Hygge i solbakken om fredag.

Fredag var en nydelig dag ved campingen og etter og ha slått plenen der ute så var det bare koselig og kunne ta frem noe godt i glasset og bare sitte og nyte disse edle dråpene som kun inneholder 5%. Men skal sies at jeg ikke liker vin ,men litt søtlig og sprudlende av denne sorten kan jeg godt drikke som en leskedrikk:-)

Og flagget henger ved teltet som beviser at vi er på plass igjen:-)

Har en del mål med plen som jeg og min mann stort sett klipper så det blir mange skritt og fin trim.

Ønsker alle en riktig fin uke .

16 kommentarer
  1. Det så ut som en fin dag med blå himmel og greier..da er det nok koselig med campingliv :))
   Ikke spesielt glad i vin jeg heller..men litt i glasset av og til kan være hyggelig da :)) Bildet ble jo veldig fint ;:)) Kos deg med kvelden :))

  2. Åse Helen: Tusen takk:-) Ja vi har god plass der ute for er kun 5 vogner og ikke skal det bli flere heller. Så vi er rett ved sjøen og det er vakkert der ute. Ja litt bobler smaker godt i rette miljøer og kunne sitte ute og nyte det i pent vær,,,kan det da bli bedre:-)

  3. Trulte H: Takk for det,og vi trives godt her og kunne aldri tenkt meg på en campingplass med flere hundre vogner og mye folk. Så nå er vi bare 4 vogner som er i bruk så det sier seg selv at det er en liten “perle”der ute i Skjebergkilen:-)

  4. fruensvilje:Ja det er veldig pent her ute og det blir god trim når det er snakk om en god del mål og slå. Men godt og få rørt på seg litt:-)

  5. akbhandy: Tusen takk. Ja det er vakkert der ute og spesielt når været er pent også. Tenker dere farter litt rundt med bobilen og får flere fine helger i den. Så er dere på mitt hjemsted en eller annen gang så ikke glem og ta kontakt med meg:-)

  6. Så koselig det så ut 🙂 Litt av en boltreplass dere har der inne idylliske omgivelser. Og så er sjøen like ved også hvis jeg har skjønt riktig?
   Jeg er ikke så glad ikke sterke saker jeg heller, men bobler er godt. Ha en riktig fin uke 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg