Gått i sommermodus.

Hei igjen 🙂 Ja jeg har liksom kommet litt i sommermodus og er mere eller mindre lite aktiv her for tiden. Men det hender jeg titter innom noen av mine faste bloggere og ser hva som skjer eller blir gjort. I dag er jeg faktisk en liten tur hjemme igjen fra campingen for og få vasket opp litt klesvask. Været er så som så nå og her har det nå begynt og regne. Men tørketrommel gjør jo at jeg får tørre klær og håndklær så slikt er en jo heldig når en ikke får utetørk. Ja selv om jeg ikke er av den aktive bloggeren i sommermånedene så ligger verken heklenålen eller strikkepinnene til tørk,så det blir gjort litt hver dag da jeg ikke klarer meg for lenge uten og ha noe i hendene og holde på med. Nå har jeg vært heldig og fått laget flere duker og litt annet da det er flere av mine venner som har og hatt bursdager. Så det jeg produserer går ganske raskt ut igjen,og det er jo bare artig:-)  Og disse dukene kjenner nok de fleste igjen fra før av men jeg tar sjansen på og legge ut enda et bilde av disse jeg har heklet nå i det siste.

Det er artig og sette sammen farger og gjøre dem litt forskjellig så selv med samme farger så blir dem aldri helt like.

Fikk lyst til og hekle noen små kurver her en dag og disse ga jeg bort med det samme som dem ble ferdig,men har laget flere men bilder er ikke tatt enda. Så får heller legge ut senere.


Disse er heklet med dobbel tråd og nål nr 3½ og i tre forskjellige størrelser.


Med dette nå så ønsker jeg alle sammen en fortsatt fin uke og en riktig finfin sommer:-)

Avslutter med et par bilder jeg tok i går av humla i blomsten. Ja da er det sommer.


 

22 kommentarer
  1. Anita: Tusen takk snille deg for ros og skryt. Jeg er ingen tusenkunstner men gjør så godt jeg kan med mine hender innen håndarbeider.Og det er bare en glede og hjelpe og kunne lage noe for deg som setter pris på det.Og farger vet du jeg liker og at der blir laget mye av det samme.Men blir jo slik når en får smaken på noe..sånn er det jo for flere.Så takk Anita.Fortsatt fin sommer i Solbakken.

  2. Hei på deg “Mor” . Bedre sent enn aldri… Først vil jeg si at jeg blir i godt humør av bare å se de fine fargene du bruker og dukene er så nydelige! Men,jeg vil også takke deg for at du er så utrolig kreativ og raus…De flotte kurvene er det jeg som er den heldige og stolte eier av! Så vil jeg bare si at ALLE som har vært innom i sommer gir seg over av beundring for alle de fine tingene du har laget til meg 🙂 Skulle ønske at du hadde en nettbutikk,hint,hint 🙂 God klem til deg,så sees vi brått 🙂

  3. fruensvilje: Høres ikke godt ut slik toa di er.men går seg nok til vel.ja jeg vil tro det blir mange fine turer med bobilen utover sommeren nå.så kos dere??

  4. er jeg heldige tar vi årets første overnatting i bobil til helgen )) tåa er ikke god,en kraftig innfeksjon har jeg hatt,,nå har det meste av huden løsnet og falt av ,og den tynne huden som vokser ut igjen beskytter ikke mye så det svir om eg kommer borti noe (

  5. fruensvilje: Tusen takk snille Connie:-) Ja jeg liker og hekle disse dukene og blir ikke lei heller,men skålene var også morsomme og lage så flere blir det nok tror jeg. Håper det går bra med deg i skulder og med den vonde tåen du hadde forleden. Ønsker deg og dine er riktig fin sommer og snart skal dere vel ut med bobilen.-)

  6. Siv Svanem: Ja du er raus med gode ord du Siv og jeg setter stor pris på hvert ord du sier.-) Ønsker deg og dine en fortsatt fin sommer og jeg vil tro du også koser deg når du er på ditt flotte feriested:-))

  7. gretashobby: Tusen takk snille Greta. Ja jeg var i tvil om og legge ut bilde av dem igjen,men ingen skal bestemme hva jeg skal blogge om eller legge ut her. Bloggen er min og den er ikke skadelig for noen. Kurvene var artige og lage og flere er heklet og enda flere duker også. Men får komme senere med det. Ja nå er alt vasket og på stell igjen så om ikke lenge drar jeg utover igjen. Regnet har gitt seg og en liten lystripe med sol dukker opp her. Får bare ta dagene som dem kommer og været får ingen gjort noe med. Koser meg uansett jeg da. Fortsatt fin sommer til deg og T og en stor klem fra Marianne:-))

  8. Fru Stussli: Tusen takk snille Bente. Ja jeg er glad i farger og blått og turkis er min favoritt da. Men liker og bruke litt andre farger også . Jeg er nok litt til og fra her selv nå for sommertiden er ikke tiden for blogging for min del. Sommeren er for kort til og bruke tiden på slikt syntes jeg.-) Jeg koser meg og har det bra. Så riktig god sommer til deg og dine og så ses vi nok her igjen en eller annen gang:-)

  9. akbhandy: Tusen takk for pene ord Ann-Kristin:-) Ja jeg er ikke så mye på her nå og slik er det sikkert for flere tenker jeg,sommeren er liksom ikke rette tiden for meg og holde på med blogg. Men skal sies at jeg er innom en gang i blant og ser om det er noe nytt og se hos flere selv om jeg ikke alltid kommenterer. Vi har hatt skikkelig regn her nå og solen begynner og titte litt frem igjen så snart er jeg klar for og dra utover igjen. Håper dere også får litt varme og kan nyte dagene ute uten og måtte ta på seg for mye klær:-) Vi høres igjen og en fortsatt fin dag og en god sommer ønsker jeg dere.-) Klem fra Marianne:-)

  10. annebe: Tusen takk for gode ord Anne.-) Jeg storkoser meg i vogna og lar bare humlene suse i vei og nyter hver dag selv om det er regn eller sol. Så håper du har det bra og kan nyte sommeren godt også. Klem fra Marianne.-)

  11. frodith:Tusen takk snille deg. Ja den nederste duken var det faktisk en mann som ville ha så det var ekstra artig at disse fargene fenget han. Ja det er en tid hvor flere velger og gjøre andre saker en og sitte ved dataen og blogge,og jeg sier igjen at sommeren er for kort til og holde på med blogg. Slik er min oppfatning av det:-) Fortsatt fin dag og en god sommer frodith:-))

  12. Hei kjære Marianne. Du skal aldri tenke på at du ikkje akn legge ut bilder av dei nydelig brikkene dine. Dei er så skjønne så.
   Desse kurvene var veldig koslige. Flink som allti med å få det til
   . Det er litt stillere i bloggverden på sommeren. Ikkje bare du som er mer borte enn vanlig. Men vi vet du er der så da er det jo greit da :). Er greit å kunne dra heim å få vasket opp litt klede. Kjedelig å måtte gjøre det i vogna. Kos deg videre og håper du får fint ver resten av uken. Er vel meldt begge deler der øst også. Klem fra Høyanger

  13. for en herlige bukett med vakre små duker,ja disse vil glede mange ) dei små skålene var også utrolig festlige,du får det no virkelig til også du ja ) nyt dagene og ha en fin fin sommer du også

  14. Åh de dukene var vel de nydeligste!! Du er så flink å sette sammen farger.
   Nå er det lenge siden jeg var inne på bloggen. Det virker som det blir mindre og mindre tid til slikt, men jammen er det koselig her når jeg først har tiden 🙂
   Håper du har hatt en fin vår og er i gang med en super sommer!
   Mange klemmer

  15. Hei Marianne! Koselig å se deg her igjen. 🙂 Ser at du ikke har ligget på latsiden nei. Produktiv som vanlig. Disse dukene dine er virkelig flotte. Og blir ikke lei av å se de. Kurvene du har heklet var skikkelig søte. Du er en mester med heklekroken. Her har det vært kaldt, grått og regn noen dager nå. Nå i ettermiddag kom sola frem litt og temperaturen steg noen grader. Det liker vi. 🙂 Dere får fortsatt kose dere masse. Klem fra nord. 🙂

  16. Den nederste hekleduken var nydelig <3 Herlig farger 🙂 Ja, det er mange som er i sommermodus her, merker det er mindre aktivitet hos alle , sånn generelt... Kos å se deg da<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg