Hyggelig med slikt besøk.-)

 Ja i dag var det liv og røre i hagen her da vi fikk besøk av en kjempeflokk med Sidensvanser og det var en fryd og være tilskuer til disse herlighetene. Så mannen i huset fikk frem kameraet og fikk tatt noen bilder ,men dessverre så fikk han ikke hele flokken med. Men noen fine bilder ble det jo.-)Slike fugler er hjertelig velkommen igjen. Med dette vil jeg ønske alle en fin ny uke.

Og avslutter med disse gode ordene.

 

 

9 kommentarer
  1. Randis tanker: Tusen takk Randi:-) Vi trenger alle noe pent og se på nå som det er så mye trist og leit rundt i verden:-) Håper du har det bra og jeg har tenkt på deg:-)

  2. gretashobby: Hei på deg Greta:-) Mino sitter mye på lampeskjermen i vinduet så han fikk sett hele flokken når dem var ute her,,og jeg trodde han ville bli redd,,men nei da. Den lille rakkeren her er ikke mye skvetten. Nå har vi vært en tur på Nordby og handlet og her ligger tåken tykk som grøt. Mye Oslo folk der i dag. Men må jo ha mat dem også:-) Så nå skal jeg ha kaffe og ta frem sokkene jeg strikker på. Ryggen er ikke god så blir greit og sitte litt i ro nå. Håper du får en fin kveld også og hils masse til T også da:-)) Synes vel det er godt og ha deg hjemme igjen vel?

  3. Hei skjønning. Så kjekt det må ha vore å bare sitte å nyte fuglene da. Kossen reagerte lille vennen din da? Fikk han med seg at hagen var full av andre fugler? Slike ting lever ein på lenge. Ellers koser du deg vel emd garn og ein eller anna form for pinner tenker eg. Håper du har hatt ei fin uke hittile og at resten av uken blir god også. Så skrives vi min venn. Klem fra meg

  4. fruensvilje: Nå har vi hatt hele flokken over her i noen dager og jeg skal si det er liv i trær og busker. For er jo røde bær dem er helt ville etter. Min lille undulat sitter på lampeskjermen i vinduet og titter ut på dem og han lurer nok på dette fuglebråket. Men artig og få besøk av flokken.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg