Litt forskjellig siden sist.

Hei igjen på dere alle.

Ja nå er det en god stund siden jeg skrev eller la ut noe her på bloggen min. Men den har hatt en lang og delvis god sommerferie:-)

Men nå er jeg sånn delvis tilbake så blir litt mere aktivitet her nå og utover tenker jeg. Kan jo begynne med og oppdatere litt fra den siste tiden og sommeren har vel ikke vært så veldig bra i år,men mye ute har jeg vært og nesten 2 og en halv måned i campingvogna sier jo litt at der koser jeg meg nesten uansett vær og vind. Så tatt med meg både sol og mye regn og kost meg med både strikkepinner og ikke minst heklenålen.  Men starter med det som skjedde aller først. Den 29 juni ble jeg igjen mormor til en liten flott guttebaby. Ellers har jeg heklet litt og gitt bort og laget litt forskjellig på bestillinger. Så her kommer det litt bilder.

 

Her i sofaen har jeg sittet og hygget med når kveldene kom og som dere ser er det heklingen som har vært nærmest.


Disse kurvene var en bestilling og er heklet med dobbel tråd mandarin naturell og nål nr 3½ .

 Så ble dem til etter hvert som jeg heklet og alle fire ble i forskjellige størrelser også,,,kreativ…hihi

Og mottakeren ble visst veldig fornøyd og det er hyggelig og høre. Så her vanket det en nydelig bukett fra min venninne Anita.


Så igjen tusen takk snille deg:-)Så her har det blitt laget litt småtterier i sommer og i både grått og friske farger.


Kluter i all enkelhet er jo kjekt og strikke på når en vil ha litt avveksling fra heklenålen.

Men jeg ble virkelig overrasket da jeg den 19 juli fikk en telefon og det var faktisk Ann-Kristin
http://akbhandy.blogg.no/ som var på mine trakter igjen og gleden var stor når dem igjen la inn et besøk her hos meg på campingen. To flotte personer som var på skikkelig langtur med bobilen sin. Så nå har dem besøkt meg to ganger og igjen får jeg håpe på at dere dukker opp neste sommer også.


Veldig hyggelig med disse som det er lett og prate med og som samtidig har humoren i behold:-) Dessuten flotte King som er selve sjarmøren her da….det er en gutt som er glad i sine eiere og som er blitt reisevant. Velkommen tilbake alle tre.

Blir et langt innlegg dette men så fylte jeg år den 30 juli og jeg fikk et tips fra en venn om og gå inn til selveste http://frodith.blogg.no/ 

Der hadde hun laget et flott innlegg for meg på min bursdag og det er vel ingen som er så oppmerksom som denne flotte damen så jeg  er jammen heldig som har blitt kjent med så mange flotte bloggere rundt i vårt land. Så har du ikke sett innlegget finner du det HER

Så igjen mange takk til deg Frodith og til alle dere andre som gratulerte meg med dagen. Den ble helt toppers.-)  Så nå ønsker jeg alle en fin kveld og en god sensommer og snart er jeg tilbake med nye innlegg igjen. Men da i kortere utgave.

 

 

 

16 kommentarer
  1. mimouna: Tusen tusen takk snille deg. Ja bloggen er ikke det jeg tenker på når det er sommer for da er det så mye annet som en bedriver med. Sommeren er for kort til og sitte foran en data skjerm. Skal ta en titt hos deg også og jeg tror nok du har hatt litt og strikke på i sommer. Været her nå er sol regn og torden og 24 gr og klamt.-))

  2. Gratulerer med barnebarnet!
   Har hatt en lang bloggpause jeg også, godt å komme i gang igjen. Og du har produsert mye fint i løpet av sommeren. Vi tåler litt dårlig vær når vi har noe å henge fingrene i. 🙂

  3. matja: Tusen takk og så hyggelig og se spor av deg igjen også. Det er deilig og ha sitt eget sted og reise til når sommeren kommer og en kan være der så ofte en vil. Nå skal vi kjøpe oss et helårstelt så slipper vi slitet med og ta ned og sette opp forteltet hvert år. Så gleder meg til det. Skjønner godt du koser deg nå også med vogn og spikertelt,ja det blir som en god hytte på rot:-))En fortsatt fin sensommer og kos deg masse.-)

  4. Gratulerer med overstått bursdag og med nytt barnebarn. Ser du har kost deg masse i sommer på campingen. Utrolig mye fint du har laget. Vi er selv blitt stolt eier av campingvogn med spikertelt og storkoser meg der. Det er hytta vår og vi reiser ut der så ofte vi kan. Ha en riktig god helg.

  5. fruensvilje: Mange takk Connie. Det er en plass som er deilig og være sommeren igjennom. Men vi har ikke spikertelt men vanlig fortelt ,men skal nå investere i et helårstelt så slipper vi slitet med og ta ned og sette opp teltet hvert år. Det skal bli deilig:-) Tenker dere har kjørt litt med bobilen i sommer og det er jo en frihet og låse døren og komme seg på tur. Godt og komme seg litt vekk i blant. Ja frodith er skjønn som skriver så fine gratulasjoner til alle sine bloggvenner. Unik dame det.-) En fortsatt fin uke og nyt penværet:-)

  6. gretashobby: Tusen takk Greta. Ja jeg trives så godt i vogna der ute og når det er bare 4 vogner så blir det også en rolig og romslig plass. Været i sommer har vært så som så med mye regn og vind,men mange soldager også . Så skal nok ikke klage heller,,mange har hatt det enda verre og jeg skjønner at vestlendingene har valfartet til sydligere strøk i sommer. Ann-Kristin og Svein er to herlige personer og vedlig koselig og få besøk av,så håper og se dem neste år også. I dag har det vært rene sommeren her og nå er det bare og håpe det varer og varer. En riktig fin uke ønsker jeg deg også Greta. Gode klemmer fra Marianne.-)

  7. akbhandy: Heisan og mange takk for sist og det er så koselig og tenke på at jeg igjen fikk treffe dere i sommer også. Så neste sommer håper jeg vi ses igjen:-)) Jeg har som du selv så fra vogna laget litt av hvert i sommer og når en sitter ute så er håndarbeidet med meg nesten uansett. Så da blir det jo litt og jeg kan også gi bort også:-) Igjen mange takk for strikkeheftet du ga meg. Nå har vi hatt en nydelig og varm dag her og får bare håpe det fortsetter en god stund til,,vært nok regn og vind i sommer. Kos dere om været er bra og hils masse til Svein og jeg skal hilse fra Morten her også. Gode klemmer fra Marianne.-))

  8. Hei Marianne. Koselig å ha deg tilbake her igjen.:-)
   Jaggu har du fått laget mye flott ja og jeg er så heldig at jeg er eier av flere flotte produkter som du har laget. 🙂 Veldig koselig å besøke dere i Løkkevika og du skal ikke se bort ifra at det blir flere besøk, når vi er i nærheten. 🙂
   Ut fra værmeldinga ser det ut som at sommeren kommer tilbake en tur. Da er det bare å nyte det så godt en kan. En riktig fin søndag til deg og mannen. Klem fra nord.

  9. God morgen kjære Marianne. Det var eit veldig hyggelig innlegg å lese på ein søndags morgen. Her var det jammen masse fint. Du liker sterke farger på enkelte ting. Og om eg ikkje har sagt det før. Så Gratulerer så masse masse med eit nytt barenbarn. Det er nok helt fantasik kjempe kjekt. Tenker den gutten vil ha nok av fint strikk ja. HAn har vel besøkt deg i vogna også kan eg tenke meg. 🙂
   Du trives i Vogna ja siden du har vore der så masse i år. Og sjølv om du ikkje er heilt fornøgd med sommerveret, så har du hatt mye bedre ver enn det vi har hatt.
   Så kjekt med besøk i år også da. Kjem dei ned til deg neste sommer også, får du sende dem over fjorden hehe. Dei er jammen glad i å kjøre, men tenker det var veret som gjorde at turen igjen gjekk så langt sør, Kjekke folk hvertfall.
   Gleder meg til å høyre mer fra deg. Og sjå alt det fine du har laget og lager. Her siger tåken lengre og lengre ned, så dagen blir nok ikkje helt som tenkt. Men da får ein bare snu om å gjøre ting annleis.
   Håper du får fine dager utover også. HA ein fin dag og ein god start på ny uke. Klem fra meg fortsatt i vest

  10. hei og velkommen tilbake,og så masse vakkert som du har skapt i sommer,du er virkelig flinke.
   Sommerstedet deres er nok et herligt fristed,og når jeg har campet i sommer og sett kor fint det er med vogn og spikertelt så skjønner jeg godt att du nyter sommeren der )).
   Gratulerer med vel overstått bursdag også,vi var ike hjemme så har ikke fått det med meg,skal gå inn og lese innlegget.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg