Så blir det feiring i dag.-)

 

            I dag er det faktisk en liten bursdag her på bloggen min

Ja fra og startet opp helt grønn og til nå så har det vært en utvikling her på bloggen,la ut innlegg og bilder og ord kom hulter til bulter og en prøvde og feilet og til slutt så fikk jeg det til .Men  så var det jo det med og skaffe seg noen venner da og til og begynne med så var det noen faste som stadig la igjen flere ord etter ord og nye venner kom til og dessverre er det nå mange som har gitt seg og lagt ned sine blogger,,eller er inne en sjelden gang.-) Vi blir vel alle lei innimellom og noen starter opp med nye bloggplattformer og fortsetter der og så blir blogg.no glemt. Selv har jeg hatt mine trofaste venner år etter år og vi har liksom blitt en liten klikk til og bli flere og flere,og jeg elsker jo spesielt håndarbeidsbloggere så er gjerne det jeg liker og se på og det blir jeg nok ikke lei.

Har jo tenkt selv på og gi meg her ,,men flere har bedt meg pent om og fortsette og jeg tror nok jeg skal gjøre det også. Så dere blir ikke kvitt meg med det første,,og jeg kommer til og fortsette i samme duren som jeg har gjort. Dere som er lei av og se her kan bare flytte over til en annen blogger for det er ingen tvang og besøke min blogg og se det jeg legger ut av det samme.-))

Her er det aller første  innlegget eller bilde jeg la ut for nøyaktig 8 år siden .


Og fortsatt har det blitt strikket mye dukkeklær og annet strikk og hekling.

Jeg koser meg med håndarbeider og om det går på det samme så er det slik jeg liker og koser meg med.

Og som sikkert flere vet så er jeg glad i og gi bort til venner og familie og det trenger ikke være jul eller bursdag for at jeg gjør slikt,så mange har fått gleden av og bruke/pynte opp med noe fra det som er laget. Så min gave tilbake av noen som virkelig har vært trofaste her på bloggen min og gitt meg mere ros en ris og som jeg beundrer for slik dem er og har fått hjelp av når det har vært noe så kommer det en liten oppmerksomhet i posten til dere en av dagene nå. Og det er http://gretashobby.blogg.no/  og http://fruensvilje.blogg.no/ og http://akbhandy.blogg.no/

Dette er 3 flotte damer som gir meg inspirasjon for og fortsette og ikke minst som jeg har hatt mest kontakt med i flere år:-) Så det er ikke store gaven,men en ting som viser at jeg setter pris på dere:-)  Og til alle nye som har kommet til så håper jeg dere fortsatt vil følge meg. Så når jeg ikke får sendt eller gitt kake til alle fra sør til nord så ta et godt stykke her nå og bare forsyn deg:-) For er det feiring så må det en kake til.-)

Så ønsker dere alle en fortsatt fin dag og så ses vi igjen:-)

 

 

 

 

19 kommentarer
  1. frodith: Tusen takk snille venn og jeg skal prøve og få til mere blogging fremover selv om jeg tar litt avstand når sommeren kommer. Men slikt har jeg gjort det i 8 år nå og kommer tilbake:-))

  2. Siv Svanem: Mange takk kjære Siv og det er hyggelig og se at det fortsatt er noen som vil ha meg med videre på blogg.-) Lager ikke store sakene men farger og litt småplukk gjør meg glad :-))

  3. Så moro med så stort jubileum, og koselig at det er noen her du har fulgt så lenge 🙂 og som har fulgt deg. Gratulerer med blogg-bursdagen og kos deg i syden <3

  4. fruensvilje: Tusen takk kjære Connie:-) Er så herlig og høre at dere jentene likte det som jeg sendte og at det kan bli brukt. Jeg vet jo du er glad i farger så derfor syntes jeg denne passet til deg. Ja jeg skal fortsette her og det er takket være dere:-) Vi høres og nyt penværet,selv reiser jeg til sydligere strøk i morgen tidlig så derfor ingen kommentarer fra meg på en stund nå:-) Gode klemmer tilbake:-))

  5. gretashobby: Tusen takk snille Greta,ja jeg hadde ikke trodd at pakkene kom frem i dag da jeg sendte dem i går. Så er bra og høre for meg at det kom frem. Koselig og kunne gi noe tilbake til dem jeg setter stor pris på og som har fulgt meg her i tykt og tynt og du er den som kom inn på banen ganske fort. Flere av dem som kommenterte ti og begynne med har lagt ned sine blogger og noen er sjelden på sin i det hele tatt. Men vi skal fortsette her vi. Ja det er vel i juli du har 8 år her som blogger. Ja nå er det ikke lenge til ferie så vi høres igjen etter det. Så fortsatt fin kveld og uke:-))

  6. gratulerer med jubileumsbursdag ) og nå ble jeg glad for att du vil fortsette her )) det var virkelig en glanyhet.
   Så må eg få takke for den aldeles nydelige gaven og som jeg ble glade og nydelige farger var det også ) den store er tatt i bruk,for nå koser vi oss i drivhuset og da var det hyggelig å friske opp bordet med en ny ogg nydelig duk ))klem fra Connie

  7. annebe: Tusen takk snille Anne,og det er hyggelig at du fortsatt vil følge med her og nå reiser jeg snart på ferie så noen kommentarer fra meg blir det ikke på en stund:-) En fortsatt fin dag og en god vår ønsker jeg deg også. Gode klemmer fra Marianne.-))

  8. birdbay: Tusen tusen takk snille deg,og 8 år er en god stund for og holde på med en blogg det. Så har blitt kjent med mange og det er bare hyggelig og samtidig fått sett mange fine håndarbeider hos andre i disse årene. Og det er jo det jeg er mest opptatt av her. En fortsatt fin dag til deg også:-)

  9. akbhandy: Tusen takk snille Ann-Kristin og du er den som har hjulpet meg her og vært en god venn i mange år nå og er så glad for at du også vil ha meg her. Så denne damen gir seg ikke nå. Veldig hyggelig og bli kjent med deg både her og at du kom til meg sist sommer:-) Hyggelig at du likte den gaven og jeg tenkte også at det kunne bli fint og ha i bobilen. Ja nå er det ikke mange timene til ferien starter og vi ser frem til dette nå. Morten skal trene i bassenget så det skal gå bra. Så jeg sier takk og så høres vi igjen. Gode klemmer fra Marianne:-)

  10. Anita: Mange tusen takk snille deg og jeg skal fortsette her og blogge,og om det blir det samme igjen og igjen så skal ingen få stoppe meg nå. Jeg er voksen og gjør hva jeg vil med den saken:-) Ja du av alle vet jo hva jeg lager og bruker farger og ikke minst og gi bort i ny og ne,,,selv uten betaling for det. Ja slik er jeg og det skal jeg fortsette med også. Ja nå ser jeg frem til sydenvarmen og til alt som venter meg av god mat og leskende drikke:-) Men har aldri med meg håndarbeider på sydenferie,,der går grensen . Mye annet og kose seg med da:-)) Vi ses utover i våres lille Puerto-Løkkevika:-))

  11. Hei kjære søte deg. Tusentakk for flott gave i posten. Den blir blogget i morgen. Du får vel ikkje sett den før du drar , men det får våge seg det da. Dei pynter opp ute på verandaen dei no og skal vere mine brikker der ute her i sommer. Så tusen takk. Kaka såg god ut, men den får du kose deg med sjølv.
   Så bra at du skal fortsette, det likte eg godt. Da kan eg slappe av og ikkje tenke på at det bare eg som aldri gir meg. Vi har jo holdt på nesten like lenge. Kos deg på ferie s skrives vi når du er hjemme att kjære søte deg. klem og klem

  12. Gratulerer så mye…artig å se det første bildet også :)) Følger med deg videre jeg…og kaka var nydelig..for jeg tok meg en bit..hehe.. Klem og fortsatt fin dag til deg :))

  13. Så flink du har vært:) Gratulerer masse med jubileet:) Det var litt av et jubileum også:) 8år er lenge:) Herlig:) Ønsker deg en fortsatt super dag:)

  14. GRATULERER MED 8 ÅRS BLOGGBURSDAG! :-))
   Ja tenk du har blogget i 8 år. Og jaggu er det mye flott du har laget. Du er ei flott og trivelig dame, som jeg har vært så heldig å få treffe. Og det blir helt sikkert flere gang. 🙂 Er utrolig glad for å ha deg som bloggvenn. 🙂 Gleder meg masse til å fortsatt få se alt du legger ut på bloggen din.:-))
   Så Marianne må jeg få si TUSEN TAKK! Nå når jeg kom hjem fra jobb, lå det pakke i posten. Noe så vakkert. Så nydelige farger. Blir nesten litt rørt her nå. Dette skal få være med i bobilen. Gleder meg til å pynte med det.
   En riktig god ferie og kos dere masse. Klem fra nord. :-))

  15. GRATULERER med 8 år 😀 Håper det blir mange fler!! Jeg ble så glad for å lese at du fortsetter,altså. Jeg er sikker på at mange blir inspirert av å se alt det fine du legger ut her,og det geniale er at du skriver “igjen og igjen” på noen av innleggene,for da kan jo de som ikke vil se det bare skrolle videre til noe annet 😉 Her er det jammen mye å velge i også…Kreativ og fargerik,vil jeg si. Da ønsker jeg dere iallefall riktig GOD FERIE…Unner deg hver solstråle og kjenner jeg deg rett så er det vel kanskje med ei nål og en liten bunt med garn 😉 Klem vet du <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg