Mintgrønnt sett til en baby.

Nå har jeg fått ferdig en liten jakke og litt tilbehør til den lille buksen jeg strikket her forleden.  Og mønster på jakken fant jeg i et gammelt hefte fra mange år tilbake. Men fortsatt er mønsteret fint og jeg vil tro at mye av dette kommer tilbake igjen etter og ha tittet litt rundt omkring på andre som har strikket.   Ble kjent med noen på Gran Canaria for flere år siden og nå skal dem ha barn rett føre vi ankommer dit i september så gleder meg til og ha med litt hjemmestrikket til babyen som skal bli født i en varm sesong så jeg har brukt tynt bommuldsgarn som blir godt for en liten kropp:-) Og jeg tenker at det blir laget noe til for dette var artig og holde på med igjen.

Og selve buksen har jeg lagt ut mønster på her hobbystuas.blogg.no/1431280481_10052015.html

Men har bare forandret litt på mønsteret i livet men selve masketallet er blitt brukt.

Så måtte jeg da få strikke en liten jakke og da ble valget denne her som har et fint bladmønster.

Og igjen så har jeg heklet små babysokker i samme garnet og mønster på disse finner du også her.

hobbystuas.blogg.no/14322…oselig_hekling_til_s.html

Og alt er i ca størrelse 2-4 mnd.

Da skal jeg fortsette med og gjøre ferdig en liten bukse i et annet garn og farge.

32 kommentarer
  1. Fru Stussli: Tusen takk kjære Bente:-) Er nok glad jeg kan kjøpe eller finne mønster fra andre som lager selv. For er ikke flink med og gjøre for mye på egenhånd uten og ha mønster. Så en sjelden gang så kan jeg være heldig og finne på noe av meg selv,,men det er ikke ofte:-) Veldig koselig og få slik ros fra deg som kan så mye selv:-)

  2. fjellgeitbundingen: Mange takk skal du ha. Ja det ligger jo litt jobb bak dette men heldigvis at jeg er glad i og strikke så da går det som en lek.-) Ja teppet har jeg faktisk glemt og vise ordentlig frem:-)

  3. Herligheten så nydelig! Her er det noen som kommer til å bli superglad.
   Du som legger ut og lager så mange fine oppskrifter og mønster burde gi ut bok!
   Jeg er så imponert over hva du får til <3

  4. Trulte H: Tusen takk skal du ha ,og jakken er fra et gammelt Mamsell hefte og ettersom det er gått ut for mange år siden så skal jeg legge ut mønsteret her nå.-) Du er jo så kreativ med mønster og antall masker så tenker du finner ut hva du kan gjøre for og strikke den i større størrelse:-)

  5. gretashobby: Mange takk Greta for gode ord og det er jo sikkert at barnet må ha klær på seg. Så dette garnet tror jeg blir fint i varmen. Koselig og strikke til baby og småbarn og jeg gleder meg til og se kjolen du skal strikke også. Fikk en liten vridning i korsryggen i dag selv og sliter med og både stå og sitte nå….men går seg vel til etter hvert.-) Håper du får en fin dag selv og en god klem kommer til deg.-)

  6. akbhandy: Tusen takk Ann-Kristin:-) Morsomt og strikke og når jeg har noen og gi det til så koser jeg meg ekstra med garn og pinner:-) Buksen blir lik den jeg har visst frem ,,men kun garn og farge som skiller det:-)

  7. fruensvilje: Tusen takk Connie:-) Som du vet fant jeg jo mønsteret selv så bare behold ditt eget du. Men tusen takk for at du ville hjelpe meg:-)

  8. Liv Eline: Tusen takk skal du ha og jeg håper jo mottakeren blir glad for dette. Ja har merket at mange gamle mønster er tilbake selv i nyere hefter. Morsomt er det og strikke:-)

  9. Åse Helen: Mange takk skal du ha:-) Ja det er en fin farge som passer like godt for en pike eller guttebaby. Og selv synes jeg det er hyggelig og gi bort og får bare håpe mottakeren liker hjemmestrikket,,for ikke alle setter pris på det heller. Ja vi er på Gran Canaria 2 ganger i året og har fått denne plassen som en favoritt,,stabilt vær og temperatur som passer oss veldig godt. Sol bad og god mat uten stress er deilig:-) En fin helg til deg:-)

  10. Hei kjære deg. Sånn eit nydelig sett. Tenker dei blir veldig glade for dette settet her ha. Og enda mer fra din hånd. Sjølv om det er varmt, så må jo den lille ha kler på seg. Og eit strikkasett i tynn bommul må vere tingen. Kjekt å strikke småplagg også. Gleder meg til eg skal strikke babykjole snart.
   Det var ein herlig grønn farge også. Og bladmønsteret på jakka var skjønt. Du strikker jo så fint også, så dette blir dei glad for. No fr eg ta turen til trening. Da skal han få se litt på korsryggen som streiket litt att i går. Men det går nok fort over. HA ein super dag. klem fra Høy.

  11. helt nydelig Marianne og jeg som ikke har fått avgårde mønsteret jeg lovet,kan ikke du gi meg hjemmeadressa di så sender jeg hele heftet i posten,ja for jeg kommer ikke til å bruke det selv

  12. Det var et nydelig sett du har strikket, det bare må mottager bli glad for. Det er gøy å finne igjen sånne gamle mønstre, de er jo så populære nå.😊

  13. Å den jakka var fin. Hele settet er så fint. Har tatt vare på oppskriften av buksen. Jeg har sett oppskriften til jakka før tror jeg. Er det en Sandnes oppskrift? Denne kunne jeg tenkt å lage noe ala til bestemortulla mi.

  14. Helt nydelig sett du har strikket og mintgrønn er en stor favoritt hos meg 🙂 Husker svigermor strikket mye til guttungen når han var liten og det var veldig kjærkomment. Ingenting er som hjemmestrikka klær. Det blir de nok veldig glad for 🙂
   Så dere har et ferieparadis på Gran Canaria også? Kjekt å reise til de samme plassene hvis man liker seg godt der 🙂
   Ha en riktig fin kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg