Klær fra ferien.

Tenkte og vise frem noe av det jeg kjøpte meg sist jeg var på Gran Canaria. Og som dere sikkert vet nå så har jeg funnet en butikk der nede som jeg må innom og kommer bestandig ut med noe i posen. Damen der er Kinesisk og når hun ser jeg kommer tilbake så roper hun Marianne og kommer mot meg med et stort smil og jeg er da bare solgt. Selv sier jeg bare Lisa til henne og det er helt greit,for som hun selv sier er det vanskelig og uttale hennes rette navn. Mye av klærne er selvsagt laget i Kina og fra Spania,og jeg er kjempefornøyd over både kvalitet og ikke minst hva det koster. Her legger jeg igjen penger og går fornøyd ut igjen.


Og disse buksene er også kjøpt her nede og er et behagelig plagg og ha på seg,er glad i farger men en ensfarget overdel i hvitt passer jo godt til det meste.

Rett føre vi reiste så fikk jeg et nydelig silkeskjerf av min venninne som er kjøpt i Thailand og jeg er jo glad i blåfarger og min mamma hadde kjøpt seg en veske her hjemme som jeg likte godt da den er i blått,og heldig som jeg var fikk jeg den av henne. Så noe går ut og noe nytt kommer inn.-)


Og denne lille kopien her kjøpte jeg av en mannlig selger som mente jeg hadde ” kjærringveske” fra før av. Ja disse ordene kan dem der nede. Men ble grei og bruke på kveldene den .Liten og nett og ha på skulderen.-) Ja nå har jeg mye fint og bruke i sommer og ikke minst og ta med meg når vi reiser tilbake i slutten av september igjen.-)

Og nå håper jeg noen er fornøyd over at jeg ikke bare blogger om mine hekla duker som jeg fikk litt pes på,,,,,men det skal komme det også snart. Ønsker alle som følger meg en riktig fin uke og så må vi krysse fingrene for at vi får se solen snart igjen.

 

 

13 kommentarer
  1. Det er helt riktig – det er frivillig å stikke innom og se. Herlighet en må jo få legge ut det en selv har lyst til og holder på med! Bare fortsett du Marianne – jeg koser meg masse med bloggen din 🙂 Stooor klem!

  2. Hekleri og Ra: Tusen takk for det. Ja jeg fikk melding på at det ble for mye av det samme ,så jeg mistet litt av gløden her. Men det er helt frivillig til og gå inn på bloggen min og se. Så jeg er glad for at det fortsatt er noen som vil titte på dukene og mine innlegg:-))

  3. Her var det mye flott 🙂
   Er det noen som har klaget på de flotte dukene og brikkene dine … Syntes de var flott jeg, og all grunn til å skryte av de 😉
   Klem

  4. gretashobby: Ja det er helt frivillig og gå inn på bloggen min og titte.-) Men jeg er ikke alene om og legge ut mye av det samme,når en titter på flere bloggere så tror jeg nok ikke jeg er den verste til og vise frem det samme gang etter gang.-) Klem fra Marianne.-))

  5. gretashobby: Ja det er visst noen som er lei av og se det jeg legger ut av håndarbeider her og når jeg liker og lage noe så hender det jo at det blir mye av det samme. Men det er helt frivillig og gå inn på bloggen min,så jeg skal fortsette og vise frem mine duker og annet jeg driver med:-) Ja dette er klær jeg kan bruke både hjemme og i syden igjen og det beste er at det ikke har kostet mye heller. Så nå har jeg nok i skapet mitt. Liker jo og ta på meg noe pent når vi går ut og spiser på kveldene der nede. Håper du får en fortsatt fin dag snille Greta.-))

  6. fruensvilje: Tusen takk Connie. Ja jeg ser det er mye fint og kjøpe av klær i sydligere strøk og da er det ikke lett og bare gå forbi en butikk uten og ta med seg noe hjem. Er nok som deg varm av meg i kroppen:-) Og takk for at du også vil se mere av mine håndarbeider selv om det er stort sett det samme jeg legger ut. Ha en fortsatt fin dag snille deg:-))

  7. frodith: Tusen takk kjære deg. Ja den med sommerfugler er fin og lett i stoffet,så den har jeg fått mye skryt av også.-) En fortsatt fin dag til deg.-)

  8. annebe: Tusen takk snille Anne.-) Ja jeg trenger ikke kjøpe dyre klær for og trives og så er det på sommeren en nesten har mest behov for litt ekstra i klesskapet også. Så jeg er fornøyd,ja buksen likte jeg godt og heldigvis har jeg flere i samme fasong. Hyggelig at du ikke er lei av og se dukene jeg hekler. Har bevist latt være og legge ut noe håndarbeid på en stund da jeg fikk høre at jeg stort sett bare la ut det samme og lite variasjon her. Men jeg lar meg ikke plukke på nesen:-) Ha en fortsatt fin dag :-))

  9. Hei på deg vennen. HAr du fått pes fordi du bare blogger om hekla duker+. Ja ja, det driter du vel i.
   Masse herlige sommerklede her. Håper du får brukt dem i Norge også da. Men siden du skal ned att i september så vet du jo at du får bruk for dem. Kjekt å åynte seg litt spesielt der når ein går ut å spiser ofte.
   I dag kom sola tilbake hit, så da skal verandaen få besøk av meg etter kvart. Må bare …….først. Ha ein stålandes dag venne. klem fra solfylte Høyanger

  10. veldig fine topper,ja det er så mange lekre sommerklede i disse varme landene i forhold til her hjemme ) kjøpte litt jeg også,skal ta bilde av det i morgen )
   ellers liker jeg veldig godt dine strikke og hekleprosjekter eg )

  11. Så bra med butikker der en vet en kan finne noe en liker, mye fint her…og det antrekket du har på deg likte jeg veldig godt, kledelig til deg også 🙂 Heldig som fikk fine ting av moren din…og venninne ..ja nå kan du fjonge deg og variere antrekk i sommer 🙂 Fint innlegg…men har ikke noe i mot duker heller jeg da <3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg