Pute med hesteskomønster

Hei igjen . Om torsdag fikk jeg en forespørsel fra min gode venninne om jeg kunne strikke en pute for henne,og selfølgelig vil jeg jo det. Så hun dro av gårde og kjøpte garn og jeg startet opp med stor iver. Så denne puten har jeg holdt på med nå i helgen så med godt garn og strikke av og et enkelt mønster så gikk dette radig. Så nå Rita kan du snart pakke den ned i kofferten din og reise til Thailand og gi den videre til deres gode venn der nede:-) Men får håpe du aller først blir fornøyd over resultatet her og hvis ikke tar jeg den gjerne selv.-))

Mønster til puten fant jeg  Her  og har strikket den med Viking Superwash.  Men og ta bilder nå er ikke lett for enten blir det skygger eller så kommer ikke rette fargene frem. Men blåfargen er nydelig og jeg elsker jo blått så dette var midt i blinken for meg og strikke.


Så ikke lett dette med bilder nå men her er to versjoner tatt med forskjellige innstillinger på kameraet.

Ønsker dere en herlig ferie til smilets land om ikke mange ukene.

Og til alle dere som er trofaste seere her vil jeg få ønske en fin uke og takk for at du tok deg tid her:-)

 Er noen som lurer på målene på puten og den ble 45 x 45 og jeg har brukt pinne nr 4


22 kommentarer
  1. Tone: Tusen takk skal du ha. Men du snakker om raskhet,,det tror jeg nok heller du er Tone. For du tryllet frem den ene fine dinglemusen bare over natten og fikk en hel samling på et blunk,,,,:-)) Men går unna når en først setter i gang med noe som er artig og lage da:-)) Der er vi nok like.-)

  2. Hekleri og Ra: Tusen tusen takk snille deg. Ja ble fristet selv til og fornye ut putene i sofaen hos meg selv også. Og puten ble 45 x 45 så er stor og god:-)

  3. gretashobby: Mange takk for det Greta. Ja mannen som skal ha denne ønsket seg blå pute og da er det klart han skal få det. Og blått er jo en fin farge som passer fint dit den skal da. Ja jeg er veldig glad i blåfarger og har vært det så lenge jeg kan huske. Her har det sluttet og snø og er glad for det. En fortsatt fin dag til deg også:-)

  4. Rita: Dette var koselig og lese Rita og den vil passe fint dit den skal med blått hav og blå himmel så mannen har nok god smak .Ja det går fort til dere skal reise nå og jeg unner deg turen. Ja jeg vet du liker alt du får og det gjør meg glad 🙂 Igjen mange takk for ros og vi ses snart. Gode klemmer fra Marianne:-))

  5. fruensvilje: Tusen takk for det Connie. Ja etter hva oppdragsgiver sier så er den bra:-) Og når en ønsker seg en blå pute så strikker jeg jo det. Passer jo fint inn dit den skal da med blå himmel og blått hav:-))

  6. Halloen MArianne. Dette var ei nydelig pute. JA du er jo så glad i blått, så dette var vel midt i blinken for deg :). Eg ahdde nok valgt ein annan farge men det mønsteret der skal eg hugse på. For det var ei skikkelig flott pute.
   Håper det har sluttet å snø hos deg og at du ahr det fint. Kos deg med strikketøyet ditt og ha ein super dag. klem fra det snøfrie Høyanger

  7. Så fin den ble.Jeg gleder meg masse til gi den bort til vår venn i Thailand…Er ikke så lenge til 2 februar… Han blir nok glad for den.Han ønsket seg så veldig en blå hjemmestrikket pute.Så jeg er heldig som har deg 🙂 som er super flink med både strikkepinner og heklenål.Som du vet er jeg jo flittig bruker av alt du har laget til meg også.Du er kjempeflink,og bloggen din…ja den “digger” jeg. Tusen takk for den du er <3

  8. birdbay: Tusen takk snille deg. Ja det hadde vært deilig og bare kunne stikke fra snø og kulde nå. Men er nok bedre og være seg selv og en pute er det jo ikke mye liv i da,,annet en mønster:-) Men artig er det jo og få noe en selv har laget komme til en sofa i Østen. En fortsatt fin kveld til deg og jeg håper uken din startet bra. Gode klemmer tilbake:-)

  9. Den ser kjempe nydelig ut:) Og en tur til Thailand nå hørtes jo skikkelig leit ut:) Jeg tror jeg må bli en pute i mitt neste liv:) hehe… Strikket av deg så jeg kan fara til Thailand:) Ønsker deg en fortsatt nydelig kveld:) Klemmer fra Hilde litt lenger nedi Østfold her:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg