Siden sist

Heisan. Ja slik har siste tiden forløpt her hos meg i det siste.  Aller først har vi vært i konfirmasjon .

Så kom pinsen med litt kald vind men vi trosset været og dro ut i campingvogna og ble der i noen dager.

Så kom selve 17.mai dagen og den kom med et herlig vær og varme så det ble en riktig så fin dag der ute.


Og med noen fra familien så ble det både grilling og vi avsluttet med min hjemmebakte kake.

Så slik har nå dagene gått i det siste og litt håndarbeider har det også blitt men det får komme i et eget innlegg siden. Og det er blitt heklet flere duker som jeg har fått bestillinger på og som er blitt kjempeartig og lage. Litt småstrikk har det også blitt.

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin dag og en riktig god helg:-)

 


 

12 kommentarer
  1. akbhandy:Tusen takk snille deg,ja det er vårt fristed og deilig og ha et sted og dra til når helgen kommer og ikke minst være der hele sommeren. Ja jeg var jo heldig og få deg og din mann på besøk der og igjen er dere velkommen om dere er på traktene her.-)Nå har vi hatt en Harry-handel og det ble mye mat og brett med drikke. Godt og ha . En fortsatt fin kveld.-))

  2. annebe: Tusen takk Anne:-) Vi blir fort brune og med to sydenturer i året så er vi nok aldri helt bleke. Vi hadde en nydelig dag og bare koste oss med god mat og kake da og ikke minst stilt og rolig rundt oss.-) En fortsatt fin kveld 🙂

  3. frodith: Heisan . Ja det kunne ikke bli en bedre feiring av dagen når en stod opp med sol og fuglekvitter. Stille og rolig dag og slikt har vi gjort det i flere år nå. Håper regnet har gitt seg og at dere får resten med pent vær:-))

  4. fruensvilje: Tusen takk Connie. Ja det er deilig og ha et eget sted og reise til når helgene kommer og om ikke lenge nå så flytter vi ut der for sommeren. Morten har bare 20 min kjøring derfra til jobben . Men nå venter vi bare på varmen igjen for her ser jeg det ryker av et par piper i gata,men skal visst bli varmt utover i neste uke,,vi får bare håpe dem tar rett. Må du ha en fortsatt fin kveld:-)

  5. gretashobby: Så koselig og lese Greta og brune blir vi fort og når en er 2 ganger i syden i året så blir vi aldri vinterbleke. Ja det ble en rolig dag og vi koste oss ute i solen . Nå har vi vært i Sverige og handlet og det ble mye mat og noen brett med drikke som vi bruker og ha i vogna. Tok en tur innom Søstrene Grene og kjøpte med noen nøster garn også.. Ha en fortsatt fin kveld snille deg:-))

  6. Så fint bilde av et solbrun og vakkert par. At dere har det flott i Løkkevika vet jeg. Har jo vært så heldig å få oppleve hvor vakkert dere har det der. 🙂 Ser at dere virkelig kosa dere med god mat og lekker kake. Sånn skal det være. 🙂 En riktig fin ettermiddag til dere. Klem.

  7. Fint bilde av solbrune ,fine folk 🙂 Mange koselige bilder …og hyggelig med grilling nå det er sommer :)))….også den kaka da…nam 🙂 Fin dag videre til det og dine :))

  8. ikke vanskelig å se att dere virkelig koser dere,og så flotte som dere er også.Fortsatt ikke den helt store varmen,men vi får bare håpe og tro att det snart snur så vi kan nyte litt varme på kroppen.Ønsker deg en fortsatt fin dag

  9. Hei hei. Så kjekt å få høre siden sist med deg. Dere er jo knallbrune og fine da. Men ikkje så rart siden dere nettopp har vore på tur. Og brune blir dere jo begge to.
   Kjekt å ha litt familie å feire saman med. Og den kaka såg da vidunderlig ut. Skulle gjerne hatt ein bit hehe. HA ein fin dag videre kjære deg. klem fra meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg