Sokker til jul

Ja det blir nok flere i familien her som får dette som en ekstra pakke til jul. Ingen av mine små eller store skal gå og være kalde på føttene.  Sokkene er i all sin enkelhet og Regia sokkegarn og Mellanraggi er blitt brukt.

Bare fargeglade sokker som lager sitt eget mønster. Enkelt og greit:-)


Nå har jeg 2-3 par til og strikke så er jeg i mål med sokker for en stund:-)

Tova tøfler er også populært hos flere av mine venner så et par er ferdig til levering.

Vil igjen få ønske alle en fortsatt fin dag/kveld og takk for at du tok deg tid her hos meg.

15 kommentarer
  1. mimouna: Tusen takk skal du ha. Og jeg har fortsatt et par igjen og strikke for er visst noen som trenger litt nytt visst. Så godt en ikke synes sokker er kjedelig og strikke:-)

  2. frodith: Sokker er ikke så veldig mange som strikker lenger,så derfor lager jeg dette i min familie så ingen skal gå kalde på føttene. Du er heldig som har din mamma som tar den jobben. Ha en fortsatt fin kveld søte deg:-)

  3. annebe: Tusen takk snille Anne:-) Tova tøfler er helt nydelig og ha på beina inne for da blir en i hvert fall god og varm skal jeg si deg. Bruker slike selv nå:-) Har vært og kjøpt inn mere garn til tøfler i dag så flere blir det nok. Ha en fortsatt fin kveld og hygg deg så mye i førjulstiden du med:-)

  4. gretashobby: Mange takk for godord Greta,og du har nok rett da det er falske fletter her. Liker det mønsteret godt og gjør seg fint på sokker også. Farger må en ha når vi har denne mørke triste årstiden nå så det er bare en glede og se ned på garn og strikkepinnene. Ha ha du gjør en ting ferdig om gangen,,nei dette hadde jeg aldri trodd om deg Greta. Har du gått i mine fotspor nå?slik jeg gjør. Her har det også gått over til 4+ så er nok noe på gang her igjen. Høres ut som dere har fått grisevær,,ja hold deg inne og kos deg. Klem fra Marianne:-)

  5. fruensvilje: Tusen takk snille Connie. Ja en fargerik bukett ble dette av både store og små sokker. Går unna når jeg først setter meg ned for kvelden og da tar det gjerne et par kvelder og få ferdig et par:-) Så er det kun jeg som strikker i familien nå så da får jeg bare stå på. Morsomt er det jo:-))

  6. Hege: Heisan. Ja det er godt at man har noen i familien som fortsatt strikker både sokker og det en trenger ,så der er du heldig:-) Her er det kun jeg som strikker og hekler så da faller det seg naturlig at jeg tar den jobben. Men koser meg med dette så er ingen pes og sette i gang da:-) Ha en fin kveld til deg også,håper alt går bra med deg:-))

  7. Hjemmestrikket er noe av det fineste man kan få 🙂 Er så heldig å ha en bestemor som strikker det vi trenger av ullsokker, ullgensere, ullbukser og ja, det meste 🙂
   Ha en fin kveld!

  8. Så herlige sokker kjære venn. Sokker skal vere litt fargeglade, og dine var nettopp det. Ser at noen har falske fletter også. Kjekk ekstra gave å få dette. Skal strikke sokker snart og ja det gleder eg meg slik til. Men først må eg begynne på eit par hansker og litt anbdre ting. Men tenk Marianne. No strikker eg ferdig ein og ein ting i gangen. Det hadde du ikkje trodd om meg vel??
   Kos deg med strikketøyet ditt. HEr regner vi fulstendig vekk. ein skikkelig våt klem fra Greta

  9. Både sokker og tovede tøfler er noe av det FINESTE man kan få synes jeg 🙂 Heldige de som får det 🙂 Jeg får som regel av mamma og er superglad 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg