og i mellomtiden så var http://fruensvilje.blogg.no/ på jakt etter mønster til meg også. Og det er veldig hyggelig at det er noen som deler med seg her så mange takk for tipsene til både Trulte og til strikkepinneklirr for at Dere ville hjelpe.

Men her er endelig beviset på ballongbuksen jeg fant mønster på selv etter og ha dykket i mitt eget arkiv. Og jeg skal til og med dele mønster med dere andre her også,for vet selv hvor irriterende det kan være og savne et mønster på noe. Nå skal det sies at jeg har brukt litt hullmønster som ikke står i oppskriften men ellers har jeg strikket som det står etter målene. Og med pinner nr 2½-3 og med pt Pandora garn og her er det brukt litt over et nøste bare. Kan jo bruke mandarin petit også.


Størrelsene er 3-6-9-12 mnd. Og den jeg har strikket er for 3mnd.

Så her er det nå bare og forsyne seg med oppskrift:-)

25 kommentarer
  1. Denne ble skikkelig fin. Flott farge og fasong var det på den. Likte ekstra godt mønsteret oppe på buksen 🙂

  2. Trulte H: Tusen tusen takk:-) Er vel mintgrønn og den fargen passer jo når vedkommende ikke vil vite kjønnet på barnet dem venter,så her kan den bli fin til enten gutt eller pike. Ja jeg strikker nok jevnt men garnet en bruker er jo avgjørende også. Hadde vært artig og sett den i en herrestørrelse,,,:-))

  3. Greta: Skal si du har gått igjennom mine innlegg og kommentert på hver av dem. Flinke Greta:-)Ja jeg gravde dypt i gamle oppskrifter og fant denne og måtte da bare starte og jeg ble fornøyd over buksen selv. Og så er det jo noen få som har funnet link eller mønster til meg så det er jeg takknemlig for. Ja det blir regn og så får vi penere vær utover uken,,,får vi håpe på:-) En klem til deg også fra meg:-)

  4. Da har eg fått med meg alle innlegg du har lagt ut. Så bra at du fant mønster. Det vart ei tøff ballong bukse. Flott hullmønster. Er vel en av favorittene vår. Kjekt å sjå alle innleggene dine kjære du. Håper vi får ei fin uke her i øst. Stor og god klem sendes over fjorden.

  5. akbhandy: Takker så mye for godord og den er i litt mintgrønn,og da skulle den passe til en gutt eller jente i fargevalget. Og den skal jeg ha med meg til Puerto Rico til høsten og gi til noen vi ble kjent med der for noen år tilbake som skal få barn føre vi kommer ned igjen. Så det blir nok litt til føre jeg pakker alt inn som gave:-)

  6. wow den var fin Og så nydelig farge. Du strikker veldig jevnt og fint. Det ble lekkert med den hullborden.
   Nå fikk jeg jo en ny ide i hode når jeg så den fine ballong buksen din. (ikke til gubben men til lille bestemortulla mi.) 🙂

  7. Fru Stussli: Tuuusen takk Bente. Helt enig at disse buksene er flotte og jeg skal ha med meg litt hjemmestrikket til noen vi kjenner på Gran Canaria som skal ha barn og når vi reiser ned i september igjen så skal jeg ha med meg litt til dette barnet som da har blitt født en mnd før vi kommer.Så vil jo være fine i den varmen der da:-)) En fortsatt fin kveld kjære deg:-)

  8. Oi, denne var skikkelig lekker. Så flink du er. Nydelig farge du har brukt. Fant et mønster på rumper, men den minste størrelsen var 1 år. Men så at du allerede hadde funnet mønster. :-))

  9. Herlighet så nydelig <3
   Du er tryllekunstner med strikkepinnene 🙂
   Jeg er så glad disse buksnene er populære igjen for de er virkelig søte.
   Ha en finfin søndagskveld

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg