Pannebånd igjen og igjen…

Heisan. Ja igjen har jeg strikket flere pannebånd til både store og små hoder. Og det beste er at dette går fort og en blir ferdig med et par stykken i løpet av en kveld. Bruker kun restegarn og noen av disse til barn er strikket i dobbelt babyullgarn så blir tykke og gode til utebruk nå. Legger opp 17 masker på pinne nr 5 og fortsetter med perlestrikk til passe lengde og feller av. Enkelt og greit.-) Til større hoder legger jeg opp 19 masker med pinne nr 5 og disse er også i perlstrikk og ikke i dobbelt garn men brukt Viking Sportsragg.


Har sett flere som har strikket Wishbone Headband og disse likte jeg så godt så måtte selv prøve ut mønsteret.

Og oppskriften finner du her http://www.ravelry.com/patterns/library/wishbone-headband .

Nå er det heklenålen som kommer frem igjen og flere fargerike duker skal det bli.

Håper dere alle får en fortsatt fin og koselig søndag.

 

24 kommentarer
  1. Rita: Så hyggelig og lese at pannebåndene falt i smak hos småjentene dine og Constance er jo så herlig så jeg synes jeg hører henne si det,,,:-) Du får hilse småberta at jeg skal strikke flere så skal dem få i andre farger også. Bare moro og lage til dem jeg vet setter pris på og få noe småtterier:-)

  2. Hei på deg Marianne 🙂 Pannebånd du ga til barnebarna mine ble tatt i bruk med en gang.Som Constance sa : dem vare så “kule” Marianne er så flink og snill! Så tusen takk igjen Marianne 🙂

  3. Marianne: Tusen takk snille deg og disse pannebåndene har jeg ikke funnet noen Norsk oversettelse på. Så har selv måttet strikke ut fra den som er. Men så lenge det er et diagram så er det lettere en du tror og strikke:-)

  4. Randis tanker: Tenker du koser deg og blir spennende med en ny leilighet nå da. Får håpe nettet fungerer bedre også,Spania er ikke kjent for og ha et godt nettverk. Ja nå teller jeg ned dager og ser frem til sol og varme:-))

  5. Takk for hilsen på bloggen min! Ja, jeg nyter dagene her i Albir! Og nå blir det varmere, dag for dag. Har ustabilt nettverk her i leiligheten, så det har ikke blitt blogget så mye som planlagt. I morgen flytter jeg til ny leilighet og der er det forhåpentligvis bedre nettverk. God tur til varmen!.

  6. dedicat: Tusen takk for hyggelig kommentar og besøk:-) Men så artig at ditt barnebarn har startet opp med strikking og det er en flott hobby og ikke minst koselig og holde på med. Hvem vet kanskje du er heldig og får noe hjemmestrikket fra henne etter hvert.-) Ønsker deg en fortsatt fin kveld og en god fortsettelse på uken:-)

  7. mimouna: Tusen takk skal du ha og som deg liker også jeg og få brukt opp garnrester på et eller annet. Så pannebånd trenger en ikke mye garnet på. Dessuten var det du som inspirerte meg til og strikke de to siste med mønster.-) Ha en fortsatt fin kveld.

  8. Du verden .. her oser det av strikkeglede. Våre første påskegjester var eldste barnebarnet og eneste jenta i en flokk på fem,, og med sitt første barn. Og hun er blitt hekta på strikking 🙂 Herlig å se gulljenta vår sitt der og strikke 🙂

  9. Wow det var mange dine pannebånd. Jeg ser mange både syr og strikker slike pannebånd med sløyfebåndform. De sier veldig fine ut. Mulig jeg må prøve med på et sånt neste gang jeg tar frem symaskinen. Blir liksom litt mer pyntet.
   Ønsker deg og dine en nydelig påske!
   Klem

  10. det nye kamera et et lite lommekamera,lumix panasonic waterproof )en kan faktisk bruke det under vann,men den sporten skal ikke jeg gi meg ut på,er bare fornøgd den tåler regn eg )prisen var rett i underkant av 2000

  11. fruensvilje: Tusen takk for gode ord Connie. Er koselig og lage noe og noe må jeg ha i hendene når kvelden kommer. Så det blir mye småsaker ut av det da,og så er det artig og kunne gi bort litt i ny og ne. Men må spørre deg om hva kamera du har kjøpt deg nå,,for flotte bilder har du tatt. Lurer litt på og fornye det jeg bruker også. Ha en fortsatt fin kveld:-)

  12. gretashobby: Heisan Greta. Ja det har blitt noen nå men så er det flere små jeg kjenner som får av meg da. Så dem går fort ut igjen her,men er bare så koselig og gi bort så lenge det blir brukt.-) Om du lurer på noe på den oppskriften så får du bare rope ut så kan jeg prøve og forklare deg. Men du er dyktig så dette tror jeg du klarer også. Fortsatt har jeg myyyyye garn liggende her så tror ikke det tar slutt enda Greta. Handler jo inn litt i ny og ne også uten mål og mening. Men kjekt og ha litt ekstra når jeg får lyst til og lage noe. Jeg bruker og få hjemmet etter min mamma så du trenger ikke sende til meg, Men snill som tilbyr meg er du:-) Har selv sittet og løst litt kryssord selv nå og vi har kost oss med is og kaffe. En riktig fin kveld til dere begge to. Klem fra Marianne.-)

  13. matja:Tusen takk skal du ha. Har du fått senebetennelse? Da skjønner jeg at du ikke kan få gjort noe håndarbeider. Det er jo fryktelig vondt det. Men bedre og bli bra nå. Ønsker deg en riktig fin påske også:-) Og god bedring.

  14. Hei Marianne. Her var det jammen mange flotte pannebånd. No må du ha eit skikkelig alger vil eg tro. Og takk for link til oppskrift. No skjønte eg den. Det var bra. Eg skal lage slike ein dag når det passer slik. Du ahr virkelig fått brukt litt restegarn no da.
   Så er det hekling att. Det var noen hekle oppskrifter i hjemmet denne uken. Kjøpte baldet på imouls. Vil du ah dei.No skal vi prøve litt kryssord her i kveld. Ha ein fin kveld gode lille venn.klem

  15. Helt nydelige disse pannebåndene. Må innrømme at du frister meg, men jeg har strikkeforbud for tiden. Tar frem heklekroken jeg også. Ha en fin søndag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg