Jada jeg er nok glad i klær.

Ja selv om vi nå snart har passert oktober og langt fra sommertemperaturer så kan jeg jo legge ut bilder av noe klær jeg kjøpte meg for noen uker siden på Gran Canaria. Har en favorittbutikk der nede som jeg må innom og kommer bestandig ut med noe nytt for neste vår og sommer igjen.  Jeg er nok  glad i klær og spesielt sommerartikler. Men er jo greit og ha for når våren kommer igjen så har jeg noe nytt og bruke og ikke minst når en igjen drar sydover.  Og det beste er at ikke noe av dette koster så mye..så da er det bare artig.-)


Og her er favorittfargene mine samlet på en og samme lange kjole.-)


Og her to hvite kjoler med litt smådetaljer på.


Er man i syden og det er varmt når en skal ut og spise på kvelden så er nok dette plagget for meg.

Vil få ønske dere alle en riktig fin helg og snart kommer jeg med noe småstrikk og noe heklet igjen.

Så må ikke være redde for at jeg skal bare vise klær her……


9 kommentarer
  1. Veldig fine klær og det er jo ekstra kjekt når man har en favoritt butikk å handle i ,håper du har det bra og alt er vel med deg og dine 🙂
   Goe knib <3

  2. fruensvilje: Takk for det Connie. Jeg tror nok du har mye fine klær og bruke da du har vært på noen reiser ,,men så skal du jo innom flere steder på turen og jeg er sikker på at du finner mye fint og kjøpe da også.-) Men nå har jeg for en stund igjen..godt og ha:-)

  3. annebe: Mange takk for det Anne:-) Jeg har snart bare sommerklær som er kjøpt med fra Gran Canaria de siste årene,og faktisk god kvalitet og tåler vask etter vask. Jeg likte nok godt den hvite selv også. Men fine plagg for varme dager og kvelder i syden:-) Ønsker deg en riktig fin helg:-)

  4. Tone: Tusen takk. Er ekstra artig og handle når jeg finner noe som ikke trenger og koste for mye og samtidig så er det god kvalitet på dette også. Som du også sier kan en drømme seg til sol og varme igjen…..:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg