Garndilla..

Ja det kan nok tenkes at jeg har det som overskriften sies,men når det nå har vært mye tilbud på garn på nyåret så må en jo passe på og kjøpe inn litt. Og hva jeg har som planer utover med dette vet jeg ikke. Men er godt og ha for noe må jeg strikke på eller hekle. Så dette er noe av dette jeg har kjøpt inn i løpet av siste uken…:-) Mye tovegarn blant annet så blir nok og lage tova tøfler i alle fall.

Og noen nøster med garn til grytekluter har det også blitt. Men er trasig at Gjestal har kuttet ut baby bommuldsgarnet sitt for det var fint og hekle med. Men er det noen som vet hvor jeg kan få tak i det så gi meg et hint.

Og i dag kom boken i postkassen her og skryt skal Haugen bok ha for dem sender fort ut og det på bare 3 dager.

Dessuten hadde jeg bestilt min yndlingsparfyme på nettet og den kom også i dag+at jeg tok med en ekstra liten parfymeflaske fra JLO og den hadde jeg ikke prøvd før . Men fin duft på den også. Så er det noe rart jeg er fornøyd og glad i dag:-))

Så nå får jeg gjøre litt husarbeid først og så skal jeg kose meg med og se i Klompelompe boken

Ønsker alle en fortsatt finfin dag .

 

 

17 kommentarer
  1. Tone: Er så godt og se at vi er flere som går til innkjøp av garn,men det er jo et sunt alternativ i forhold til mye annet vi kunne hatt brukt pengene på da,,,,:-) Det er Gjestal selv som har kuttet ut dette garnet så Sparkjøp har det ikke lenger dessverre. Har søkt rundt på nettet og finner ikke noen som har det heller. Så får nok finne annet garn til heklingen nå. Trasig for det var så godt og hekle med og fint og strikke av også.

  2. Garndilla, ja. Det er ikke helt ukjent her i heimen heller. Og når jeg ser på mengden garn du har gått til investering av den siste tiden, så blir jeg kjempeglad. For det sier meg at vi er flere, at jeg ikke er helt alene om å være rammet. 🙂 Det var i alle fall mange fine farger. Har ikke sparkjøp det bommullsgarnet gra Gjesdal? 🙂

  3. akbhandy: Ja du vet jo hvordan det er og ha fulle hyller med garn,så det er godt og ha og så må en passe på når det er tilbud. Har ingen spesielle planer for garnet enda,men som du ser er det mye tovegarn så tøfler blir det i alle fall. Og boken ble jeg fristet til og kjøpe meg og angrer ikke:-)

  4. birdbay: Tror nok jeg måtte hatt myyyyye mer skulle jeg kalle det en butikk,men er godt og ha og når en liker og strikke og hekle så er det greit og bare finne noe i hylla mi og sette i gang med noe. Jepp den parfymen er nydelig og har brukt den i mange år nå:-) En fortsatt fin kveld til snille deg:-))

  5. fruensvilje: Garn er bestandig like artig og kjøpe og selv om jeg ikke har noen planer så handler jeg inn uansett. Og når tilbudene står på rad og rekke passer en på da. Er kjempefornøyd med Haugen bok og har holdt meg til dem hele tiden når jeg skal ha noe. Så rask levering og fine priser:-)

  6. gretashobby: Ja her har jeg litt av hvert til mine syssler,og mest garn er det til toving så blir nok tøfler og litt sokker blant annet av dette. Men ingen hast og få brukt det riktig enda for holder på og slanke bort det jeg har fra før av også. Nå har jeg tittet igjennom boken og begynt på et pannebånd til barn. Skjørtet ser jo fint ut det men tror jeg hadde valgt litt tynt garn ellers ville det vel bli for varmt om baken vel:-) Ellers er det jo mye fint i boken,var litt i tvil om jeg skulle bestille den. Men ble for fristet . Ha en fortsatt fin kveld du også:-)

  7. frodith: Der sa du rette ordet frodith “godtebutikk”. Må jo kjøpe inn noe garn når jeg driver og slanker det jeg allerede har fra før,men er ikke lett og gå forbi en butikk som har garn og når det er prosenter så må jeg passe på:-)

  8. MOONBEAMSCORNER: Tusen takk snille Anne. Tenker nok det blir litt småtterier ut av dette garnet ,men foreløpig så driver jeg og bruker opp restegarn fra hylla her som tar plass,,hihi:-) Klem fra Marianne:-)

  9. Så spennende meg alt dette garnet da. Ligger der i alle fineste fargene som sukkertøy for øyet. Og siden DU kan strikke/hekle er jeg helt trygg på at du tryller frem de vakreste tingene av disse nøstene 🙂 Klem Anne 🙂

  10. Da fikk egg opp bildene og det var litt viktig for dette innlegget. Litt vanskelig å kommentere uten hehe. HEr var det masse flott garn til litt av kvart som du liker å putle med. Blir nok mye flott her tenker eg vennen.
   Den boka den kan du kose deg masse med. HAr kikka og kikka. Og tenkt på kva eg skal lage. No skal eg snart lage noen luer derfra tror eg. Skal lage skjørt også men da må eg få tak i garn til det. Har lite restegarn att no. For å vere meg hvertfall.Kos deg med bok og garn i kveld du Marianne. klem

  11. Alltid godt å handle inn litt garn på salg,det blir mye fint av dette ) ja haugen bok sender raskt )) jeg bruker dem også,men er jeg i Volda kan jeg bare banke på lagerdøra så får eg hande der direkte )) kos deg med boka og kos deg med nye strikkerier

  12. Kan jo nesten åpne din egen garnbutikk du:) Masse herlige farger, blir spennende å se hva du tryller frem fremover:) Du er nå bare super flink:) Ønsker deg en flott onsdag fine Marianne:) Og den parfymen lukter kjempe godt:)

  13. Her var det masse flott garn. Man må jo passe på så det ikke blir tomt i garnlageret. 🙂
   Blir spennende å se hva du skal lage av dette. Zalokjolene du har laget var kjempefine. Fin bok du har fått nå. Masse flott i den. Ha en fin dag og kos deg med ny bok og herlig garn. :-))

  14. Rita: hehe du har nok helt rett i det Rita at det aldri er tomt for garn her hos meg. Og farger er jeg jo glad i så det ser du jo her nå,,:-) Denne parfymen har jeg jo brukt i mange år og er nok noe av det bedre jeg har prøvd for har jo kjøpt meg noe på Gardermoen som er mye dyrere en denne men JLO er og blir best:-) Ønsker deg en fortsatt fin dag og snart må du ta frem koffertene….:-)

  15. Se der ja!! Nok av garn ser jeg 🙂 Er vel aldri tomt for garn hos deg,kjenner jeg deg rett.Masse fine farger. Så nå venter jeg på nytt,se hva du legger ut neste gang.Du for også kose deg med nye boka di.Den parfymen er min favoritt..var foresten takke være deg haha..Fikk jo av deg en gang 😉 Ha en fin dag Marianne og kos deg med ditt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg