Nytt år med heklenålen.


Ønsker jeg alle mine gode seere og bloggvenner.

Ja selv om jeg ikke har vært noe aktiv her i det siste så betyr ikke det at jeg sitter og tvinner tommelfingre ,langt i fra så har jeg kost meg med masse hekling i romjulen og nå på nyåret. Så her er et godt knippe med duker i forskjellige størrelser og farger samlet . Og nå fikk jeg også brukt opp noe av dette lyse rosa garnet på noe også. Har tenkt og beholde noe selv og legge resten i gavekurven. Godt og ha:-)) Ellers har jeg nok gjort som flere nå og ryddet og vasket ut julen her. Ser også i dagens avis at dagen har gått frem med 17 minutter så det går den rette veien igjen selv om vi har mye igjen av vinteren.


Mønster på disse største dukene fant jeg her http://www.jarbo.se/lucka-20-stjarnduk-i-retro-stil/

Og så ble det litt garn igjen og da bare heklet jeg noen mindre og fikk brukt opp en god del. Så nå kan jeg med god samvittighet kjøpe inn mere garn igjen,,og noe er i hus alt.-)

Da ønsker jeg Dere alle en fin start på uken og sier godt nytt håndarbeidsår:-)

19 kommentarer
  1. Rita: Tuuuusen tuuuusen takk snille Rita. Er veldig koselig og høre at du liker rosa da og som du skriver så er det jo hyggelig og legge på noe annet en rødt på bordene nå som julen er over. Som du vet er ikke jeg glad i triste farger som grå og svart….:-) Ja en pute skal jeg strikke nå som faktisk skal til Thailand om noen uker. Så jeg får nok sette i gang med den:-) Så da håper jeg du blir fornøyd når den er klar:-))

  2. Gudrun: Hei og et riktig godt nytt år til deg også Gudrun:-) Hyggelig at du likte dette jeg har heklet nå og som du vet er jeg glad i og holde på med både strikk og heklenål. Så da blir det jo produsert litt også:-)

  3. Så søte dem var. .Nå som julen er over,er det kost å pynte med andre farger en rødt. Jeg elsker rosa.Så hjemme hos meg har jeg pyntet et lite rom som går i rosa og hvit ( englerommet mitt) synes det er så søtt.Gleder meg forresten til å se mer av det du strikker og hekler. 🙂

  4. Godt nyttår, Marianne. Har tittet etter deg her inne ,endelig kom det og så mye lekkert du har heklet. Flink som vanlig

  5. nei jeg kjenner ikke noe i armen og skuldra,bare om jeg prøver å løfte den ,så å sette kopper i skapet går ikke ennå annet en med venstre armen ))

  6. gretashobby: Tusen takk snille deg. Ja jeg har hatt litt bloggsperre i det siste og heller heklet og kost meg på andre måter. Men nå er jeg forhåpentligvis tilbake igjen ,,Du får begynne og hekle litt igjen og det er godt og ha litt avveksling fra bare strikkepinner. Ha en fin kveld og hygg deg med strikkepinnen din ,,eller har du mere på gang igjen med flere opplegg,,hehe.-))

  7. Tone: Tusen takk Tone. Ja du får se på det og raske og artige og hekle var det. Men du fikk jo laget mye føre jul så det er bra du ikke ble lei heklenålen 🙂 En fortsatt fin kveld og en god uke til deg:-)

  8. fruensvilje: Tusen takk Connie. Det ble jo litt her og så var det så deilig og kunne gjøre litt annet nå en bare og tenke på mat og oppvask,,hihi,,og når jeg først setter meg ned om kvelden så må jeg ha noe og holde på med så en større duk blir klar på en kveld. Kan tenke meg du begynner og lengte etter strikketøyet igjen,men du har god tid og det beste er nok og få skulderen bra nok først. Er armen stiv og vond nå? Men ha en fortsatt fin kveld og her har vi også fått kulde nå så godt en har bra med ved:-))

  9. birdbay: Tusen takk snille deg og er du i traktene her en gang så får du komme innom meg så skal jeg vise deg hvordan du kan hekle:-)) Når en passerer nytt år er julen ute for min del så godt er det og få den tilbakelagt nå. En riktig fin kveld til deg og fyr og hold varmen,,for det gjør jeg nå.-))

  10. Godt nytt år vennen min. Her var det masse flotte duker. Roasa er ikkje min farge, men ellers var dei veldig fine. Eg vaska opp at juledukene i dag. Og medan eg hengte dei opp til tørk så tenkte egat Greta du kan å hekle du og. Flere om eg skal sei det sjølv fine hekleduker og brikker. hehe. Men det er kjekkere å strikke da.
   Kjekt å sjå deg her inne att. Men skjønner du ahdde lyst på litt juleferie. Vi snakkes vel snart att vennen. No er det mat her. Klem

  11. Godt nyttår til deg også. Så nydelige duker. Du har fått gjort MASSE. Skal sannelig studere den linken din nærmere. Tusen takk. Fikk lyst til å hekle litt igjen. Ha en flott uke. 🙂

  12. hjelpes for en effektiv dame,en hel haug med vakre små duker og brikker )) nei du tvinner såvist ikke tommeltotter.
   Jeg må bare la handarbeidet ligge til senere på året,da håper eg att skuldra mi er såpass att eg kan kose meg skikkelig ))

  13. For noen nydelige duker:) Så flink du er:) Jeg skulle veldig gjerne kunnet hekle, men det kan jeg dessverre ikke:) Det er lissom godt å få ryddet bort jula nå, selv om den sikkert kunne vært fremme litt til:) Men det er noe med nytt år og nye muligheter, da er den lissom over hvertfall for meg:) Ønsker deg en fortsatt nydelig dag. Og beundringsverdig håndarbeide altså:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg