Noe til oss selv..

Siden sist jeg var innom her så har jeg fått strikket og tovet noen tøfler. Europris hadde billig garn rett føre jul så da måtte jeg passe på og få kjøpt opp noen nøster til dette. Og så ble det et par til mannen min og et par til meg selv. Men disse skal spares til campingsesongen starter til våren igjen.  Og slik ser dem ut ferdig strikket og ikke tovet….enorme …


Men etter er tur i vaskemaskinen på 60 grader så blir dem i normal passform.


Og så skal jeg love at en ikke fryser på bena med slike på:-)

Mønster finner du her om du skulle få lyst til og strikke.  Og jeg bruker både Iglo og Cortina garn og ca 4-5 nøster til et par med pinne nr 6.

Nå er jeg godt i gang med et hyggelig strikkeoppdrag så noe annet blir snart og se.

Vil få ønske alle en fortsatt fin kveld.


20 kommentarer
  1. akbhandy: Tusen takk snille deg. Ja ikke dumt og bruke i vogna på kveldene disse. Er jo gulvkaldt i forteltet selv om ovnen står på:-) Begynner og glede meg til sesongen starter til våren igjen nå….men først må man igjennom en lang vinter.-)

  2. Hekleri og Ra: Tusen takk. Ja disse er kjempegode og ta på beina så du får nok passe på og kjøpe inn litt garn når det nå er prosenter på garnet. Flott at du skrev det:-) Når jeg har tovet disse så må jeg dra og forme dem til litt og så prøver jeg dem på bena så at fasongen blir riktig til størrelsen. Men tar dem av og lar dem tørke,,så ikke tro jeg sitter med våte sokker på. Hihi. En fortsatt fin uke til deg også.-)

  3. De så gode og varme ut 🙂
   Europris har 30% på garn uke 2 2016 og Sparkjøp har 20% på alt garn i januar 😉 Så kanskje jeg skal hamstre til tøfler. Her er vi flere som trenger det … må nok bare sette i gang 😉
   Ha en flott uke! Klem

  4. birdbay: Tusen takk snille deg:-) Det bildet er nok tatt på Gran Canaria fra terrassen på hotellet jeg har bodd på. Men du får slenge deg med for har bestilt 14 dagers tur igjen i april,,så har noe og glede meg til igjen. Tror nok ikke verken du eller jeg har behov for slike tova tøfler der nede:-) En fortsatt fin vinterdag til deg :-)) Nå blir det og se sporten på tv:-))

  5. frodith: Takk skal du ha for det. Ja er artig og strikke og tove så må en strekke og holde på litt så en får fasongen slik det skal være:-)

  6. hobbyz: Tusen takk. Ja dette er gode varme tøfler og ta på seg,og artige og strikke også. Har blitt en del par igjennom tiden nå til både en selv og til andre:-)

  7. fruensvilje: Tusen takk Connie. Ja disse er jo helt nydelige og bruke og en blir fort varm på beina når en tar dem i bruk. Er gode og ha når kveldene kommer og vi sitter i forteltet for er jo ikke isolerte gulver der. Så det er nok noe og tenke på for deg og lage når du igjen kan starte opp med strikkepinnene igjen:-) En fortsatt fin dag:-)

  8. gretashobby: Heisan Greta. Fritidsgarn kan du trykt bruke til disse tøflene og jeg bruker nok ca 4 nøster med hovedfargen tror jeg det er,,og så tar jeg og bruker ett nøste av annen farge med 4 omg hver av begge fargene på brettekanten. Så har du garn nok så bruk det til dette:-) Nå har vi fått så mye snø her og det laver ned fortsatt så jeg skal bli inne i dag og se på sporten på tv og la heklenåla gå ja. Ha en fortsatt fin dag du også.:-))

  9. Gudrun: Mange tusen takk Gudrun. Jeg gjør så godt jeg kan og er nok blitt mere nøye på det jeg lager også. Syntes det skal være pent gjort uansett om det er sokker eller større plagg. Er supre gaver og gi bort og ikke minst og bruke selv:-) Ja nå har vi vel fått snø så det holder…usj…En fortsatt fin vinterdag til deg også oppe i åsen:-))

  10. Kjempe fine !!! Flotte farger og så nyttige. Du gjør alltid så fine og veldig pent. Kjekt med oppskrift ,må nok prøve disse.fine til presanger også. GOD DAG I SNØVÆRET

  11. HEi kjære MArianne. Og god morgen foresten. Skikkelig fine tøfler dette her. Kor mange nøster bruker du. KAn jo gå inn på oppskrifta å sjå kanskje hehe.
   Har noen nøster med fritidsgarn tror eg det er. Det er hvertfall eit garn som er godt til toving. KAsnkje eg har nok til eit par tøfler.
   Fargerike og fine desse her. Er nok lurt å ha slik i campingvogna. KAn jo bli kaldt på beina om kvelden sikekrt.
   Det blir vel litt strikking foran tv-en i dag vil eg trp. Elelr kanskje det er heklekroken din som går varm i dag. Uansett ha ein fin søndag vennen. klem

  12. De så deilig ut. Flotte farger og fin fasong på de. Disse blir nok en glede å ha på når den tid kommer 🙂

  13. Så fantastisk fine de ble:) Du er skikkelig flink altså:) Det bilde du har på headeren din var utrolig nydelig forresten:) Der ville jeg gjerne ha vært kjenner jeg. Med eller uten tøfler:) Ha en nydelig kveld videre flinke Marianne:) Klem:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg