” Sommerhekling “

Hei igjen. Er nå hjemme en liten tur og passer derfor på og legge ut litt av det jeg har heklet i ” sommer “. Er fortsatt ikke det helt store og fine tingene jeg lager,men koselig er det og kunne lage noe som kan komme flere til nytte:-))

Glassbrikker er jo noe jeg aldri har heklet før så det har blitt noen siden jeg startet. Og igjen så er det noen som allerede har fått noen av meg som er evig takknemlig for hjemmelagede håndarbeider . Og jeg liker og holde på så det er bare artig og kunne ofre litt på gode venner.


 

Men grytekluter har det blitt mange par av nå da jeg har hatt litt oppdrag og ikke minst for og få litt i gavekurven igjen.


Og mønster på disse gryteklutene finner du fortsatt her hobbystuas.blogg.no/1345226210_17082012.html

Dette blir store gode grytekluter og selv bruker jeg Gjestal Bomull Sport garn og nål nr 3 .

 Har fått noen henvendelser i sommer på mønster på diverse så håper vedkommende titter inn igjen og ser at det meste ligger på bloggen allerede.

Jeg har jo strikket litt også men det får nok komme ved en senere anledning igjen. Så jeg vil bare få ønske alle en fortsatt god sommer selv om den ikke er helt på samme måte som vi hadde håpet på…..ja sånn er det:-)

15 kommentarer
  1. Her var det masse fint ja. Du har vore produktiv ser eg. Mange glassbrkke og par med grytekluter. Har vore vær til håndarbeide i sommer skjønner eg. Kjekke gaver å gi vekk dette da. Og det liker du jo veldig godt. Å gi vekk ting. SNille gode Marianne.
   Håper du ahr det bra og sola skinner litt på deg innimellom da. Stor klem fra Greta

  2. Her var det mye flotte hekla ting 🙂 Utrolig koselig med sånt 🙂 Håper du koser deg masse i vogna og at du har det bra 🙂 Veldig hyggelig at du stakk innom en tur 😉

  3. ÅÅååå så møye fint du har hekla. Dei gryteklutene er skikkelig greie og ein fin størrelse blir det på dem også .Digge fargene dine. Ønske deg ein fortsatt fin sommer .Klem

  4. Fru Stussli: Tusen takk snille Bente for masse gode ord som vanlig:-) Ja jeg vet du er iherdig med og lage filleryer og annet fint som du syr og mestrer også. Har sett litt på bloggen din i sommer skjønner du ,men har ikke lagt igjen en eneste kommentar hos deg eller noen særlige flere. Ja denne sommeren er ikke noe og rope hurra for men det er likt for alle. Ja nå er jeg glad for at vi har 14 dager og se frem til med sol og varme i september for da drar vi til Gran Canaria igjen. Så skjønner flere og flere er på hugget etter sydenturer nå. Håper dere får en reise i høst. Men må du ha en fortsatt fin dag og så får vi bare nyte disse få dagene med litt sol og varme:-)))

  5. Herlighet så mye pent! Fargeglade og flotte ting. Jeg kjenner jeg skulle hatt mere tid, for det er så mye jeg ønsker å lage når jeg ser det her. For tiden er det filleryer og atter filleryer. Det er tiden for at jeg kan sitte ute å rive osv og da må jeg nesten utnytte det. Når det blir enda kaller kan jeg krype inn med god samvittigehet 🙂 Har handlet masse stoff som jeg gleder meg til å sy med når høsten kommer.
   Håper du har en fin sommer, selv om været har vært litt under middels. Her er vi begynt å tenke at vi kanskje må ut å reise litt i høst hvis ikke varmen snart kommer 🙂 En uke der det er litt varmere enn her nå, hjelper så godt på når vi skal takle en lang vinter…
   Fortsatt god sommer til deg og dine 🙂

  6. frodith: Tusen takk snille deg. Jeg elsker farger og det har du nok forstått her på bloggen min:-) Om du ikke hekler noe særlig så tryller jo du frem masse flotte naturbilder som er skjønne og se på. Håper du får en fortsatt fin sommer av det som er igjen av den:-))

  7. akbhandy: Heisan:-) Ja som du ser så har det jo blitt litt på håndarbeidsfronten i sommer. Jeg har tenkt på dere etter besøket dere gjorde hos meg og jeg er kjempestolt over og ha fått truffet deg og din mann. Nå er jeg straks klar her hjemme med rent tøy i bagen så igjen drar jeg ut i vogna uansett hvordan været blir:-) Ja kan tenke meg King ble glad for og komme hjem til sine kjente familiemedlemmer igjen. Hils så mye til din mann og en god klem til King fra oss her nede. Fortsatt fin sommer Ann-Kristin:-))

  8. annebe:Heisan. Mange takk for koselige ord og vi får bare håpe at vi igjen kan få nydelige dager med sol og varme igjen. Koser meg med håndarbeider når været ikke er helt på topp,så får jo laget opp litt denne sommeren. Håper du har det bra også og jeg ønsker deg en fortsatt fin sommer:-))

  9. Her var det mye fint ja….superfine gaver det der :)) Fortsatt fin sommer til deg også…håper August blir fin og varm, men vi har hatt noen ok dager også :)) Fin kveld videre :))

  10. Se der ja. Du har jaggu fått produsert mye flott. Mange herlige farger. Med den flotte plassen dere har i Løkkevika, må det jo bli produsert mye flott. :-)) Vi er nå kommet hjem, så vi får en hel uke hjemme før vi begynner på jobb igjen. Mulig det blir dagsturer om været tilsier det. Det ble skikkelig harrytur på oss. 2 dager på Ullared og 2 dager på High Chapparal, før turen gikk hjemover. Det gikk raskere hjemover enn vi hadde planer om. Været tilsa ikke at vi ville stoppe bare for å sitte inne i bilen. King ble kjempeglad for å se igjen gutta her hjemme. Og han syntes det var deilig å kunne få sove på plassen sin igjen. :-)) Hils mannen og kos dere når dere drar tilbake til vogna. Klæm

  11. Så herlig, jeg blir så glad av alle fargene du tryller noe ut av 🙂 Jeg hekler ikke så mye om dagen, pga armene, men desto mer foto 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg