Sommer-strikk og et lite livstegn fra meg.

 Heisan her er jeg igjen. Ja endelig så har vi nå fått skikkelig sommer og fortsatt så har ikke den helt store blogglysten hentet meg inn igjen heller. Men vet det er flere som venter på et aldri så lite livstegn fra meg her om og legge ut noe som jeg har holdt på med i sommer. Ja da tenker jeg på noe innom håndarbeidsfronten. Og nå skal dere få se noe av dette som er klart til og pakkes ned og ta med til Gran Canaria om 4 uker fra i dag. Ja da skal jeg gi bort dette til noen som jeg kjenner der som skal ha barn i en av dagene nå,,,så gleder meg til og treffe foreldre og lille barnet når i drar dit på ferie.  Dette settet er strikket i tynt bommuldsgarn og fra et gammelt mønster.


Og et babyteppe er nå også ferdig strikket og vasket så legger ut dette senere.

Skal nå prøve og få tatt en titt hos flere her etter hvert ,men med denne varmen vi har nå så nyter jeg dagene ute og så  får jeg heller ta igjen det fortapte litt over langen når kveldene kommer,,ja slik som jeg gjør nå:-)

En fortsatt nydelig uke til dere alle i sommerlandet vårt:-)

 

 

23 kommentarer
  1. fruensvilje: Tusen takk Connie. Ja jeg gleder meg til og ta dette med og ikke minst få treffe den lille som skal ha dette og litt til da:-) Her regner det nå og i går fikk vi skikkelig med lyn og torden,er klamt i dag også. Ha en fortsatt fin dag:-)

  2. Fru Stussli: Tusen takk snille Bente:-) Jeg ser frem til og reise nedover og ikke minst få treffe den lille som skal ha dette. Tror nok foreldrene blir overrasket over dette. Vi får nyte siste rest av sommeren her og heller komme sterkere tilbake når høsten og vinteren setter inn. Blogglysten min er ikke helt på topp enda. Men må du ha en fortsatt fin dag og ta med deg alle pene dager du kan:-)

  3. Tone: Mange takk for det Tone. Ja om 3 uker til så kan jeg få treffe dem igjen og gi bort dette jeg har strikket til den lille. Gleder meg enormt nå. En riktig så fin dag videre til deg også:-)

  4. gretashobby: Tusen takk kjære Greta. Ja jeg tror nok dette blir fint for den lille der nede i varmen i lang tid fremover. Så gleder meg til og reise nedover og ikke minst få treffe dem igjen. Ja i går kom regnet her og med skikkelig lyn og torden også. Men vært helt nydelig vær den siste tiden så selv om den kom sent så gjorde det godt:-) Ha en strålende dag videre:-)

  5. Liv Eline: Tusen takk. Tror nok mottaker blir overrasket over hva jeg har med i gave til dem. Gleder meg stort til og møte dem nå. Har mistet litt av lysten til og blogge,men blir sikkert litt annerledes når selve høsten og vinteren kommer igjen.

  6. fjellgeitbundingen: Tusen takk skal du ha. Men votter har jeg nok ikke strikket til dette settet,og tror nok ikke den lille trenger det i varmen på Gran Canaria. Håper mottaker blir glad for dette.

  7. Hekleri og Ra: Mange takk skal du ha. Det kommer sikkert flere anledninger til neste sommer som du kanskje kan stikke innom meg:-) En fortsatt fin uke til deg. Nå har regnet kommet og det går mot høst:-)

  8. Så koselig at du tittet innom en tur 🙂 Og for et utrolig flott sett du har laget. Det ble dessverre ikke tid til å komme innom i sommer, men det kommer vel flere sjanser 🙂
   Ha en fortsatt flott sommer! Klem

  9. Hei på deg. Gidt å høre fra deg att. Så nydelig lite sett du har strikket. Passer nok perfekt der nede no ja. Ja no har vi deilige dager du. Heilt utrulig. sitter under parasollen når sola tar på det meste på verandaen. Men enn så lenge så venter eg på at den skal komme seg over fjellet. Kommer snart no.
   flotte smekker også. Nyt dagene i vogna du. Klem fra meg.

  10. Så nydelig og så smått 🙂 Fineste gavene en kan få. Slike sett tar vi jo vare på og bruker i flere generasjoner. Mine barn brukte noe babystrikketøy som jeg fikk da jeg var baby.
   Kos deg med sommeren. Jeg er heller ikke helt tilbake i bloggmodus. Gjelder å nyte disse dagene mens vi har dem, høst og vinter kommer fort nok og da blir det mere blogging.

  11. koselig med livstegn 🙂 og det var et nydelig sett til en liten venn,skjønner att det blir hyggelig å ta den med på tur ja 🙂
   Kos deg videre i sommervarmen,det gjør jeg også

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg