Snill nabo fortjener noe tilbake.

Jeg har en snill nabo som passer undulaten og tar inn posten for meg når jeg drar på ferie og han forlanger aldri noe for og ta denne jobben. Men uansett så bruker jeg og kjøpe med noe til han som takk for jobben. Men denne mannen er bestandig frøsen på beina så jeg har strikket flere par med strømper til han og skal love at det blir brukt også. Så nå er det et nytt par han skal få i dag. Da han også er mye på sjøen og fisker og har kjøpt seg et ekkolodd så hadde han et ønske og det var om jeg kunne strikke et trekk og ha denne i. Så jeg fant frem garn og strikket en pose og den er allerede i bruk også. Så det er ikke alltid så mye som skal til for og gjøre en annen glad:-)

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag .

      

 

10 kommentarer
  1. fjellgeitbundingen: Gode venner må en behandle med respekt og ta godt vare på,så nå har han stilt opp med og passe på undulaten min i 16 dager så det ble noe mere i gave på denne karen.-)

  2. gretashobby: Heisan Greta. Jeg er hjemme igjen og har bare ikke vært noe på bloggen denne uken. Men tusen takk for skryt og ros for det jeg har strikket her til min nabo. Han har tatt i bruk både sokkene og posen til og ha ekkoloddet i. Ellers går det litt tregt med håndarbeider fortsatt pga litt vondter. Men gir meg ikke. Vi høres mere og en fortsatt fin dag .-)

  3. Du nyter nok alt varmen på Gran Canaria og det er jo deilig. Så du ser nok ikkje denne kommentaren før du kjem heim.
   Så kjekt å ha ein så grei nabo da. Klart han må få noe for det. Flotte ting du har laga. Skjønner at han vart glad for det. Kos deg nå i varmen og bli frisk i skuldra klem fra sem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg