Kjekt og ha når det blir kaldt.

Ja selv om det er ganske så varmt om dagene nå så strikker jeg sokker for vet jo så godt at det blir annen temperatur utover høsten. Så godt og ha litt på lager når tiden kommer for og ta det i bruk. Og noen av sokkene har faktisk fått nye eiere allerede og ikke “gått “så langt heller da det er rett over til naboen min her . Har ikke gjort så mye dill dall med disse så fortsatt er sokkene i all sin enkelhet. Og garnet jeg har brukt er Sportsragg fra Sparkjøp. Godt garn og egner seg fint til så mangt:-)


Så her er det både for dame og herreføtter.

Og faktisk så har jeg nytt par på pinnene så kjedelig og strikke sokker…NEI.

Avslutter med et par bilder jeg tok ute i går kveld av en vakker høsthimmel.


En fortsatt fin kveld til alle som titter innom meg her.

  

16 kommentarer
  1. fruensvilje: Sokker er godt og ha på lur til både smågaver og til seg selv.. Her har tre av parene forsvinnet ut alt så jeg fortsetter og strikke noen til når jeg først har startet:-) Ja himmelen her var vakker og ikke så ofte en ser den slik. Så motivet er knipset mot vest:-))

  2. akbhandy: Tusen takk Ann-Kristin:-) Godt og ha noe og strikke og sokker og annet tilbehør er noe som kommer til nytte utover høsten. Så samtidig får jeg brukt opp noen enslige nøster til sokker. Det er godt at dere har fint vær også ,så kan tenke meg dere hadde en fin dag med barna på tur ut. Ja slike dager tar vi i mot med åpne armer:-))

  3. frodith: Tusen takk kjære deg:-) Ikke hver kveld en ser så pen himmel,og da måtte jeg bare ut og knipse litt.-)) Ha en riktig så fin kveld og helg.-)

  4. Marie Lilleås: Tusen takk skal du ha for fin tilbakemelding:-) Synes det er flere unge som begynner og strikke nå og det er jo så koselig og holde på med. Men det er klart en må ha interesse for slikt da. Kan tenke meg du har fått mye fint av klær som har en farmor som er sydame,,det er noe jeg aldri har lært meg og som sagt har det noe med interessen og gjøre. Men uansett er det er fin hobby og avslappende også:-)

  5. Fru Stussli: Tusen takk snille Bente,ja garnet er flerfarget og gjør seg selv til mønster. Liker godt dette garnet og varm på bena blir man også:-) Ja selv bruker jeg tova tøfler og har nå snart klare et par til meg selv også:-) Kald på bena nei det er ikke bra:-)

  6. Siv Svanem: ,Mange takk Siv. Ja det ble litt falske fletter på dette paret så kanskje jeg får satse på det på neste damepar jeg skal strikke igjen:-)

  7. gretashobby: Tusen takk Greta. ja du har nok mere nok og strikke på foreløpig vet jeg så sokker får du nok vente med litt til,,,:-) Men kjekk strikk når en skal sitte litt ute og nyte solen og bare la pinnene gå rundt og rundt. Vi får nyte været for er visst meldt regn i helgen igjen,,så typisk det når mange går til fri da. Takker for klemmen og sender en og klem tilbake til deg. Kos deg så mye og hils til T:-))

  8. Sokker er aldri kjedelig. Å no fikk eg lyst til å legge opp til sokker, men får holde meg til dei eg har. Men skal strikke ein del sokker i høst er planen.
   Desse sokkene var flotte alle sammen. Du er jo ein av enerne på sokker da. Nyelige bilder du ahr tatt. Håper du får ein flott dag i dag og. Skulle visst vere nydelig ver i heile landet i dag. Det er jo flott da. Skal nyte finveret når sola kjem eg også. Får gjort mye inne før den tid.
   Sender ein stor klem til deg. Nyt dagen

  9. Så morsomme de første ble med mønstret 😀 Du er en kunstner med pinnene.
   Er ganske kveldskaldt allerede synes jeg. Mine ullsoller er hentet frem og klare til bruk 🙂
   Nattaklem

  10. Så flotte de hel-lilla sokkene var! Nydelig mønster. Jeg syns det er imponerende med mennesker som lager noe eget. Det er synd at færre og færre lærer disse ferdighetene, inkludert meg selv. Det hadde vært så gøy å kunne lage noe selv, uten å måtte kjøpe alt ferdig. 🙂 Farmor er sydame, og jeg har alltid latt meg inspirere av hennes prosjekter! Dere er flinke!

  11. Her har du fått strikket mange par varme sokker. veldig freit å begynne tidlig å lage slike, for plutselig er vinteren her. Og vakkert var riktige ordet for den høsthimmelen. 🙂 Her har vi nydelig vær for tiden. I dag var vi på Mofjellet med ungene på jobb. En utrolig flott tur, der ungene fikk se frosker, rein og ryper. Slike dager liker vi. 🙂

  12. jeg har tatt ullsokker i bruk allerede jeg,kan ikke gå i høstfjellet uten 🙂 tenker disse flotte du har strikket kommer godt med rimelig fort :)) liker dei i all enkelhet eg,fine farger har du valgt også,nei sokkestrikk er ikke kjedelig.
   Det var en vakker kvelshimmel :))slike kan vi like

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg