Dugnad ble det i dag.

Hei igjen. Ja i dag har vi hatt en dugnad i Løkkevika og mannfolka har fått ordnet litt på veien med og fylle på subus i huller som har dannet seg etter noen år med regn. Så nå er det bare og håpe det holder en stund igjen. Og heldig med været var vi også ettersom det var meldt regn, men opphold i mange timer og faktisk så vi solen også. Det er et stort område her ute hos oss med 4 utleiehytter og oppe hos oss med bare 4 campingvogner. Så god plass blir det og deilig og slippe og ligge helt nære hverandre.   Som vanlig er det stort sett jeg som klipper gresset her oppe men tar det som en trim også,for det blir mange skritt og ta og mye og gå over.


Tror nok dere får et inntrykk hvor stort område vi har her oppe på plassen.

Men foreningen har kjøpt inn en fin klipper til og sitte på og den er det min mann som tok i bruk i dag.For det er enda mere som skal klippes,eiendommen strekker seg videre nedover til vannet.


Og mat må en ha når en jobber så ingen gikk sultne etter endt dugnad:-)


Nå har det skyet til og det drypper litt ute og det som er kjipt er jo at Sarpsborg er solbyen og i morgen er det meldt store nedbørsmengder og her skal jo siste etappen av Tour of Norway avsluttes,så får bare håpe disse syklistene ikke får det aller verste været når dem kommer nedover fra Drøbak. Nå skal jeg se litt på tv og kanskje finne frem heklenålen og slappe av resten av kvelden. Så fortsatt fin kveld og god helg til dere alle som fortsatt følger meg her:-))

 

.
 

8 kommentarer
  1. frodith: Ja den klipperen sparer en får mye tid nå og før så tok det nesten hele dagen og få klippet alt sammen med en vanlig klipper. Så den er vel verdt hver krone.-)

  2. fruensvilje: Ja vi stortrives der ute Connie og når vi er så få på plassen så er det aldri noe bråk eller uro. Så langt fra slik store campingplasser kan være med mye festing og støy hele natten. Har gjerne en dugnad i året og resten er det som regel Morten som ordner. Men får hjelp av meg så langt det lar seg gjøre:-) Sunt og få leet seg litt også.-))

  3. gretashobby: Tusen takk snille Greta. Ja dette er en liten perle her ute og vi stortrives og har det fint. Så er du på traktene en sommer så må du komme på besøk til meg. Er ikke langt fra grensen til Nordby i Sverige så du kjører nesten forbi når dere kommer på E6. og syklistene fikk smake på regnværet i går og jeg bor heller ikke langt fra der dem kom heller. Plenen der ute syntes jeg bare er artig og ta og så blir det jo litt trim ut av det også,,,så en gang i uka klarer jeg og få det gjort.-) Håper du har en fin dag og her er det grått og duskregn nå.-))

  4. God morgen vennen. Det er ein flott plass dere har der ute ved vannet syns eg det ser ut som. Ganske bra område du bruker å klippe da. Men det er kanskje dere som er der mest og du som har best tid til å klippe plenen.
   Greit å ha dugnad å få gjort ting som elelrs ikkje blir gjort. SLitasje på veier er noe som skjer og bør ordnes opp i.
   Vakkert og grønt og så heldig dere var da når det ikkje regna før etterpå. Men trasig for Tour of Norway at det er så mye regn på runden denne gangen. Men veret kan ein som kjent ikkje gjere noko med. Eg skal ikkje ut å sykle i dag. Det er for mye regn. Må ut å gå, men sykkelen får nok ståi ro.
   Håper du koser deg med heklingen din i dag og ser litt på tv. HA ein super duper dag. klem

  5. dere har virkelig et paradis der dere bor i campingen hele sommeren,godt når en er en lite fast gjeng og tar dugnad sammen ) så får vi håpe att det ikke regner så altfor masse )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg