Så ble det enda flere.

Og fortsatt ikke lei av og hekle det samme om og om igjen,,men jeg tror heller dere som følger meg her er kanskje blitt mettet på og se hva jeg har laget og legger ut av det samme gang på gang…!! Så jeg lurer nå på om jeg kommer til og legge ned bloggen min og være ferdig med dette. Jeg får se hva det ender opp med her ??????

Som jeg skrev på siste innlegg fant jeg mønster som jeg måtte sjekke ut og vipps så var det frem med garn og nål og starte på noe nytt,,og jeg har fulgt mønster til punkt og prikke helt til siste runde der jeg gjorde om og heklet litt annet en mønsteret var beskrevet. Morsom og hekle og mange garntråder ble det og feste da det er ny farge på hver omgang.


Og mønster til denne duken finner du HER Og vårlige farger må til.-)


Gjort som sagt litt forandring på siste omgangen på hver av dukene.


Og så ble det noen i samme mønster som sist og disse er også raske og hekle.


Da vil jeg få ønske alle en fortsatt fin dag og nyt våren der du er:-)


 

28 kommentarer
  1. Anita: Tusen takk snille Anita for gode og velmenende ord:-) Ja jeg prøver jo og legge ut noe her innimellom og selv om mye blir av det samme så er det jo strikke og hekle som jeg elsker og holde på med av håndarbeider. Jeg skriver jo aldri for mye private saker her,og noe må en jo ha for seg selv også ikke sant:-)) Ja nå er det bare og få lakket negler og lukke igjen koffertlokket så er jeg klar.-) Gleder meg så mye nå:-))

  2. Gudrun: Tusen takk snille deg:-) Hyggelig at du vil fortsatt ha meg her og jeg skal fortsette i samme kjente stil ,så du kommer til og se mere fra meg:-)

  3. Heisann 🙂 Jeg har sett så mange fine bilder/innlegg på DIN blogg,så enig med deg,Gudrun-STÅ PÅ!! Jeg er som sagt såå heldig som har fått masse nydelige gaver fra deg,og de er i bruk daglig 😀 Har også gitt noe til min datter som også setter veldig pris på det du TRYLLER frem 😀 Sitter nå og koser meg her inne på bloggen din,med en kopp kaffe som står fint på en av de nydelige småbrikkene… Ha en fin dag i pakkinga 😉 Klem fra meg

  4. Så fine brikker — duker du har heklet og så flotte farger. Jeg synes alltid du har flott innlegg på bloggen din, trist hvis du slutter med den.er ofte inne og titter.dårlig til å komentere. STÅ PÅ

  5. Hekleri og Ra: Tusen tusen takk for at du syntes det. Disse dukene er artige og hekle og så er det så artig og variere med farger og mønster selv om det er det helt enkle.-)

  6. Hei, hm høres ut som du misforstår litt. Det er ikke feil å lage det samme og heller ikke å legge det ut. Det er ofte sånn at man går glipp av noen innlegg også, så da er det bare fint om man lager likedan, så får flere glede av det. Jeg synes det er kjekt å se uansett, og det er jo like mye hva man skriver under som betyr noe 🙂

  7. Synnøve: Det var riktig så hyggelig at du syntes det,ja en finner kanskje litt som kan være av interesse og litt mønster til enkle ting en kan strikke eller hekle. Du får passe på og titte for kan hende jeg legger ned bloggen for godt.-))

  8. strikkogkos: Tusen takk for gode ord . Ja jeg er nok ikke alene om og legge ut det samme gang på gang her for er flere som gjør det samme. Men når en oppretter en håndarbeidsblogg så blir det jo slik.-))

  9. Rita: Ja jeg storkoser meg med alt jeg strikker eller hekler om det er smått eller stort spiller ingen rolle for meg. Men føler jeg har gjort mitt her nå og går i samme tralten gang etter gang,,så jeg får se hva som skjer. Men nå ser jeg frem til 14 dager i palmeland og det blir uten garn og heklenål:-)

  10. mimouna: Ja det er mange som har sluttet og blogge og lagt dem ned. Og jeg har ikke FB eller andre sosiale medier og har derfor brukt bare bloggen min til og kose meg med. Men når jeg driver med hekle og strikke så går det gjerne på det samme og snart er det brukt opp….:-) Glad i farger og artig og kombinere det sammen,så nå har jeg fått bestillinger på flere duker i blått og turkis. Så er i gang med flere:-)

  11. gretashobby: Tusen takk snille Greta. Jeg glemmer nok ikke deg og om jeg legger ned bloggen så kommer jeg til og titte hos deg og noen av andre bloggere jeg har fulgt i flere år:-) Så ego er du ikke. Har ikke så mye med motivasjonen og gjøre dette,,men har ikke så mye annet og skrive om eller vise frem av ting og tang her. Er jo ikke alt som trenger og komme på trykk heller vel? Når jeg startet opp her så skulle bloggen handle om håndarbeider og litt ferie og annet som er ganske vanlig. Men føler nå at en er inne i samme tralten så jeg får se an litt. Først en ferie og så blir det camping igjen så er det jo normalt for meg og være fraværende i sesongen vi går inn i nå:-) Må du ha en riktig fin helg:-)

  12. annebe: Tusen takk for gode ord Anne:-) Jeg er glad i farger og når jeg først ser noe som fenger så blir det gjerne mere av det samme. Og nå har jeg fått bestillinger på den i turkis blant annet. Så heklenålen går,men om bloggen består er jeg usikker på. Først blir det nå en pause uansett for drar om noen dager til Gran Canaria på en etterlengtet ferie:-)

  13. frodith: Tusen takk snille deg:-) Ja den i turkis har jeg nå fått bestillinger på også,så det er nok en farge som har falt i smak hos flere.-)

  14. fruensvilje: Tusen takk Connie. Men er fortsatt i tvil om hva jeg skal gjøre videre med bloggen. Men nå skal jeg om noen dager på 14 dagers ferie til sydligere strøk igjen så en pause blir det uansett. Og jeg og flere har vel stort sett det samme som går igjen om det vi legger ut . Og for personlige innlegg har jeg ikke så mye glede av og blogge så derfor går det på strikk og hekling og det jeg liker og lage.-) Men koselig at du er en av dem som ikke blir lei meg og mine pusslerier:-)

  15. fjellgeitbundingen: Det har nok ikke noe med respons eller lesertall og gjøre dette,så jeg har mine faste tittere og så er det jo helt frivillig for alle om og se på det jeg legger ut her. For bloggen min består jo mest av det jeg koser meg med av hekling og strikking om det er stort eller smått så gir det meg masse gleder. Er så lite som skal til for og glede meg nemlig:-) Men det er klart at jeg også burde “friske”opp litt her og gjøre noe annet. Men jeg har fått bestillinger på flere duker nå så jeg skal spare dere for og vise frem flere i første omgang nå. Ellers når jeg titter rundt hos andre så går det gjerne på det samme her hver dag og jeg blir ikke lei av og se på det. Men variasjonen min er og ta heklenålen og gå over til strikkepinnen. Så enkelt er det:-))

  16. Å så søte brikker, i herlige farger 🙂 Det er klart at det blir mye av det samme en legger ut på bloggen – sånn er det. Men en lager jo de tingene en liker også. Koselig å lese hva du skriver – og flotte ting du lager 🙂

  17. Synes ikke du skal legge ned bloggen din.Du kan både strikke å hekle det meste. Er nok av ideer å ta av.Nei stå på,du kan ikke gi deg nå.Jeg gleder meg til neste du lager jeg.Kos deg med hobbyen din.Klem fra meg

  18. Synes det er trist at så mange blogger har forsvunnet de siste årene. For det er mye koseligere å lese en blogg enn å bare se bildet på instagram og slikt. Så jeg håper også at du fortsetter!
   Variasjon over et tema er spennende, da ser man alle mulighetene et mønster gir. Fine duker og brikker dette også. Og gøy å leke med farger!

  19. Hei, er det lite respons å få her synes du? Få lesere? Jeg tenker vi som holder på med håndarbeid ikke er så mange, og at leserene derfor ikke får blitt så mange, men innleggene kan bety noe for de som følger deg. Det å dele det man lager er artigere, enn å dele de med omgivelsene (de blir mettet de om man lager mye). Du er flink å hekle. Kanskje du kunne variere hva du lager mer, men av og til får man jo bare dilla på å lage noe. Ei stund lagde jeg bare luer, like luer i ulike farger. Ellers liker jeg best variasjon. Jeg likte disse dukene med flere farger først i innlegget, men bruker ikke så mange små brikker her hjemme. Går mest i løpere. Ha en gin kveld 🙂

  20. Kjæe vennen min. Som eg skrev i forrige kommentar. Så syns eg ikkje at du skal legge ned bloggien din. Det ville vere veldig synd. Du ville bli savna heilt klart. Skal du forsvinne ut av livet mitt no da???. Egosistike meg liker ikkje det. Men sjølvsagt må du bestemme det sjølv. Har ein ikkje motivasjon og lyst til å fortsette, er det vel vanskelig å få det til også. Men tenk deg godt om vennen. Stor stor megaklem fra meg

  21. Bare hyggelig å se så pene ting…så håper virkelig du fortsetter med bloggen :)) Virkelig flotte fargekombinasjoner det her :)) Klem :))

  22. neimen det må du ikke ,legge ned bloggen,da blir du veldig veldig savnet .Jeg blir ikke lei av det du legger ut,synes du lager så masse vakkert og disse små brikkene er ingen unntak,kan ikke huske å ha sett dem før heller hi hi.
   Nei bli på bloggen,vi koser oss med det du legger ut her )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg