Babyteppe og en liten koseklut.

Hei igjen:-)

Ja nå har jeg fått ferdig et babyteppe som jeg har strikket ganske mange av i de seneste årene. Og når jeg fikk se Tone http://toneart.blogg.no/1439947016_bjrnen_sover_bjrnen_s.html sin artige og søte ” koseklut ” så fikk jeg jo så lyst til og hekle en slik selv. Denne damen er bare helt utrolig til og lage masse artige saker. Her fulgte jeg etter mønster som hun hadde lagt ut linker til. Og her har jeg nå teppet og kosekluten ferdig laget. Og snart skal alt pakkes pent ned og ta med på ferie om noen få uker.


Selve teppet er strikket i tynt garn og på pinne nr 4 og stort og luftig er det blitt.

Og kluten er heklet av Gjestal Baby bomull.

Med dette vil jeg få ønske alle en fortsatt fin kveld og jeg kommer nå sakte men sikkert tilbake igjen:-)

18 kommentarer
  1. Anonym: Tusen tusen takk Mette:-) Ja nå er det ikke mange dagene før jeg skal få overrakt det heller:-) Gleder meg og jeg tenker dem blir overrasket over hva jeg har laget. Ha en riktig så fin helg og jeg håper alt er bra.-)

  2. Gudrun: Tusen takk kjære deg. Og nå er det heller ikke lenge igjen til vi drar nedover og det blir artig og få møte den lille babyen jeg nå har strikket til:-) Ellers håper jeg alt er bare bra med deg og dine Gudrun. Klem fra meg på Greåker:-)

  3. akbhandy: Mange takk og nå er det ikke lenge til før vi reiser,,blir artig og få treffe kjente igjen på Europasenteret nå. Så artig at dere har fått bestilt en tur og jeg antar det blir til samme sted og tidspunkt som sist?eller en forandring….men og ha noe og se frem til er jo deilig når en tenker på høst og vinter som vi skal ha igjen. Klem fra Marianne,,hils mannen og King:-)

  4. annebe: Tusen takk søte deg. Ja du får heller kontakte meg når du blir farmor en gang i fremtiden så skal jeg nok strikke/hekle for deg også. Syntes gutta er fornuftige og venter med og binde seg for tidlig jeg,,la dem leve livet litt først.-) Ha en fortsatt superfin dag:-)

  5. fruensvilje: Tusen takk for gode ord Connie:-) Ja jeg tror og håper mottaker blir overrasket over dette jeg har strikket og heklet til den lille. Spennende blir det. Og ferien nærmer seg også…:-)

  6. gretashobby: Heisan. Jeg har stor koffert så skal nok få plass til dette pluss mitt eget tøy og annet en trenger. Ja har laget litt og ta med og jeg gleder meg spesielt til og møte disse nå. Og jeg takker så mye for gode ord fra deg Greta. Du gir bestandig gode tilbakemeldinger selv om det mange ganger bare er noe smått og enkelt jeg har laget:-) Solen skinner nå men skal gå over til skikkelig møkkavær i morgen med mye regn og vind. Nå skal jeg straks sykle bort til legen min for har fått en lei hoste som jeg nok trenger noe medisiner for. Og ellers ønsker jeg deg en fin dag og så tar jeg turen innom bloggen din senere:-)

  7. Hei Marianne. Har du med ein egen koffert til den lille.? Jammen har du laget mye fint til han/henne. Det blir nok kjekt å kunne gi ei slik flott gave. Babyteppet er jo bare deilig da. Og den kosekluten var da skjønn. Skjønner at du falt for den. Du er flink med alle slags pinner du.
   Håper du får ein fin dag og at det fine veret dere har hatt i helgen fortsettet. Stor klem fra meg

  8. Så nydelige ting…..hadde ikke gutta vært single her hadde jeg ønska meg barnebarn som jeg kunne kjøpt noe slikt til…men ikke når de er single da er det greit å ikke få barnebarn enda..hehe..

  9. Så flink du har vært. Flott teppe og nydelig koseklut.Vil tro det er noen som blir både overasket og glad for det flotte de får. Ikke så lenge igjen til dere skal reise no. Det blir deilig. Nå har vi endelig fått bestilt oss tur vi også. Så nå har vi også noe å glede oss til. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg