Overraskelse ble det i dag…

Hei igjen. Ja nå er det lenge siden jeg har blogget og vært aktiv her på bloggen min,,og ikke minst alle som jeg har som bloggvenner som også ikke har hatt noe besøk fra meg heller. Men for dere som har fulgt meg her i tykt og tynt så vet dere jeg er lite på nett om sommeren. Men i dag skjedde det noe ekstra artig så her er grunnen for at jeg nå har logget meg på nettet igjen. Et uventet besøk dukket opp her på campingen hos meg i dag og må si jeg ble både rørt og glad på samme tid. At jeg skulle få besøk fra selveste Ann-Kristin og hennes mann var utrolig artig og at dem klarte og finne frem her ute i Løkkevika med sin store flotte bobil som dem har kjørt fra Mo I Rana og nedover på sin ferietur. Så mange takk for et herlig besøk fra Dere. Og så håper jeg Dere får en fortsatt fin ferie på ferden videre:-))


Det flotte sjalet jeg har tatt på meg var en deilig gave fra Ann-Kristin og hun visste tydelig min favorittfarge som er blått:-)

Må få gratulere dem så mye med 24 års bryllupsdag i dag også.


Og endelig fikk jeg også hilse på King som stadig er avbildet på bloggen hennes. Og har du enda ikke besøkt henne så gå inn på denne bloggenhttp://akbhandy.blogg.no/ for her er det masse fint og se av flotte håndarbeider:-))

Ellers håper jeg alle har det bra selv om sommerværet ikke er på det beste i år men selv nyter jeg hver dag og koser meg så godt det lar seg gjøre.

Har både strikket og heklet så kommer nok senere med eget innlegg om dette også. Så vi ses når jeg igjen får lysten til og blogge mer igjen.

Fortsatt god sommer til dere alle og jeg har dere i tankene selv om jeg er fraværende i sommer.

 

8 kommentarer
  1. akbhandy: Jeg satt stor pris på at dere tok turen innom meg her ute. Ja denne plassen er helt nydelig da det ikke er en overfylt campingplass med masse folk og vogner:-) Hils så mye og jeg ønsker dere en fortsatt fin sommer. Klem fra Marianne:-)

  2. Hei Marianne!
   Det var skikkelig koselig å treffe både deg og mannen din. Kunne jo ikke bare dra forbi, når vi var på dine trakter. Og du var like trivelig som jeg trodde du var. Og det var mannen din også.:-) En fantastisk herlig plass dere har i Løkkevika.. Klem

  3. Så gøy at det ble noe av. Ann-Kristin sa at det muligens vart til at dei besøkte henne. Men dei fikk se det litt ann. Det er ei trivelig dame og eg og syns det var veldig kjjekt å treffe både ho og mannen hennar. Trivelige folk. Skjønner at du vart overaska, men slike overaskinger setter man pris på. Fortsatt fin sommer til deg min venn. klem

  4. Så moro med bloggvenn-besøk, det er så gøy å møte bloggvenner atte, det vet JEG, som hadde meg turen til Bergen i sommer 🙂 Gøy å se deg på bloggen igjen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg