Dette kalles sommerferie:-)

Hei på dere alle. Ja nå har jeg vært  hjemme noen dager etter 14 varme og nydelige dager på Puerto Rico. Og igjen en helt herlig ferie som byr på alt jeg liker av både sol/varme og bading i både sjø og basseng.  Hotellet her har vi nå vært på flere ganger og jeg blir ikke lei av denne utsikten vi får her. Nydelig plass og lettvint til alt en skal foreta seg.

Legger ut noen bilder her så skjønner dere selv at dette er et lite paradis etter mine øyne:-)


Her bodde vi helt på toppen.


Og igjen måtte vi dra ned til Amadores stranden som er en nydelig plass med et klart og deilig badevann.


Og for dere som så jeg hadde med meg en stor gavepakke med babyklær så kan jeg fortelle at dette ble så godt mottatt av foreldrene til den lille gutten som ble født bare 2 uker føre vi reiste ned.

Kos dere med bildene og så skal jeg snart begynne og komme litt mere på besøk til bloggere som jeg ikke har vært så sjenerøs til og besøke på en stund.

En riktig fin høst ønsker jeg til alle sammen. Og så kommer jeg snart igjen her,,,,for strikkepinnene går sin gang:-)

 

 

 

 

13 kommentarer
  1. Godt å høre 🙂
   Hehe … ja, det har vært mye en tid, og da har jeg ikke hatt ork og tid til å gå inn og bruke tid på bloggen. Håper at det roer seg utover nå 😉

  2. Hekleri og Ra: Nydelig ferie og kjempeflott vær. Får vel prøve og være litt mere tilstede her utover begge to kanskje? Men det går litt i bølger med bloggen for min del,for noen ganger er jeg lei av hele sulamitten. Men tar seg nok opp utover mørke høsten. Vi høres igjen 🙂

  3. fruensvilje: Tusen takk kjære Connie. Ja jeg er veldig glad i dette stedet og hadde gjerne dratt ned igjen i morgen. Men nå får jeg hive meg litt rundt her og gjøre noe i heimen:-)

  4. Det så utrolig deilig og fristende ut. Og så flott at du har hatt en flott ferie. Hyggelig å se deg innom en tur 😉 Håper ikke det er lenge til neste gang … hehe … se hvem som snakker :p
   Stoor klem

  5. akbhandy: Tusen takk og jeg antar du kjenner deg igjen på flere av bildene her. Og du har god grunn til og glede deg til og reise nedover igjen også. Og varmt var det nå så den holder sikkert til dere også:-) Hadde gjerne dratt igjen,,lurer litt på og få en tur og feire nyttår der nede i år,,kanskje finne en hopp på tur for pakke gjør jeg fort.-) Det går på sokkestrikking her nå som skal bli julegaver. Klem fra Marianne:-)

  6. gretashobby: Ja det er nok blitt våres ferieparadis dette,og så er det godt og bare komme seg litt vekk fra dørene hjemme også. Er jo i vogna hele sommeren så det er noe med og reise vekk. Vi er glad i sol og varme både min mann og meg selv. Men det hender vi sitter under en parasoll når varmen blir for intens vi også:-) Her strikkes det sokker og har fått ferdig snart 3 par alt. Så ikke noe mere spennende en det Greta. Takker for klemmen og sender en tilbake:-)

  7. Velkommen hjem igjen Marianne. Skjønner at dere har kosa dere der ja. Kjenner at jeg gleder meg enda mer nå til at det blir vår tur. Ikke så veldig lenge igjen no. 🙂 Vil tro de ble både overrasket og glade for den flotte gaven du hadde med til den lille. Blir spennende å se hva du holder på å lager nå. Klæm. 🙂

  8. Du koser deg der nede det skjønner eg godt. Liker fortsatt mye sol og varme og da passer det o perfekt med ein slik ferie. eg er ikkje så glad i å sitte i sola lengre når den blir for varm. Men det såg veldig deilig ut. Skal ikkje nekte for det.
   Skjønner godt at foreldra vart veldig glad for den flotte pakken du ahdde med til dei. Det kom nok godt med.
   Regner med at pinnene er igang att. Så da får vi se mye fint fremover også. Klem til turisten fra ho Greta

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg