Litt smått til en baby må til.

Ja så har jeg også strikket litt og dette skal jeg snart få gi bort til en liten gutt som skal komme til verden om ikke så alt for lenge.


Og mønster på denne finner du HER. Jakken er strikket i Dale baby ull og størrelse 0-3 mnd.

Alltid koselig og strikke babyklær og jeg håper jo og få laget noe til:-)

 

 

19 kommentarer
  1. MOONBEAMSCORNER: Tusen takk snille Anne.Og vi høres mer når jeg er hjemme igjen etter campingen er over for sommeren.Ha en fin uke flotte månestråle.Klem fra Marianne.

  2. annebe: Mange takk Anne?? Vår alles herlige frodith har jo skrevet så fint innlegg om meg i dag så jeg ble rørt. Men veldig hyggelig og få så fine ord fra dere alle. Kommer tilbake her på bloggen utover i august.Så fortsatt fin sommer og god klem fra meg ??

  3. Så søtt det er.Flinka! Så må jeg få gratulere deg så mye med dagen i dag.Regner med du-dere koser dere på campingen i kveld.God klem fra meg

  4. Noe så nydelig 🙂 Du er unik,Marianne!! Har mange i min familie som er flinke med heklenål og strikkepinner,men det skal mye til for å komme opp imot alle de fantastiske ting du presterer å trylle frem! Om jeg står fast i noe,ja,da er du der med dine triks 😉 Takk og nå skal vi kose oss i sommer. Klem

  5. Hei. Så nydelig babysett du har strikket. Mye fint tilbehør også. Og så alle de nydelig duker og skåler du har heklet. Kjempefine. Ha en fine dag.

  6. Det var det eg trodde. Det blir kjekt da. Ein liten gutt denne gangen. Da har du en av kvar. Er vel ganske stor jenta. Det finnes ikkje noe større enn å blir besteforeldre. Så gøy

  7. fruensvilje: Tusen takk Connie.ja bestandig like koselig og strikke babyklær og nå er det heller ikke lenge til jeg skal bli mormor igjen.Så må jo lage litt til gutten??

  8. gretashobby: Tusen takk for det Greta ?? jeg liker og lage både stort og smått og samtidig variere med både strikkepinner og heklenålen.ja jeg skal bli mormor igjen om ikke så lenge til nå ?? så venter i spenning.

  9. Fore it søtt sett kjære venn. Er det nær familie som venter småttiser?. Du er jo så flink med både strikkepinner og hekle krok du da. Nydelig sutteklut/kosebamse også. Er skjønne desse men har aldri likt å lage slikt. No lyg eg. ALgde slkt da mine var små. Men ja ikkje no lengre sånn var det.
   Alltid kjekt å lage til desse små. Det tar lang tid men er så kjekt og litt enklere å hanskes med enn store kjoler hihi. Kos deg videre emd både sorter pinner klem fra meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg