Zalokjoler i flere farger.

Hei igjen.

Ja nå har jeg atter en gang heklet opp noen zalokjoler og faktisk bare brukt garn som har ligget i garnhylla i lang tid,så nå var det vel på tide og få brukt noe av Søstrene Grenes bommuldsgarnet. Helt greit garn for og hekle småtingen og fine til strikkekluter blant annet.  Men nå skal disse legges ned i gaveesken og kjekt og ha noe på lur når en har lyst til og gi bort noe . Men tror nok jeg skal ofre 2 til meg selv i herlige farger:-)

Med dette vil jeg få ønske alle en fin kveld og så ses vi om ikke lenge igjen.

 

18 kommentarer
  1. Rita: Det var koselig og lese Rita. Og deg er det aldri vanskelig og lage noe til for du ” digger “jo alt av både farger og hva det en er av håndarbeider. Ja nå er det ikke lenge føre dere drar til smilets land og unner deg dette etter en litt tung vinter. Så blir det stas og høre siden om vennen deres likte puten også. Må du ha en riktig fin dag videre selv om vi har en grå dag,,men når en har noe og se frem til så klarer både du og jeg dette:-) Gode klemmer fra Marianne.-))

  2. Disse zalokjolene er jeg så glad i.Så nå har jeg pyntet zaloflaska mi med enda en glad farge fra deg. De er bare så søte. Takker også for engler,brikker og tøflene.Jeg synes det er så koselig som du vet,med hjemmelagde ting 😉 Nå er det nedtelling til Thailand,og gleder meg å levere den flotte puta du har laget til vår venn.Smilets land…sol..mat og det som hører med.

  3. fruensvilje: Tusen takk for gode ord Connie. Og som deg er jeg også glad i farger som du sikkert har skjønt:-) Har i april blogget i 8 år så kan nok tenkes at jeg vil gi noe tilbake til noen som har fulgt meg i tykt og tynt da. Så derfor lager jeg opp litt småtteri for og ha til smågaver:-) Fortsatt fin kveld til deg:-)

  4. gretashobby: Ja her er det nok vårfarger stort sett hele året for som du vet er jeg glad i farger som liver litt opp. Men måtte få brukt opp noe garn fra hylla og så går gjerne disse kjolene fort ut døren igjen også. Men kjekt og ha litt på lur for er fortsatt mange som vil ha noe nytt på kjøkkenet til zaloflasken. Så er det bare artig og lage disse også. Nå strikker jeg opp noen enkle luer i artic garn fra Europris . Så godt og få brukt opp selv om jeg stadig kjøper inn noen nøster i hytt og pine….men godt og ha:-) Ha en fortsatt fin kveld med dine strikkerier Greta:-)

  5. birdbay: Tusen takk snille deg. Farger må til og liver jo opp.-) En fortsatt fin kveld til deg også. Godt og være inne nå i dette regnværet,men deilig at det er mildt igjen:-))

  6. God kveld MArianne. Der ja, våren har kommet til deg. Masse vårfarger på zaloflaskene dine. Greit å bruke garn fra lageret ja. Må til att med det eg og. Garnet eg ahr bestilt til neste MArius er forsinka. Utsolgt fra levrendør. Så dumt at eg hadde bestilt det før dei fant det ut. Ja aj, får strikke noe annet så lenge. Kva skal du til å lage no da? I kveld tror eg det blir luestrikking her, elelr skjerf eller sjal eller sokker neida no skal eg gi meg. HA ein fin kveld kjære venn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg