Noe fra Klompelompe ble det her.

Ja så har endelig jeg også fått strikket Tora pannebåndet fra Klompelompe boken og her kan en jo i grunnen bruke hva som helst av garn og heller legge ut flere masker om en bruker tynnere garn en mønsteret sier. Her har jeg strikket disse båndene i Juvel garn og den ene la jeg opp 8 masker mer for er et litt større hode som skal bruke dette. Men greit mønster og kose blir dem med snoren på:-)


Nå skal jeg finne frem noe garn og pinner og ta med til Oslo i morgen,,jammen skal jeg være Vestkantfrue i 3 dager. Så blir nok litt strikking på hotellrommet mens mannen min ligger i dyp søvn på operasjonsbordet for en skulderoperasjon. Tar bussen innover i morgen og hjem på tirsdag igjen. 

Så jeg ønsker alle en fortsatt fin lørdag og så ses vi snart igjen.

   

 

16 kommentarer
  1. gretashobby: Nei en kan ikke få med seg alt som skjer hele tiden Greta,og slik er det for meg også når noen blogger om noe så kan jeg ha oversett ting og tang. Er blitt mange og følge her så tiden strekker ikke til for meg som egentlig ikke er så glad i og sitte ved dataen. Men ser ut til at operasjonen har gått veldig bra og faktisk har han bare tatt en smertetablett siden mandag,,så blir det fysio til tirsdag og det er rett ved hjemmet her. Vi var uheldig med været i Oslo da vi kom regnet og sluddet som fy så ble utrivelig der inne. Men hadde booket to netter på hotellet men ble en natt. Det holdt lenge for meg så vi dro hjem på kvelden og faktisk var det deilig:-) Og Frogner er ikke stedet for Østfoldfolk tror jeg…hihi…-) Ja jeg gjør jo litt for han,men jammen skal han få prøve seg litt selv også:-)) Ha det fortsatt bra på andre siden fjorden kjære Greta:-)

  2. Hei kjære vennen min. Får ikkje med emg alt eg skjønner eg. Skjønner det har gått bra med operasjonen. Så får vi håpe han tålte å dra heim så fort. Kjedleig å vere vestkantfrue hm. MAnge shopping muligheter i Oslo da. Menvi har nok ikkje samme forhold til det å bo på hotel i Oslo. No var det vel ikkje kosetur du skulle på heller da. Bare ein tur for å vere moralsk støtte for din mann.’Håper han får trent seg fort opp att da og kommer seg fort. MAn er avhenging av to armer og skuldrer som funker. Du får fortsette å stulle rundt han. Fin kveld og fortsatt fin uke til deg. Klemmen

  3. fruensvilje: Tusen takk snille Connie:-) Vi dro hjem fra Oslo samme dagen og det ser ut til og gå bra. Fysio allerede til tirsdag. Så da går det seg nok til. Men den andre skulderen må opereres også,,men får ta en ting omgangen nå:-)

  4. Tone: Tusen takk Tone:-) Det ble ikke så mye strikking på meg ,men gud hvor kjedelig det var og være Vestkantfrue,,,,så mannen min kom fort til hektene og vi tok en sjans og booket oss ut fra hotellet samme dagen og dro hjem igjen:-) Nå har jeg vært hjelpepleier her og stelt innstikkene på skulderen. Godt jeg ikke er hårsår:-)

  5. venkesstrikk: Tusen takk Venke. Ja det er jo litt av hvert i den boken som kan fristes til og strikke. Det ser ut som operasjonen har gått bra og vi orket ikke være i oslo ,så dro faktisk hjem samme dagen igjen,så ble en overnatting og ikke to.-))

  6. Gudrun: Hei og mange takk Gudrun. Ja vi er hjemme og det ser ut til og gå bra med Morten også. Nå har jeg vært hjelpepleier og skiftet på sårene og stelt dem ,så er glad jeg tåler og se litt av hvert.-)) Men og bo i Oslo,,NEI !! Mye bedre her på lille Moa:-))

  7. Så søt de var. Litt klompelompe må til. 🙂
   Lykke til med hotelltilværelsen, det blir vel mye strikk, kan jeg tenke meg. 🙂 Og all lykke til til mannen med skulderen. 🙂

  8. akbhandy: Tusen takk Ann-Kristin:-) Ja nå blir det en tur til Oslo og denne gangen er det ikke noen fornøyelsestur men en påkrevd operasjon for Morten. Garn må jeg ha med og det er det første jeg pakker ned i kveld:-) En fortsatt fin kveld og hils dine der hjemme. Klem fra Marianne:-))

  9. Margrethe: Tusen takk for det. Vet med sikkerhet at det blir godt når vi kan dra hjem fra Oslo til våres lille gate igjen jeg.-)) passer nok ikke inn som en fin frue i alle fall:-))

  10. Så flott disse ble. Veldig søtt med den snora. Så det blir Oslotur på deg. Greit å ha noe å gjøre når man blir sittende slik å vente. Ønske deg en god tur og lykke til, til mannen din. Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg