Det strikkes igjen.

Heisan igjen. Ja nå strikker jeg litt mere igjen etter og vært litt passiv på denne fronten da skulder ikke er helt inntakt. Men klarer ikke og la være så det skal nok mere til for og stoppe denne damen tror jeg. Til en viss grad da vel og bemerke. Men nå strømmer det inn bestillinger på tova lædder så det er tydelig at været og litt kalde gulver hos flere er grunnen for det.

På disse her har jeg brukt Iglo garn fra Europris og ca 5 nøster for en vanlig damestørrelse.

Og i sommer var jeg så heldig og vinne masse garn fra http://gretashobby.blogg.no/ og nå fikk jeg også brukt dette til noe nyttig også,min mann trengte også nye varme lædder så ser du her nå Greta så har garnet kommet til nytte,og enda mere er det igjen så holder nok til et par til i en mindre utgave. Har strikket inn en tråd med ullteppegarn for og være sikker på en god toving av garnet da jeg ikke har brukt dette før. Så Viking Eco Alpaca er en fulltreffer til toving. Dyrt garn men resultatet blir bra. Dessverre kan jeg ikke si at bildene blir bra nå for lyset gir ikke riktig farge på  det.


Og garn igjen også så det skal bli brukt opp.-)

 

 

 

24 kommentarer
  1. fjellgeitbundingen: Tøflene er gode og bruke og ikke minst så blir en god og varm i beina .-) Garnet fra Greta ble jo brukt til tøfler til mannen min og det er jo fint at det kommer til nytte.-)

  2. Strikkepinnen: Tusen takk for det. Ja jeg har måttet strikke med et par selv nå da mine også hadde store hull under,men når det er artig og lage slike så er ikke det noen sak.-) Skulderen er der og nå har den oppført seg bedre noen dager så strikker som om det skulle stå om livet nå..:-) En fortsatt fin uke til deg også Ann-Karin.-)

  3. Fine tøfler du ha laga.
   Eg skulle også hatt strikka meg noen nye tøfler nå Mine har et stort hull under såg eg i går 🙂 De holder nok en stund til altså 🙂 )) Så dumt du slite med skulderen din.Håpe det gir seg snart . Ønske deg en fin uke

  4. Disse tøflene så kanondeilige ut. Vært godt å hatt en gedigen tøffel å krype opp i i kveld. Er kald og ikke helt på topp i kveld gitt, men er glad jeg bare kan ligge her jeg er i allefall og trøste meg med masse fine innlegg og håndarbeid. Riktig avslappende gitt..Heldig du er som har vunnet flott garn. Det er kjekt og så flott du lager noe av det.

  5. Greta: Heisan Greta:-) I dag skinner solen og det var en nytelse og gå en tur ut og kjenne på den fine luften nå. Ja jeg fikk brukt noe av garnet fra deg og enda mere så du at jeg har igjen,blir til et par til. Du trenger ikke og strikke inn ullteppegarn for at det skal tove,var bare noe jeg gjorde for og bli kvitt et nøste her. Oppskriften finner du under toving i arkivet mitt og jeg bruker pinne nr 6 og strikker som det står i oppskriften ellers. Kan bruke annet garn også. Kjekke og strikke og blir som du vet gode og varme . Ja nå kan Morten få varme bein takket være at du ofret garn til meg.-)) Og fornøyd ble han også når jeg sa dem var til han. Så det kommer til nytte. Ha en fortsatt fin dag i Sem.-))

  6. Siv Svanem: Tusen takk snille Siv:-) Ja jeg tar det pent og gode pauser er bare bra. Ja slike tøfler er det smart og få brukt opp restegarn på. Tenker disse små blir fornøyd jeg.-))

  7. venkesstrikk: Tusen takk skal du ha. Skuldervondt er det jo så mange som sliter med og nå var det min tur også. Kommer vel noe snikende med alderen vel.-) Tar gode pauser så det går bra nå.-))

  8. fruensvilje: Ja disse er gode og varme på føttene og det er så mange som vil ha nå. Men må begrense meg litt pga skulderen. Synd at du sliter nå etter operasjonen,men ikke alle blir 100% bra igjen heller. Tror mannen min som gjorde samme etter deg kjenner på det enda også. Så må nok kanskje lære seg og lytte mer til kroppen og ta det pent .

  9. akbhandy: Ja pinnene er det fart på igjen men må ta noen gode pauser og roe ned litt innimellom. Skulderen var mye bedre i varmen og jeg brukte og svømme hver dag for og få myket den opp,,det hjalp betraktelig. Men kom hjem så var det slutt på det. Men jeg har god tid så tar det pent.-) I dag ser vi solen her etter lang tid og jeg har vært ute og gått en tur nå også. Deilig og få rørt litt på seg. Men får håpe det er lenge til vi får se snø,,uff uff. Du må hilse så masse til Svein og gratulere han på etterskudd fra oss her nede. Ønsker dere en fortsatt fin senhøst og så høres vi igjen. Gode klemmer fra Marianne.-)

  10. annebe: Tusen takk snille deg. Ja disse varmer godt og fine til bruk utover vinteren. Ja jeg stopper og strikke når skulderen sier fra at nå er det nok.-))

  11. God morgen kjære vennine. JA no begynner det å bli kaldt at. Sjølv om vi no er lovet fint ver fremover, så trenger ein noe varmt på føttene. Hvertfall om kvelden. Flotte tøfler du ahr alga. Og så gøy å sjå kva du ahr brukt garnet du fikk av meg til da. Da er eg med din kjære når han tuselr omkring hehe. Veldig kjekt å sjå. GOdt at det ble brukt til noe nyttigt. Da skal eg hugse at dette garnet er godt til toving. Trenger ein å ha ullteppegarn i elelr går det bra uten tror du?.
   Oppskriften du bruker er det en drops oppskrift. Dei ligner litt på eit par eg lagde en gang.
   HA ein flott dag vennen klem fra meg

  12. Flotte varme tøfler som nok blir gode i vinter. Jeg har strikket mange par nå jeg også. Hadde masse rester som nå er blitt til barnetøfler. Du får passe på den skulderen litt og ikke overdrive.

  13. deilige tøfler ja,slike er gode nå som kulden slår inn i heimane våre.
   Trasigt med vonde skulder,jeg er ikke god jeg heller etter opperasjonen,men bedre en jeg var før opperasjonen ) vi må nok bare lære å porsjonere strikkingen litt og ikke sitte hele dagen lang)

  14. Hei Marianne!
   Skal si du har fått fart på pinnene igjen. Mange flotte tovatøfler har du laget. Koselig å få bestillinger, da vet man at det en lager blir satt pris på. Så du plages ennå med skuldera? Hadde jo håpet at ferien med sol og varme skulle hjelpe deg.
   Vi var jo begge to så heldige å vinne garn hos Greta. Har planer for det garnet jeg vant, men vet ikke når jeg får begynt på det. Har så mange prosjekter i hodet for tiden. 🙂
   I dag kom de første små snøfnuggene her hos oss. Det var så lite at det kun var i lufta. Men det er første tegn på at vinteren er ganske så tett på.
   I dag skal vi ha et lite selskap. Mannen hadde bursdag i går, men vi feirer den i dag. 🙂
   Da ønsker jeg deg en fin kveld og kos deg med tøffelstrikkinga. Klem fra nord. :-))

  15. Fine og gode på en gang er en bra kombinasjon :)) Vet alt om vond skulder,så det er nok lurt å være litt passiv på strikkefronten innimellom :)) Ha en fin kveld <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg