Så fikk jeg da noe ferdig .

Hei igjen alle sammen.

Sist jeg skrev her så var jeg i elendig form og strikkingen gikk det så som så med også. Men etter ca 50 tabletter med vidundermedisin så ble jeg i form igjen og strikkingen tok seg også betraktelig opp. Så nå har jeg i alle fall fått gjort ferdig puten jeg startet opp med mellom fryse og svettetoktene. Men har gjort ferdig litt annet også men det får jeg legge ut senere.


Og fletter er jo noe jeg aldri blir lei og heller ikke blåfarger som er min favorittfarge. Så denne skal jeg nok beholde selv:-)

Her har jeg strikket den noe lenger på den ene siden og laget knappehull så den enkelt kan tas av for vask eller et nytt trekk om en vil.  Og mønster finner du HER  . Den eneste forskjellen er at jeg har strikket den i annet garn og på pinne nr 4½ og med 5 vrangmasker mellom hver flette.

Og igjen får jeg bare takke for alle koselige ord fra dere i tidligere innlegg her og så ses vi snart igjen.

 

 

24 kommentarer
  1. Anita: Næmmen så koselig det var med bloggbesøk av jenta mi da,,og du vet jo at jeg ikke klarer og si nei for mye til deg da,,så da blir det strikking i vogna når den tas i bruk når solen og varmen kommer:-) Skal prøve og ta med noe fra Gran Canaria hjem. Du får hilse tilbake til gutta i huset og så ses vi vel om ikke for lenge. Klemmer fra “mor”

  2. Hei “Mor” 🙂 Herlighet asså,at du skal legge ut sånne fine ting æ :-p Dette er jo helt perfekt!! Da har det seg sånn at jeg gjerne vil legge inn en bestillling på fire puter 😀 😉 To brune og to blå 🙂 Si ja æ “Mor” 🙂 Du aner ikke hvor heldig du er som har disse evnene,for de har nemlig IKKE jeg…. Fortsatt god Søndag med en god klem på <3 Hilse mannen i huset da .)

  3. mimouna: Mange takk 🙂 Liker mønsteret på puten og litt nytt i sofaen skader heller ikke nå. En fortsatt fin helg til deg og mange takk for besøket:-)

  4. fruensvilje: Er nok riktig det du sier der Connie. Tror nok Morten ble litt ivrig så derfor gikk det nok galt. Men nå går det sakte fremmover igjen.-)

  5. Hanne: Mange takk for det. Ja denne puten er faktisk artig og strikke og pynter jo opp i sofaen. Artig at du også har strikket denne. Ha en fortsatt fin lørdag og helg:-)

  6. fruensvilje: Han startet nok for hardt opp med treningen så det er nok der feilen ligger. Men litt medisiner og pen trening nå så går det nok rette veien igjen. Han har fjernet så mye i skulderen så er nok ikke rart det er vondt heller. Men jeg forteller om deg så tror nok han skjønner selv at det skal trenes langsomt opp igjen. Ønsker deg en fortsatt fin kveld og helg:-)

  7. fjellgeitbundingen: Ja det tok tid dette og når legen ga meg feil medisin også så var det 2-3 dager ekstra med vondt og mye feber. Men en tur på legevakta måtte jeg ty til og der fikk jeg god hjelp. Ja nå bruker jeg mine tova lædder hele tiden inne og er livredd for og fryse på meg noe igjen. Var nok Oslo turen som gjorde utslaget,,gikk der inne og det var kaldt både ute og på gulvet på hotellrommet. Nå drikker jeg mye appelsin juice av den billige sorten for den er det minst sukker i også. En riktig fin helg til deg også.-)

  8. Hørtest ut som det trakk ut i lange drag å bli frisk, og vil vel ta tid å bli riktig sterk igjen i urinveiene. I allefall følte jeg det slik. Hørt det er viktig å holde seg varm nedentil og på beina og drikke godt og gjerne noe surt, slik at du ikke får det tilbake, tror jeg. Har iallefall hjulpet her så langt 🙂 Ha en fin kveld, Marianne.

  9. kanskje han begynte trening hos fysio i tidligste laget ? min fysioterapaut sier hele tiden att vi skal ta det sakte og bare lirke ) men det er i varmtvannbassenget jeg får den beste treningen,dere har ikke et slikt tilbud din kjære kunne benytte no i opptreningsfasen ?

  10. fjellgeitbundingen: Tusen takk for det. Ja etter 50 stk Selexid 400mg så hjalp det . Fikk feil medisin i starten som ikke hjalp. Men nå er jeg i ok form igjen. En fortsatt fin kveld til deg også. God klem fra Marianne:-)

  11. akbhandy: Tusen takk for gode ord Ann- Kristin og du vet jo jeg er glad i blåfarger så denne skal jeg beholde selv nå:-) Fletter blir jeg heller ikke lei,,,:-) En fortsatt fin kveld til deg og kos deg:-)

  12. gretashobby: Heisan Greta. Ja så syk kan jeg ikke huske og ha vært før og jeg var helt slått ut av feber og vondt. Så orket ikke strikke engang,,det sier jo litt. Men måtte også på legevakten for første medisinene jeg fikk virket jo ikke,,men nå går det seg til og ikke noe er bedre en det:-) Ja du har nok mer en nok og strikke du så oppdragene dine må jo komme i første rekke. Men sist jeg strikket denne puten så ble jeg ferdig i løpet av en helg,,og nå tok det meg nesten 3 uker. Syk ja:-) Legger nok ut noe etter hvert her . Ha en riktig fin kveld og nå regner jeg med at strikkepinnene dine går for fullt. Klem fra Marianne:-)

  13. foreignerat50: Mange takk skal du ha og jeg syntes du burde prøve deg på fletter. Dette klarer du også:-) En fortsatt fin kveld til deg:-) Klem fra Marianne.-)

  14. annebe: Tusen takk Anne. Ble fornøyd selv med en ny pyntepute i sofaen så nå orker jeg og strikke igjen og det er jo et godt tegn. En fortsatt fin kveld til deg også:-)

  15. fruensvilje: Tusen takk snille Connie. Nå føler jeg meg ganske bra igjen men henger nok litt i kroppen etter mye feber så orker ikke og gjøre så veldig mye sprell enda. Men det går seg til. Er bare min mann som sliter veldig med skulderen her nå og han fikk akutte smerter i helgen så legen vet ikke hva som kan være årsaken. Men får håpe det går seg til snart.

  16. Hei kjære Marianne. Godt å høre at du er kvitt nyrebekken betennelsen. Ikkje kjekt å verte så sjuk nei. Bra det fantest medisin som hjalp da.
   Når ein er sjuk har einn nok med seg sjølv som regel. Så ingen klandrer deg for at du var fraverende.
   Flott pute du ahr laga . Likte den godt. Ja da, no fikk eg lyst til ålage pute også. Men skal ikkje ein gong skrive det på lista. For no er det fult nok der. I dag har eg ikkje fått strikket enno heller. Så det så. hehe
   Gleder emg til å sjå kva anna du har fått ferdig medan eg var vekke og du var sjuk. vi skrives min god evenn. Stor klem fra meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg