Bukse ble det igjen og mønster på babyjakke.

Igjen har jeg strikket en ballongbukse av samme mønster som sist men denne gangen i Baby Soft garn fra Nille. Den er nok ikke like elastisk og fin i fasongen i dette garnet så skal jeg anbefale andre og strikke slike så bruk bommuldsgarn.  Og selve grunnmønsteret finner du her om det er av interesse. hobbystuas.blogg.no/1431280481_10052015.html

Som en ser så er det stor forskjell på disse to selv om det er samme masketall og strikkepinne.

Og personlig syntes jeg den mintgrønne er finest i fasongen(ballong) som det skal være.

Og jeg vil også dele mønster på jakken jeg strikket sist og det er fra et gammelt Mamsellhefte som gikk ut av produksjon for mange år siden men faktisk så er jo mønsteret like fint nå som den gangen.

Nå har jeg enda noe som straks er ferdig og igjen er det babystrikking det går på her:-)

20 kommentarer
  1. Heia! Nydelige sett du har strikket.Nu e det lenge sia jeg har vært innom, så det var på tide jeg gjorde det. Fortsatt god strikkeuke til dæ! Klem fra Marita

  2. frodith: Ja det mintgrønne skal til Gran Canaria og det i rosa er bare noe jeg har laget for moro skyld. Men strikker jo litt på bestilling for folk og jeg tjener ikke noe særlig på det. Men gjør det for at jeg lider av håndarbeidsmani,,hihi.-) Og så er det greit og ha noe på lur for er stadig noen som spør om jeg har noe og selge eller at jeg gir bort til noen som trenger det:-)

  3. Fru Stussli: Tusen takk for det Bente:-) Ja den rosa er jo litt yndig den også men ikke slik som den første jeg strikket. Men greit at ikke alt er likt heller vel. En riktig fin dag har vi hatt her i dag med bare deilig sol og jeg har vært en tur ute i vogna og hatt dugnad for meg selv i flere timer. Så nå skal jeg kose meg resten av kvelden med litt håndarbeide.-) En riktig fin kveld og helg til deg og dine:-)

  4. gretashobby: Ja det er sant det Greta,,jeg syntes dette var artig og strikke og er en stund siden jeg lagde noe til baby. Så jeg har en ny liten bukse og vise frem straks. Ja i dag har jeg ikke rørt verken garn eller pinner for har vært ute i vogna og klippet hele gressplenen så det har tatt noen timer og få ferdig. Så nå trenger jeg og slappe av og da blir det nok litt håndarbeid i kveld. Og ryggen trenger litt hvile igjen. Vært en flott dag med bare sol så nå kommer kanskje sommeren 🙂

  5. Du koser deg no med babystrikket ditt. Er enig med deg. Skal det vere ballongbukse så må det vere ballong også. Heldige dei som ahr deg til å strikke til seg. Ja slike mønster som er så gamle kan godt deles. Og akken er fin den det er heilt klart.
   Kva er det du strikker no da Marianne? Spennende blir det å vente å sjå. Men siden det er snart ferdig, så får vi vel sjå det snart. Går unna med håndarbeide i slikt ver vi har her, men du ahr nok supert ver i dag. Kos deg ute du da. klemmen

  6. Jeg er enig i at den mintgrønne er den fineste, men jammen er den andre søt også 🙂
   Nydelig med slike sett til de små <3
   Ha en strålende dag. Nå er endelig solen her på Kongsvinger 🙂

  7. Hekleri og Ra: Ja det er stor forskjell på dette. Så den ble liksom ikke så ballongaktig som jeg hadde håpet på. Men nå har jeg erfart dette.-)

  8. Trulte H: Det er baby soft garn jeg har brukt her,men på den i mint ble det brukt Pandora garn som er bommull. Men mandarin petit er også et godt garn til klesplagg for alle aldre:-)

  9. fruensvilje: Ja det ble stor forskjell og når det skal være en ballongbukse så skal jeg nok bruke annet garn heretter:-) Har straks ferdig en til i annet mønster og i bommuldsgarn så nå har jeg nok fått mani på disse.-)

  10. Jeg har prøvd det nillegarnet en gang, men det passer bare til kluter. Til babytøy brukte jeg bare Mandarin Petitt når det skulle strikkes i bommulsgarn.
   Men buksa ble da fin selv om den kanskje ikke er så tøyelig da.
   Tusen takk for oppskriften til jakken. Har egentlig noe annet på tapet nå, men mulig jeg må teste ut den jakka nå…men ikke som jakke til baby da. 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg