Ja det var starten på mai dette…

Ja jeg er fullstendig klar over at vi har kommet til vårmåneden mai,,,men den startet ikke deilig så 1.mai var det fyr i ovnen og samtidig fikk jeg bestilling på et par strikket og tova lædder. Nå får en bare håpe det ble siste fyringen? men læddene er nok gode og bruke utover uansett.-))


Og når det ble for varmt så blir det jo og sette opp vinduet og fyre for kråka..


Så fikk jeg gjort ferdig læddene og disse er strikket i cortina og tovet på 60 grader.


Fargerike og en ser i alle fall hvor vedkommende er med disse 🙂
Nå er vi lovet en varmere og fin helg så i morgen blir det nok vask av campingvogna og så er vi i gang med det livet igjen,,tjo ho det ser jeg frem til nå.-))


Og er vi riktig heldige så kommer denne gule frem på himmelen


Ønsker alle en fortsatt fin kveld og en god fortsettelse på uken.

18 kommentarer
  1. Det er ikke helt de gode temperaturene enda, men vi får håpe at det blir en like flott sommer som det er spådd! Skjønner godt at du gleder deg til å bruke vogna 🙂 Deilig med et fristed.
   De tøflene så deilige ut! Jeg sitter her med et par ullsokker og ulltøfler utenpå. Jeg fryser mye for tida, håper det roer seg etterhvert 😉
   Ha en flott kveld 🙂 Klem

  2. Hei Kjære MArianne. Nei det har ikkje vore ein varm start på MAi, men no kjem finveret. Så du nok sjå frem til mange fine dager og uker i vogna di fremover. Det er deilig. Ser jo veldig koselig ut i vogna di da, så eg skjønner du gleder deg til dager der.
   Tøflene er fargerike og gode og varme. Greit når ein akn bestille og du hiver deg rundt og får det gjort. Kjekt med slike folk som kan det. Nyt dagen og dagene fremover vennen. For no kjem varmen til oss alle. Synd den forsvinner i Nord. Klem fra meg

  3. frodith:Ja vi har god plass og her er vi hele sommeren igjennom i både regn og sol. Selv bruker jeg tøfler hver kveld i forteltet sommeren igjennom for det kan bli gulvkaldt. Er jo bare en platting alt står på….:-) Mai er en fin måned bare den kommer med litt varme og stabilt vær.

  4. fjellgeitbundingen: Ja nå må det bli slutt på fyringen men er lovet pent vær mot helgen. Men har selv hatt 14 dager i syden med deilig varme og sol så skal ikke klage. Men unner flere litt vårligvarme når vi nå er i mai. Tøflene ble bra dem og mottaker blir nok fornøyd.-)

  5. Tøflene så riktig varme og gode ut 🙂 Får håpe det blir slutt på fyringa snart. Er vel snart lov å ønske seg litt mer varme. Her skal vi ikke klage. Her har vi gått i genser både forje og denne uka 🙂 og det er nå mest jakkevær her (også på sommeren) er min mening..

  6. fruensvilje: Får håpe dere får en fin ferie Connie,og uansett er det bare deilig og komme seg bort litt og gjøre noe annet . Går båten fra Kroatia og hvor mange dager er turen på? Som du vet så var jeg selv på en båt i 15 timer i Adriaterhavet når vi var “askefaste” så det var jo litt av en sjøreise det.Men i helt andre former en det du skal på da:-) Ja nå blir det vask i morgen for må jo ta det pent med tanke på skulderen til Morten. Så jeg trår til så godt jeg kan nå.-)) Ha en riktig fin kveld og gled deg så mye nå:-)

  7. vi fyrer vi også,men blir det for varmt åpner vi dørene og varmer gangen )) Ja nå melder dei virkelig finvær og varme her hjemme,selv er jeg spendt på hva vi får på tur ) tror det blir litt blanding for vår del,men kulde blir det nok ikke for oss på samme måte som her hjemme uansett )
   Fine tøfler da,ja dei kan komme godt med året rundt dei )da får eg bare ønske dere en nydelig helg på campingen,ja det e det gode liv sier jeg også

  8. annebe: Vi får bare håpe været slår til nå Anne for vi trenger det alle sammen etter lang vinter og kald vår. Ja tøflene ble fargerike og mottakeren tror jeg nok blir fornøyd også. Ja når det blir for varmt inne så må en lufte litt og da sier vi Østfoldinger at nå fyrer vi får kråka:-)) En flott kveld til deg også,og nå dukker faktisk solen opp også:-)

  9. Ja nå må det vel kunne bli slutt på fyringa snart..fyre for kråka..hehe…:) Uansett fint med noen fargerike tøfler..veldig fine :)) Håper det blir en flott sommer, både for dere som skal på camping og for oss andre …:) Kos deg med kvelden <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg