Igjen og igjen……

Jeg gjentar meg selv igjen og igjen med og hekle duker av vårlige farger og garnet som er brukt er ikke noe dyrt og flott men Anna &Claras bommuldsgarn er for meg helt ok og bruke og til den prisen så kan jeg hekle så mange jeg bare orker. Og ork det har jeg til enda flere. Så nå kan jeg ta med meg noen ut i campingvogna og jeg kan gi bort noen også. Når jeg har venninner som ikke hekler selv så er det så hyggelig og gi bort i ny og ne. Og mønster ligger fortsatt HER .  Enkelt og fint mønster som går veldig fort og lage. Nå har denne flinke damen laget nytt mønster så dette frister også bare se HER . Herlige farger blir brukt og det passer meg godt:-)


Dette er duker som jeg har heklet i påsken og blir ca 37 cm fra spiss til spiss.

Fikk brukt opp noen smånøster til og hekle glassbrikker og dette er tiltenkt en god venninne.Og om ikke lenge så har bloggen min en liten bursdag og i den anledning så har jeg lyst til og kunne gi noe tilbake til noen bloggvenner som har fulgt meg her i tykt og tynt og lagt igjen mange gode ord selv om det ikke bestandig er noe stort og flott jeg viser frem,men gleden med håndarbeider er at en skal kose seg da:-) Jeg kommer tilbake med hvilken av dere som får en liten takkegave fra meg.

 

18 kommentarer
  1. gretashobby: Tusen takk snille Greta. Ja det har blitt noen duker og flere har jeg ferdig så legger ut resten snart. Mønsteret er enkelt og hekle så det går nesten av seg selv det er sikkert og visst. Dessuten har jeg så mye garn liggende som må bli brukt opp på noe,og Søstrene Greene garnet er faktisk fint til disse dukene også . Når det kommer til bloggingen så er jeg usikker om jeg skal fortsette med det,syntes det går i samme tralten hele tiden her. Men snart drar jeg på ferie og blir vekk i 14 dager så da blir det jo en pause uansett. Men hyggelig at du vil ha meg her Greta så jeg får se. Ønsker deg en fortsatt fin dag:-))

  2. Hei kjære Marianne. Der var det mange flotte duker eller brikekr fra din hånd. Det går vel av seg sjølv desse her tenker eg. Du ahr jo laga så mange. Veldig kjekt å sjå innlegga dine. Oppdaga at du ahdde ymta frempå at du ahdde tenkt å slutte å blogge. Håpe eg misforstd deg. For eg vil da ikkje msite deg vennen. Klart at innlegga dine er intresange. Slutt å sei at du skal slutte. Vi må da holde på til vi runder 10 år hvertfall. Syns du skal bli med på dne.
   Ha ein flott dag og håper at du har hatt gode dager siden eg var inne her også. Stor klem fra meg.

  3. Anita: Tusen takk snille Anita:-) Har mistet litt av gløden her på bloggen nå og når jeg stort sett bare viser frem litt av mine småpusslerier så tror jeg mange er mettet av og se det samme om og om igjen. Men jeg er glad for at du liker det du får og som du sikkert skjønte her så er noe til deg av dette.-) Gode venner som er ærlige setter jeg ekstra pris på. Liker liksom ikke og skrive alt for personlige innlegg om mine vondter og ikke for mye tull. Så jeg får se hva det blir til. Men tar en pause nå snart for en etterlengtet syden ferie,,så får jeg se siden:-) Gode klemmer får du også min gode Anita.-))

  4. Hei på deg i ettermiddagen 🙂 Først,du må da ikke kutte ut bloggen din-tenk alle som får glede av å se hva du tryller frem og ikke minst få masse gode ideer!! Du lager jo så mange artige og finurlige ting i tillegg til gode bruksting… Nydelige bilder,Marianne…Jeg er jo så heldig som har fått så mye forskjellig, og de glassbrikkene du viser frem her er i daglig bruk i denna heimen…ja,og selvfølgelig de beste tøflene noen kan ønske seg,de er på bena hver dag…sommer som vinter 😀 Det vil si at jeg ofte tenker på deg som har et hjerte av gull !! God klem “Mor” og ha en fin kveld <3

  5. annebe: Tusen takk snille Anne,ja farger må en ha i hverdagen og jeg er nok ikke av den som er mest glad i grått og svart. Men må også få brukt opp noen garnrester så dette er perfekt og hekle nå. Har lenge tenkt og kutte ut hele bloggen min for har ikke noe spesielt og skrive om og det blir stort sett det samme om og om igjen,,så jeg får se hva som skjer. En riktig fin søndag ønsker jeg deg 🙂

  6. Ajende: Tusen takk skal du ha. Farger gjør en glad det er sikkert og visst. Du er også flink til og bruke mange farger på det du hekler også. Ja nå får vi håpe det blir en fin vår og at sommeren blir deilig med masse varme og sol,,:-)) Må du ha en fin vår med mange fine heklestunder selv:-)

  7. mimouna: Er litt godt og variere litt fra strikkepinner og til heklenålen i blant så når jeg først begynner og hekle så er det vanskelig og stoppe:-) Men artig og bruke farger og se hva som blir ut av noen garn-rester:-) Så gir jeg bort litt og beholder noe selv:-)

  8. Så fine..og veldig vårlige og fine farger ja…til å bli glad av :)) Fant ut nå nettopp at jeg hadde blogga to år i dag..men får lage et lite gratulasjonsinnlegg til meg selv i morgen..hehe…:)..Ser du har holdt på en del år lenger enn meg ja…fra 2008..bra gjort :)) Fortsatt god helg <3

  9. Hekling er en fin vår- og sommer-aktivitet. Og sånne fargerike små brikker kan brukes til mye. Koselige smågaver å gi bort.
   Håper du får en fin helg!

  10. akbhandy: Mange takk skal du ha Ann-Kristin:-) Jeg er glad i farger som du sikkert vet og så er det koselig og legge på noe nytt når våren kommer.-) En riktig fin helg til deg og dine og så får vi håpe det blir en ordentlig vår snart.-)

  11. Nydelig som alltid disse brikkene dine Marianne. Friske herlige farger. Og veldig greit å få brukt smånøster til slike fine glassbrikker. Du er en ræser med heklekroken. 🙂 Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg