Rot her og rot der…

Trenger og rydde opp her kanskje,hva skal en starte med tro? Rydde i garnhylla så det får plass til mere garn,eller åpne koffertene og starte med og pakke litt? Og jeg føler det er like rotete i topplokket nå også,,så hva skjer a ? Og bare det og vise frem mitt rot viser vel at jeg sitter for mye på baken og hekler og strikker:-)

 


Jeg tror jeg går ned igjen og tar meg enda en kaffekopp så kanskje det går opp et lys for meg også:-))

Og må Dere alle ha en fortsatt fin dag.-)

 

17 kommentarer
  1. Høres utrolig deilig ut med eget rom og ferie 😉 Har fått min egen lille krok hvor jeg kan sy eller sitte med pc’en og være kreativ 😉 Gleder meg virkelig til å bruke den! Ønsker deg en flott tur! Stoor klem

  2. fjellgeitbundingen: Er jo bare artig og vise frem litt rot når det kommer til garn da,og den skal ryddes og komme i orden igjen. Men tar det etter ferien:-) Ha en fortsatt fin dag.-)

  3. Siv Svanem: Godt og lese at vi er i samme båt da Siv,,og ikke bare jeg som roter til litt,,men skal nok rydde bare jeg har fått gjort unna ferien vi skal på nå:-) ønsker deg en fortsatt fin dag.-)

  4. fruensvilje: Tror nok du har det ryddig jeg Connie,men det er klart at et hobbyrom skal se ut som det blir brukt også,,men får rydde plass og sortere litt etter hvert så jeg ser hva jeg har og hva jeg skal kjøpe inn av noe nye farger igjen. Ønsker deg en flott dag og antar du nyter den da det er mandag og din beste dag:-))

  5. Hekleri og Ra: Ja det er koselig med et eget rom til bare mine saker som garn og min stasjonære data så jeg kan dra meg litt tilbake for meg selv,,,men liker og ha orden i sysakene men har gått litt unna her nå i det siste så får nok ta en oppryddning etter hvert. Koffertene skal nå straks ut og fly på ferie og vi skal bli med,,hihi. Ja 14 dager til Gran Canaria står for tur,,og så gleder jeg meg veldig til og komme i gang med vogna igjen.-) Ja hodet lettnet litt av den friske luften ute i går så tankene ble klare og fine igjen,,tror jeg da.-)

  6. annebe: Takk for det Anne,ja det er mitt rot dette og jeg bruker vanligvis og ha det ryddig selv i garnhylla mi,men noen ganger så sklir det ut,,ja slik er det vel for de fleste. Har en del stående på kottet her etter min datter også av esker med bøker og klær. Det en ikke får gjort i dag kan en gjøre i morgen,,eller når været er grått og ikke har annet og gjøre. Nok av tid og ta av . Nå får en bare nyte penværet så lenge det varer. Ha en fortsatt nydelig dag til deg.-))

  7. frodith: Ja det er flere som sier dette frodith,,godt og ha litt garn liggende og jeg har problemer og gå forbi butikker med garn,,må inn og kjøpe med noen nøster stadig vekk selv om jeg ikke har noen planer om hva det skal brukes til,men kommer som regel til nytte.-) fortsatt finfin dag:-)

  8. akbhandy: For meg er dette rot AnnKristin og jeg liker nok best og ha alt på rette sted og ryddig selv i garnet mitt. Men tar det etter ferien nå og så lukker jeg heller øynene når jeg ser hylla. Tror nok du har orden i saken dine jeg.-) Ja nå er min koffert delvis klar og jeg får nok se etter for har en tendens til og dra med for mye sånn i tilfelle,og så blir det gjerne kjøpt litt der nede også av topper og litt annet. Men det går greit.-)) En fortsatt fin dag til deg:-))

  9. gretashobby: Jo dette er rot Greta,og garnet ligger hulter til bulter i hylla og noe står fortsatt i poser og ikke lagt på plass. Har hatt litt mani med heklenålen så har bare dratt ut garn og det har ramlet ut bak hylla også. Men fikk ikke ryddet i går heller,,så nå kan det være slik til jeg er tilbake etter ferien:-) Og kaffe ble det nok av i går så ble nesten sur i magen også.

  10. Det så jo så utrolig koselig ut da! Ok da, bortsett fra koffertene 😉 Men det så ut som du skulle pakke for å reise på tur 😉
   Hørtes ut som en deilig løsning 😉 Fant du ut av det ?
   Klem

  11. Hei, hm hvordan er det hos deg når det er ryddig da? Skulle tørt å vist fram mitt jeg. Men ha ha blir å skremme leserene da 😉 Ditt skap var jo rene godtehylla. Flott å ha slikt fint skap 😀

  12. Fargerikt og koselig “rot”det der..vi skulle egentlig rydde litt på loftet nå…men fant ut at gutta måtte være med siden så mye av det som er der er ting de har hatt i barndommen…så vi får ta det en annen dag :)) Klem <3

  13. Synes absolutt ikke det var så rotete der nei. (Tenker med gru på rommet i kjelleren) 🙂 Håper du har kosa deg med kaffe og strikketøyet eller hekleriet. Å pakke går jo ganske raskt. Du begynner jo bli dreven i pakking til varmere strøk. :-)) En riktig fin ettermiddag. Klem fra nord.

  14. Det der var slettes ikkje noe rot. Fint og oversiktlig det der. Kos deg med ett par tre kaffi kopper du og kanskje eit strikketøy. Så kan du pakke i morgen og rydde neste år. Ha ein fin dag skjønne lille venn. Klem fra Greta

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg