Hjemme fra varmen igjen….

Hei igjen alle som følger med meg her:-)

Ja nå er jeg atter tilbake etter 14 deilige dager med sol og varme på Gran Canaria og det kan ikke sies at det var så veldig godt og komme tilbake til en kald og isende værtype vi har nå. Så har nå tittet på nettet og sett på reise for høsten allerede så noen sjanser på sommervarme her i landet tar jeg ikke som noen selvfølge lenger.

Ellers vil jeg få takke alle dere som kommenterte under mitt innlegg når bloggen var 8 år,det var der jeg fikk se hvem som virkelig er mine venner og disse skal jeg holde godt på fortsatt. Er noen som fortsatt tror jeg er ute etter flere lesere og høy statistikk ,,men det er ikke det som opptar meg så nå vet dere det i så fall:-) Tenkte på og legge ut noen bilder fra ferien og noen skal det bli,men har nå vært der nede 10 ganger så har ikke blitt til at jeg tar så mange bilder lenger da det som regel blir samme gang på gang.  Jeg skal komme på besøk til flere så snart jeg har fått gjort unna klesvask og litt annet forefallende her så dere er ikke glemt. 


Som dere sikkert legger merke til så var det godt og bruke en lett jakke når kvelden kom,ja da var det bare 20 gr og for oss ble det kaldt da vi hadde vært i solen hele dagen. Men neste bildet viser  hvordan varmen ble på terrassen når solen stod på ….


Denne karen fikk vi en god prat med også da vi satt og spiste nede på senteret en kveld.Og som vanlig så blir det jo litt innkjøp i form av klær for meg .


Kan legge ut mere siden,men som dere ser er jeg glad og jeg har liksom ikke landet helt enda:-)

Så nå ønsker jeg alle en riktig fin kveld og en god helg og takk til dere som fortsatt ønsker meg her på bloggen:-)
 

 

 

 

 

13 kommentarer
  1. akbhandy: Tusen takk kjære deg. Ja du kjenner nok igjen noen av bildene her og det ene bildet er fra Blue Star som nå er blitt revet i øverste rekke så derfor ser du krana. Så det hotellet blir nok fint når det er ferdig. Vi bodde på Buganvilla ved Europasenteret igjen nå og det er lite og koselig der med lett vei over til både mat og taxi. Ha en fortsatt fin kveld. Gode klemmer tilbake.-)

  2. Hei og velkommen hjem. Ser du har hatt det herlig disse 2 ukene. Brun og lekker også. 🙂 Koselig å se bildene. Kjenner meg igjen på ett par av de. 🙂 Klem

  3. I dag har vi ahtt godt ver. Så kasnkje eg bør revurdere flyttingen hehe, neida. Men vi har brukt hodet og tenkt og diskutert og funderte og tenkt frem og tilbake. Så får eg håpe vi snart klarer å finne ut kva vi skal gjøre med bil.
   HAr ikkje blitt pakking i dag. KAnsje i morgen. Vi får sjå.
   Kos deg ved ovnen. Og slapp av med litt håndarbeide og lille vennen. HAn vart vel glad når du kom heim

  4. gretashobby: Heisan Greta. Ja vi kom hjem rundt halv ett natt til torsdag og ble møtt på Gardermoen med 3 gr så du kan tro det var en stor overgang fra 28 varme på Gran Canaria.-) Men unner alle en slik ferie når en har mulighet til og reise vekk mens helsa er i nogen lunde form. Får håpe det blir varme her snart og at sommeren blir myyyyyyye bedre en sist. Men vi drar sydover til høsten for og være sikker uansett. Her regner det godt nå og 5 gr er ikke noe og rope hurra for. Fyrer i ovnen og fortsatt er jeg frøsen. Nå skal jeg straks stryke klær og så tar jeg dagen som den kommer videre. Ønsker deg en riktig god helg og antar du har samme dårlige vær men koser deg med strikkingen og kanskje litt pakking med tanke på flyttingen til høst.-)) Gode klemmer til deg fra Marianne:-)

  5. fruensvilje: Tusen takk snille Connie:-) Ja nå kan du virkelig se frem til en ferie med en annen varme og komme deg litt vekk fra det daglige liv,og nå hadde jeg klart enda flere dager for og komme hjem til regn og 5 grader er ikke det granne deilig. Så tell ned og gled deg masse.-)

  6. birdbay: Ja det var nydelig og få kjenne på sommeren når været er som det er og har vært her nede nå:-) Så disse 14 dagene har jeg bare kost meg og kunne gjerne klart en uke til. Skjønner at du er værsyk når regnet øser ned og det er 5 gr ute. Håper du får en fin helg og takk for koselige ord:-))

  7. God morgen vennen. Eg ahr tenkt på deg i det siste og lurte på kva dag det var du kom att. For veret og tempen har jo ikkje akkurat vore slik du har hatt det i det siste. Men du blir vel aklimatisert etter kvart.
   Vi får ein fin sommer i år. Må det. For eg skal bare vere heime og da vil eg ha varme. Må jo ha det eg og. Varme altså. Og siden vi flytter så blir det nok bare heime i sommer. NEsten da.
   Masse flott bilder du har lagt ut her. Skjønner at du koser deg der nede. LEver vel litt for desse turene kanskje. No får du bruke tid på å lande og så kommer du inn att på fult etter kvart. Stor velkommen heim klem fra Greta til deg min lille venn

  8. å så herlige bilder,og så flott du var i nytt antrekk på det siste bilde )) ja en slik tur gjør nok godt for en frossen sjel )
   Vi reiser neste fredag og jeg ser virkelig fram til noen dager i varmen jeg også ja ))

  9. Herlighet å deilig det så ut:) Blir nesten litt misunnelig her jeg sitter:) Jeg er så vær sjuk om dagen så fy…. Bra du har kost deg og velkommen hjem igjen:) Ha en strålende helg koselige Marianne:)

  10. frodith: Tusen takk og du kan glede deg til en bursdagsferie til Italia.blir sikkert varmt nok tenker jeg.har selv vært der i april og det var bedre en norsk sommer ?? ha en fin kveld søte deg??

  11. Så deilig med tur 🙂 NÅ er det snart min tur, men jeg skal jo bare til Italia, og i mai… så SÅ varmt blir det neppe… Men fint skal det bli 🙂 Gleder meg til mer bidler fra deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg