Hva er galt nå ?

Ser det er noe som ikke stemmer på bloggen her nå og vi har noe som heter siste kommentarer på bloggen våres og som vises på forsiden. Nå oppdaget jeg i går at dette ikke vises her hos meg og så har det heller dukket opp gamle kommentarer som er helt tilbake fra 2008,,så noe er helt ruskende galt. Nå trodde jeg nesten det bare var min blogg som hadde dette problemet,men etter og ha tittet på blogger her nå så ser jeg at vi er flere med samme gamle kommentarer som vises frem.  Nå har det vært en del problemer med Blogg.no så får håpe dette løser seg også!! Er bare så irriterende at ikke noe kan fungere ordentlig.

Og når jeg skal gå inn og svare tilbake på en kommentar så står det nå ” vis svar ” noe jeg ikke har sett før det heller.


Gamle kommentarer vises nå og ikke nye.

Så ta en titt på bloggen din og se om du har samme trøbbel !!

 

13 kommentarer
  1. mimouna: Har vært litt tull og tøys hos flere i det siste på bloggene,og nå la jeg merke til at flere hadde gamle kommentarer liggende fremme. Men sendte en beskjed til Blogg og allerede dagen etter fikk jeg beskjed at det var ordnet. Så det gikk overraskende fort:-) Fortsatt fin dag til deg:-)

  2. Nei det har ikkje noe med facbook å gjøre. Og du kan ha alle på ein plass om du ahr bloglovin. Trenger ikkje å gå inn på venne listen for å sjå om noen har laga nytt innlegg. Dei kjem opp på liste som på blogg.no, men det fine de er at når du ahr lest innlegga så klikker du dem ut. Men ein må ikkje ha det 🙂

  3. gretashobby: Har hørt om bloglovin men jeg ser jo når jeg går inn på bloggen min om hvem som har oppdatert sine det siste døgnet så får jo med meg det meste. Men er jo bloggvenner som har Blogspot og da må jeg inn på selve vennelisten for og se der. Så tror jeg klarer meg som det er nå Greta. Men har bloglovin noe med FB og gjøre? for profil der har jeg ikke.

  4. frodith: Tror det er mye tull med bloggene rundt nå for har lagt merke til at flere skriver om trøbbel på bloggene sine. Syntes blogg burde ta en real sjekk og se etter feil og mangler en gang i måneden !! Det høres ut som du har trøbbel også,,men blir det ikke rettet på så skal jeg skrive til dem over helgen:-((

  5. akbhandy: La merke til at du har nye kommentarer og fortsatt er det gamle fra 2008 som fortsatt ligger fremme her hos meg og flere. Blogg.no vil nok ikke erkjenne at feilen ligger hos dem,men får håpe det løser seg for det er bare så dumt og se dette . Får klage litt til dem jeg også om det ikke løser seg i løpet av helgen:-((

  6. Kan ikke se at jeg har dette problemet. Men blogg.no har hatt mye tull i det siste. Problemer som de mener er på egen nettleser og ikke deres feil. Plutselig er det i orden igjen, etter at man har klaget flere ganger. Synes blogg.no burde sjekke ut systemet sitt.
   En fin kveld til deg. Klem

  7. Jegchar det trøbbelet med at det ikke vises inne hos en selv,om svaret man har gjort på en kommentar virkelig ble sendt. Jeg må ut på egen bloggside for å se om det ble noe svar… Og i går så svarene mer ut som om man hadde vært og kommentert på egen blogg. Mye tull om dagen 😛

  8. ja så sannelig,gamle komentarer fra 2011 ) det har vært mye tull her hele uken synes eg,men vi får bare håpe att det ordner seg igjen så alt blir som normalen ))

  9. gretashobby: Så at du hadde samme gamle kommentarer som meg,og flere er det. Jeg er jo innom den siden når jeg skal gå inn til flere som jeg har på listen over bloggere så oppdaget det på denne måten. Men skal nok myyyye mer til for og la meg stresse opp av dette !!! Er nok bare at jeg liker at ting skal fungere og være i orden:-))

  10. Hei. Måtte sjekke eg også om det var slik på siste kommentarer. Og det var gamle greier ja. Men er så sjelden eg ser på det at eg ahdde ikkje tenkt over det viss ikkje du sa det. Er sjelden eg er inn på sjølve bloggen. Er stort sett bare på blogg.no. Håper det retter seg hos deg da. Det andre. Ser ikkje det andre du nevner. Ha ein fin dag videre uten å bli stressa av bloggen. Sånn er det visst av og til med alt i data verden.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg