Fraværenede når en er syk er lov.

Det har nå vært stille en god stund fra meg her nå men når sykdom kommer så har en gjerne mer en nok med seg selv.

Det har vært noen dager som jeg ikke vil ha tilbake og når nyrebekkenbetennelsen ikke ville slippe helt taket så går jeg nå fortsatt på en hard kur med Selexid . Så formen er fortsatt ikke helt på topp men heldigvis er feberen og frostriene borte. Så jeg har nok ikke fått sett noe særlig på bloggene rundt og ikke har jeg hatt ork til og kommentere heller. Men håper og komme tilbake her sånn litt om litt.


Og strikkingen går det også tregt med her også men satser på at dette også går seg til igjen.


Så nå vet dere grunnen til mitt fravær her ,og jeg er ikke glad i og legge ut om vondter og sykdom men følte for det nå så dere ikke tror jeg har glemt dere helt:-) Så en fortsatt fin dag til alle gode venner og andre som titter innom her i ny og ne:-)

 

 

 

23 kommentarer
  1. mimouna: Tusen takk skal du ha. Ja jeg strikker for fullt nå og formen er så og si helt bra igjen. Så det er godt det finnes medisiner mot dette. Unner ingen og få slikt for dette var ikke godt….

  2. Rita: Ja det er sant Rita,men slikt kan en ikke forutse og det har jo dere nå fått kjenne på også. Håper det går bra med Jens og at operasjonen ble vellykket:-) Tenker på deg..

  3. Siv Svanem: Tusen takk Siv,ja formen er oppadgående nå og jeg er helt feberfri tror jeg. Dessuten strikker jeg igjen og det er et godt tegn på at jeg blir frisk:-)

  4. Hekleri og Ra: Tusen takk snille deg. Men nå tror jeg sannelig det går seg til for har fått lysten på og strikke igjen og det er et godt tegn:-)

  5. frodith: Stakkar og stakkar,,men tror det går seg til igjen her nå og jeg føler meg så mye bedre etter flere dager med vondt og høy feber:-)

  6. fruensvilje: Det er helt sikkert at dette unner jeg ingen for vondt og høy feber satt meg helt ut noen dager. Var like før jeg ble lagt inn selv,men heldigvis fikk jeg være hjemme og holde meg varm og ta dobbel dose med medisiner. Nå hjelper det og i morgen er det ny time hos legen så får håpe crp er normal igjen:-)

  7. annebe: Merket jo at jeg ikke klarte så mye når feberen herjet i kroppen så det sier seg selv hva som kommer først da,,en selv:-) Har en mann som er nyoperert i skulderen her også ,så det er liksom utgjort. Men merker at formen blir bedre i alle fall:-)

  8. jeg hvet att nyrebekkenbetendelse er vondt,har ikke hatt det,men låg på sykehus en gang med ei som kom inn nettopp med nyrebekkenbetendelse,hun ble innlagt og fikk sterke smertestillande intravenøst.Håper virkelig att du snart er god igjen ,for dette er nok ikke godt nei

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg