Snø og atter snø .

Vinter og masse snø har vi nå fått her nede nå og selv om jeg ikke er glad i denne årstiden lenger så må jeg innrømme at det faktisk er pent ute med snøen også,,alt blir jo så mye lysere men den som må ut og måke bort dette er nok ikke like fornøyd.

Og dagens middag ble en suppe med masse grønnsaker som smakte godt .

En fortsatt fin søndag til alle som titter innom her.

 

 

 

 

 

16 kommentarer
  1. gretashobby: Nei han sliter nå med mye vondt,men han sier ikke noe men jeg ser jo at han lider. Først den ene skulderen og så må den andre senere. Så etter et stykt fall for mange år siden som det meste ble knekt så ble alt grodd sammen feil,,så senskadene har kommet snikende. Ja får håpe operasjonen vil hjelpe . Skal hilse han fra deg jeg Greta:-)

  2. venkesstrikk: Ja kan nesten være glade for og slippe og måke. Her måtte mannen ut to tre ganger i går og få måket gårdsplassen. Men helt enig med deg at våren er den aller beste tiden på året,spesielt om den kommer med litt varme og sol da. Her har nå dagen gått frem med 34 min så det hjelper godt:-))

  3. Da er han nok ikkje glad for all snøen som må måkes nei. Ikkje godt med vond skulder. Håper han blir heilt fin etter operasjonen da. Det får du Hilse Morten å si. Klem

  4. Denne vinteren har vi ikke måkt, selv om vi nå har hatt en kuldeperiode. Det går heldigvis mot lysere tider og det er jeg glad for. Våren er min favoritt:)

  5. gretashobby: Ja men nå holder det med snø her og igjen skal vi få kulde. Ja slik er nå vinteren. Middagen smakte godt og til kaffen i dag ble det faktisk litt god sjokolade. Morten skal til Oslo og operere skulderen den 8 februar så han har vondt nå og med snømåking så blir ikke det noe bedre. Men må dere ha en fin kveld og vi skal også se på mesternes mester:-) Klem fra Marianne:-)

  6. Hekleri og Ra: Har sett det på nyhetene at dere har fått mye snø og en blir lei når det kommer for mye. Dessuten er det jo slitsomt med snømåkingen også . Men nå skal vi igjen få det kaldt så da er det forhåpentligvis ikke snø i luften. En fortsatt fin kveld:-))

  7. frodith: Ja har nok vært ute noen ganger min mann i dag og måket så nå får vi bare håpe det ikke kommer noe mere. Så at det ble meldt skikkelig kulde igjen utover uken,,,,usj .

  8. nei om en ikke er skientusiast så er vel ikke snø det vi voksne ønsker mest,men når det først skal snø så er det vakkert )) men vi er en dag nermere våren så vi har noe å se frem til ))

  9. Jeg tror mannen min har vært ute å måkt tre ganger i dag jeg:) Det er jo jeg glad for da, så slapp jeg hvertfall det:) Suppe er deilig mat og denne så god ut:) Ønsker deg en fortsatt nydelig kveld koselige Marianne:)

  10. Han som måkte får tenke på det som skikkelig morsjon da. For det er det jo :). Bor ein i Norge, så må ein regne emd litt snø ja. Og som du sei det blir så mye lysere på denne årstida viss det ligg kvitt ute. Tenker at det kommer til å ligge kvitt her også i morgen.
   Det såg ut som ei skikkelig god middags suppe. Kos dere i kveld med noe godt til kaffien og nyt den gode varme stua deres. Stor klem fra oss i Høyanger

  11. Det er koselig med snø pga lyset, men det hadde vært enda koseligere om det sluttet å snø og det var sol på dagen 😉 Her har det snødd i ett nesten hele uka, så er litt lei nå …
   Ha en flott uke! Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg