Reiseklar og stor pakke skal med.

Her pakkes det nå for ferie og en koselig gavepose skal fylles opp med dette jeg har strikket og ta med på reisen.

Gleder meg enormt til og gi dette bort nå:-)

Så i morgen tidlig skal jeg tilbake hit….Puerto Rico Gran Canaria.

Vi ses snart igjen. 

19 kommentarer
  1. Randis tanker: Tusen takk kjære deg. Og jeg har hatt en helt herlig ferie i palmelandet vi elsker. Er godt og vite at du koser deg og har det godt Randi:-) Fornuftig og tilbringe tiden slik når en har mulighet til det. Slik er våre planer også når den tid kommer. Vi høres.

  2. Heldig er de som mottar denne flotte håndarbeidspakken! De blir nok glade. Ønsker deg et flott opphold på “holmen” i Atlanterhavet. Jeg har billett liggende og blir i PdMogan hele mars. Høsten tilbringes på Costa Blanca. Deilige dager og er mye ute i friluft. Prøver å blogge av og til, men er trøtt om kveldene.

  3. Så mye fint og veldig pent strikket, flink du og veldig snild. Håper du har en fin tur,det fortjener du.

  4. Hei ! Så nydelige klær du har strikket. Heldig er den som får dette. :- ) Har du oppskrift på hekla smekkene evt link til side..? Mvh Marianne

  5. Så moro! Tenker det blir stas å få alt dette fine du har laget. Det ligger mange timer med kjærlighet bak den pakken der.
   God tur til varmen 🙂 Vi teller ned til vår tur nå 😉

  6. Masse masse god ti deg kjære Marianne. Skjønner at du gleder deg til å gi vekk så flott gave. Kos deg super masse på ferie øya di. Så får vi referat når du kjem heim. Stor mega klem fra Greta

  7. miabakke: Tusen takk for det,,og jeg skal ta en titt på bloggen din senere for nå ble jeg sulten etter og ha sett den deilige fiskeretten din:-)

  8. frodith: Tusen takk 🙂 Ja disse bor der nede og vi har kjent dem i mange år nå. Så dette er deres første barn og jeg gleder meg til og gi dem gaven. Ja nå ser vi frem til og dra til ordentlig sommer:-)

  9. fruensvilje: Ja nå skal det bli deilig Connie,,og nå er det bekmørkt ute her og vi ser himmelen lyser opp med lyn i ett sett. Så håper det gir seg til vi skal ut og fly….:-) Gleder meg til og overrekke gaven.

  10. annebe: Ja er spent på reaksjonen på mottakeren nå og ikke minst blir det deilig og komme seg litt vekk fra dørene igjen 🙂 Og mange takk for gode ord:-)

  11. akbhandy: Mange takk Ann-Kristin. Ja du er jo kjent med stedet så da vet du vi får det bra,,og i skrivende stund her nå så lyner og tordner det så ja vi drar vekk fra været i natt:-) Blir spennende og se reaksjonen på mottakeren. Skal hilse så mye tilbake og vi takker. Klem til deg også:-)

  12. God tur Marianne. Kos dere masse. Blir godt å komme til varmen nå. Gled meg til å høre om reaksjonen til mottakerne av den flotte gaven du skal overrekke. Hils til mannen. Go Klæm.

  13. Den pakka der er det nok noen som blir veldig fornøyd med tenker jeg…nydelig 🙂
   Så deilig å reise til et slikt fint sted…kos deg masse <3<3

  14. heldige du som får en slik deilig reise no :)) det må du virkelig nyte.
   og den barselgaven var bare helt fantastisk,ja det må bli stas å få den :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg