Fra sol og sommer til trist og grått hjemme-vær.

Heisan på dere alle.-) Som sikkert flere har skjønt så har jeg vært på ferie på Gran Canaria igjen og etter jeg kom hjem så har jeg ikke sett solen siden den 10.oktober så den siste varmen og solstreifen var når vi reiste fra det der nede. Nå syntes jeg det passet godt og legge inn noen bilder fra jeg reiste nedover den 26.september og som første bildet viser så var det skyet hele veien nedover helt til vi kom Las Palmas flyplass.

På dette bildet så kan en se Teide i bakgrunnen på Tenerife og fortsatt masse skyer.

Så nærmer vi oss landing og skyene forsvinner og snart er det bare en blå himmel og se.-)


http://www.startour.no/feriereiser/spania/gran-canaria/puerto-rico/punta-del-rey/pc-000057775/

Med disse bildene vil jeg få ønske alle en riktig fin helg og det er fortsatt lov og drømme seg bort.-)

 

12 kommentarer
  1. fjellgeitbundingen: Tusen takk. Ja nå var det 11.gangen der nede så da skjønner du sikkert at det er et bra sted og reise til. Jeg anbefaler deg Puerto Rico som er blitt min favorittplass. Stort sett fint vær hele året og selv reiser vi på høsten og våren som også er en nydelig tid og være der på. Du finner hoteller som passer for barnefamilier og hoteller som er egnet for voksne uten barn.-))

  2. venkesstrikk: Jeg koser meg med sol og varme,og gleder meg allerede til neste tur.-) Ja høsten har vært fin her den også men får håpe på litt værskifte snart. Ja dere får bare nyte dagene før det forandrer seg. En riktig fin helg til deg.-)

  3. Ser ut som du har kost deg:) denne høsten har vært ekstraordinært fin her vest, så i år er vel første gang noensinne at jeg med hånden på hjertet kan si at at høst er topp. En hel uke til er det meldt bra. Håper dere får litt fint sørpå også

  4. frodith: Ja det skal jeg love deg frodith,drømmeplassen er det blitt for oss dette. Og nå var det 11.gangen og flere skal det bli. Men venter på at gråværet skal forsvinne for dette var en stor overgang og komme hjem til,,guffent og kaldt men fyr i ovnen og strikketøyet på plass så blir jeg nok varm:-))

  5. Anonym: Kjedelig vær og komme hjem til bare,og høsten har jo vært superfin så har fått kjent på den også. Ja GC er noe en må glede seg og reise til så januar er jo en fin tid og få kjenne litt sommerfølelse på igjen.-) En fin helg til deg også.-)

  6. annebe:Ja det er helt nydelig der nede og det er blitt plassen vi drar til og nå er det faktisk 11.gangen også. Så ser frem til neste tur allerede. En riktig så fin helg til deg også Anne.-)

  7. Synd du bare opplever dårlig vær her heime….Vi har, og har hatt, ett knallvær i hele oktober: Sol fra skyfri himmel…..Nydelig! Skal til GC i januar, gleder meg…… Ha ei fin helg!

  8. Ser av bildene at det må ha vært en deilig ferie . Har vært på Gran Canaria en gang i San Augustin, husker vi koste oss der :)) God helg til deg også <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg