Noe nytt og noe gammelt.

Hei igjen:-)

Ja nå har jeg siden siste innlegg her heklet noen flere duker igjen og når andre rydder tilbake røde duker etter julen så tar jeg frem rødt garn og sølvtråd og hekler noen nye duker for neste jul. Er så greit og finne frem noe av restegarnet og kunne lage noe som kommer enten meg eller andre til gode,,mest til andre blir det som regel. Og ikke noe gleder meg mer en og se fornøyde fjes over og få noe fra mine selvgjorte håndarbeider. Så disse her blir nok lagt inn i gaveesken.


Disse er heklet i tynt bommuldsgarn. Og mønster finner du fortsatt HER


Så når jeg først var i gang så ble det noen i lys lilla også.


Og det er sikkert flere som lurer på om jeg bare har laget noe småtteri gjennom tiden,men har nok heklet på større prosjekter også blant annet denne salongbord-duken jeg laget for noen år tilbake.


Men nå får jeg nok avslutte her og se på Anno,der har jeg også en slektning med:-)
Så jeg ønsker alle som trofast titter innom her en riktig fin helg.

 

 

 

 

22 kommentarer
  1. Rita: Det var et veldig fint bilde av mannen med puten han fikk fra dere. Og koselig at det ble satt pris på Rita:-) Det gleder meg også når mottakerne blir glade og fornøyde. Ønsker deg en fortsatt fin dag og jeg håper det går bra med deg:-)

  2. Nå er den flotte puten levert,og ligger pent og pyntelig i en sofa i Thailand. Han ble både rørt og så fornøyd. Sendte deg bilde på mobil din. Ha en fin søndag,klem

  3. Tone: Mange takk og det er jo så artig og holde på så det går radig når en først setter i gang:-) Og det vet jeg at det gjør hos deg også som er dreven med strikk og heklenålen. Nå er juledukene lagt ned i gaveesken så får jeg se hva som skjer i desember. Tenker noen får disse,har jo så mye selv etter og ha heklet i mange år. En riktig fin helg til deg også Tone.-)

  4. Siv Svanem: Tusen takk snille Siv. Liker og pussle med småtterier jeg da og innimellom litt større ting og lage. Men det viktigste er og kose seg med det en lager og gjør. Tenker du på julemusene du kanskje,ja disse er jeg glad i selv:-)))

  5. gretashobby: Ja nå liker jeg været så myyyye bedre og håper det varer noen dager i alle fall. Liker og bytte litt på og hekle og strikke så tror jeg nok det er godt for armer og nakken og variere litt. Du får starte opp med litt hekling igjen du også eller ta bilder av noe du har laget før:-) Ja nå har jeg sett på utfor og jeg tror ikke det er bra for meg og se ,,uff farlig løype og flere stygge fall..så har høy puls fortsatt etter og ha sett på dette. Ha en fortsatt fin helg i våte Høyanger.

  6. handarbeidsglede: Tusen takk skal du ha. Ja med tynt garn så gikk det nok ikke så fort,men en skal jo kose seg med håndarbeider og ikke stresse med og få alt ferdig i rekordtid heller:-)) God helg til deg .-))

  7. fruensvilje: Mange takk kjære Connie. Fikk se jeg hadde rødt garn liggende så tenkt så gjort ble det laget noen duker i dette garnet også. Den store duken kan jeg huske tok tid og hekle,tynt garn og mye mønster. Men hadde glemt at jeg hadde den helt til jeg ryddet i et skap. En riktig fin helg:-))

  8. birdbay: Tusen takk snille deg og det er bare så koselig og holde på med håndarbeider og spesielt når vinteren er lang og ikke så mye annet og finne på. Jeg satt og så min farmor hekle da jeg var liten og har nok lært det fra henne. Håper du også får en fin helg og koser deg. Gode klemmer fra Marianne.-))

  9. MOONBEAMSCORNER: Tusen takk søte Anne. Klok vet jeg nok ikke,men artig er det og lage noe enten det er i rødt eller blått.-) Ja nå liker jeg været som har blitt mildt igjen,og kulden vi hadde ble i overkant for meg. Gode klemmer tilbake til snilleste damen i Sandefjord:-))

  10. frodith: Tusen takk snille frodith. Nei det går riktig så fort og hekle brikker,men hadde nok god tålmodighet når jeg heklet både store duker og sidegardiner en gang i tiden:-)) Den gang da og ikke nå!! Ha en riktig fin helg i byen du,jeg skal forresten til Oslo den 7.febr og bo 3 dager på Frogner så kan jeg kanskje kalle meg byfrue da mon tro?hihi.-))

  11. Å, så mye flott du hekler. Og fort går det også. Tror jeg hadde blltt kjempeglad hvis det ble sånne julegaver på meg. Ha ei god helg. 🙂

  12. God morgen MArianne. Ja no har du vel fått veret du ønsker deg. Eller er du så heldig at det fortsatt er kaldt hos deg. HEr regner det hvertfall og som du vet da er ikkje eg glad hehe.
   Fine små og store duker. Du kan virkelig hekle ja. Til neste jul skal eg jammen meg ta bilder av hekle tinga eg har laga. Finnes ikkje oppskrift på dei her hos meg lengre. Skjønner ikkje kvar dei vart av. Men kasnkje det er noe du klarer å lage bare etter bilder. Men det er lenge til. Kjekt å begynne å tenke jul alle rede. HVertfall på slike ting.
   Håper du får ein fin lørdag. Og kjenner eg deg rett så ser vel du også på sporten. Nano ser eg ikkje på. Men så gøy å ha ein slektning med da Klem fra våte Høayanger

  13. dette var skikkelig fine småduker og en veldig flott kaffeduk ) det er smart å lage opp litt for neste jul ja,da kan en gå neste jul i møte uten stress hi hi

  14. De er så nydelige:) Minner meg om mormoren min, hun pleide og hekle slike:) Du er kjempe flink:) Ønsker deg en nydelig fredag og en strålende helg koselige Marianne:) Klem:)

  15. Kloke og flinke Marianne <3 Så lurt å fortsette med rødt, selv om som du sier alle andre har ryddet det frem. Fineste julegaver dette. Håper du har det bra i vinterkulden? Klem Anne 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg