Ja slik har helgen min vært..

Med maling av 4 stk klosett-rom på vårt feriested,,så mens vinden har rast ute og regn og sol om hverandre så har jeg holdt på inne der og nå kjennes det på kroppen av og ha jobbet litt ekstra i helgen. Men her blir det nå helt nytt sanitæranlegg og dette skal bli bra:-) Men fortsatt så er det mye jobb igjen føre alt er helt ferdig. Men en får ta mere over langen vel….

I full konsentrasjon males det og opp og ned og frem og tilbake så blir det bra.

Og utover sjøen i dag så det langt fra deilig ut for her gikk det hvitt og skummende ….glad jeg ikke var i båt nå.

Og langt langt der ute så er det Kirkøya på Hvaler jeg har zoomet meg inn på fra der jeg er.

Men håper dere alle har hatt en grei helg,for selv er jeg egentlig fornøyd selv. Men venter på sommeren:-))

13 kommentarer
  1. Tone: Ja male er egentlig artig det og spesielt når en ser stor forandring,,men etter og ha holdt på i 2-3 dager nesten hele dagen så kjennes det på kroppen også. Men jeg tror det skal bli fint når alt er ferdig på feriestedet vårt.:-)) Ja det står mye igjen og gjøre men slik er det jo når alt skal bli renovert:-) Håper det går bra med valpen din:-)

  2. gretashobby: Takk for det Greta. Ja les det jeg skrev som svar til Connie så ser du hvordan dette er. Vi har 4 hytter og 4 vogner og nå blir det lagt inn vannklosetter og dusjer og snurredoene er tatt vekk. Så skal bli deilig og få det mere komfortabelt her. Spesielt for dem som ikke har egen dusj i vogna si.Ja nå er det godt og varmt her og vinden er i ro,,for det har blåst noe forferdelig i siste dagene så en har blitt helt gåen i hodet. Håper du får en fortsatt fin dag og at sommeren kommer til Høyanger også:-))

  3. fruensvilje: Ja her har det vært mannen min og meg selv som har tatt affære og satt i gang med og pusse opp. Campingplassen er privat og eies av min manns arbeidsplass og vi har 4 utleiehytter og 4 vogner nå og mere blir det heller ikke. Har hatt snurredoer og ikke dusjer her så nå blir det lagt inn nye vannklosett og to dusjer for oss her ute. Og veggene er jo i treverk så nå blir det lyst og fint med malte vegger. Og så blir det våtromspanel i dusjene. Så om det nå tar tid så er jo jeg heldig som har varmt vann-dusj og toalett i min egen vogn.(klosettet i vogna står foreløpig ubrukt )

  4. Er ikke maling KJEMPEGØY… i sånn ca 30 min…;) Kan fort bli litt mye. Men så fint det blir med de lyse veggene. Dere har en del å gjøre, skjønner jeg.

  5. Hei vennen. så flink dere har vore da. Er det eit sanitær anlegg som dere som har vogn der eier sammen da. Tenkte det var i samanheng med ein campingplass dere hadde vogn eg. Men da tok eg vel feil da.
   Sommern den venter vi på også. Men den kjem da meir eller mindre hos dere ser det ut til på langtids varselet. Sjølv om storvarmen uteblir. Må sjekke det andre innlegget dit også.

  6. så dere tar del i oppusingen på den vesle campingplassen deres 🙂 eller er det bare en felles ferieplass for dere som bor der ? uansett så blir det fint med litt nytt på badet 🙂

  7. frodith: Jepp her har en ikke ligget på latsiden skal jeg si deg,,men alt tar tid så det har gått i ett fra morgen til kveld med disse rommene. Virker små,,men store er dem når det skal gjøres noe. Ja du har fortsatt litt og gjøre du også med flyttingen så sikkert ikke vært så mye sitteiro for deg. Men må du ha en fin kveld og husk og puste ut:-))

  8. annebe: Ja jeg må si jeg er fornøyd med det som har blitt gjort denne helgen når været er som det er,hadde det vært sol og varme så hadde det ikke vært like koselig og stå inne med malekosten en helg. Det er nå 4 vogner og 4 hytter så er ikke så stort hos oss,,men det er jo bare deilig. I dag hadde nok jeg blitt båtsyk også hadde jeg vært på sjøen,så liker meg nok best som landkrabbe:-) En riktig fin kveld og en god ny uke til deg også:-))

  9. Trulte H: Takk for det. Dugnad er det ikke så mange som vet hva er,,,så det er som regel min mann og meg selv som tar ansvar der ute. Nå har det vært snurredoer der ute og ikke dusj så har fått en rørlegger hit så for og bli ferdig med diverse maling og nytt belegg så har vi 2 holdt på med jobben . Så nå skal det bli bra til slutt. Har heldigvis dusj i min egen vogn så er heldig på den måten. Ja det har gått unna på vannet i dag og ingen båter og se heller,,jeg ville ikke hatt vært med noen på sjøen i denne vinden. Men fasinert og se på. Kos deg du og nå skal jeg også ta en titt på tv kassa:-)

  10. Så flink du er da som maler Har dere ofte dugnad på stedet.
   Vann kan være skummelt i vind, men du verden hvor godt det gjør seg på bilder. 🙂
   Vi har hatt en vanlig koselig avslappingshelg med mye fotball. 🙂 Nå er det VM kamp for damer som titter på mens jeg soser rundt på nettet. 🙂

  11. Bra du er fornøyd med helga..selv med malejobb :)) 4-klosett-rom ? stort det feriestedet da …Fin tbilde av sjøen…selv om jeg heller vil være på land om det bølger..jeg blir nemlig lett båtsyk :))
   Ønsker deg ei fin kommende uke :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg