Mønster på zalo-kjolen

Det er stadig noen som lurer på mønster på Zalo-kjolene og nå kan jeg legge ut mønsteret her. Det jeg vil opplyse om er at den ikke stammer fra meg ,men en blogger som for lengst har slettet sin blogg og som har laget mønsteret. Jeg har brukt denne oppskriften men noen ganger må en hekle dem noe lenger på skjørtet alt etter hva slags garn som blir brukt. 

13 kommentarer
  1. mimouna: Tusen takk skal du ha. Ja har fått så mange spørsmål om mønster på disse og når opphaveren ga seg for lenge siden så er det vel ikke farlig og legge den ut heller. Her har jeg nå laget flere tova tøfler og blir nok mere utover vinteren sikkert.

  2. Søte Zalo-kjoler! Koselig med litt pynt på kjøkkenbenken. Og veldig greit at du fikk legge ut mønsteret, siden den andre bloggen ble slettet.
   Fine tovatøfler i innlegget under. Alpakka gjør dem nok ekstra varme, deilig!

  3. venkesstrikk: Ja er mange som husker dorullkjoler også og jeg har faktisk en selv som jeg har heklet stående på badet. Har mønster så legger den nok ut snart.-))

  4. fruensvilje: Greit og dele mønster når det er ganske mange som lurer på den. Og hun som har laget mønsteret la ned bloggen sin for lenge siden så tror nok ikke det skader noen og ha den på min blogg nå. Hyggelig at flere tar frem heklenålen og setter i gang.-) Bildet jeg la ut er gammelt så dem er ikke ” nylig heklet “

  5. Greta: Det er et gammelt arkiv bilde av noe jeg heklet for lenge siden dette. Men er jo bare for og vise hvordan en kan bruke farger og lage sitt eget preg på dem. Men får stadig spørsmål om mønsteret på dem så kunne like godt legge det ut slik at andre også kan få glede av og hekle slike. Nå er jeg i ordentlig strikke-siget om dagene og passer på når skuldervondtene dabber litt av. Og fått ferdig mye smått som blir en ekstra julegave til flere. Men legger ut mere snart. Vi høres igjen og en fortsatt fin kveld og uke til deg også.-)

  6. frodith: Tusen takk snille deg. Er flere som har spurt etter mønsteret så var nå like greit og legge den ut. Men nå kom du med et fint hint for jeg har mønster på dorullkjoler også,så kanskje jeg skal legge ut det i samme slengen. Fine tips for dem som vil lage noe til seg selv eller som julegaver:-))

  7. Der hadde du mange fine hekla zalo kjoler ja. No har eg ikkje bruk for zalo kjoler lengre. Hvertfall ikkje når eg bor her. For her er det vaskemiddel i en beholder på oppvaskebenken. Veldig gøy og praktsik. Men sparer på kjolene i tilfelle vi flytter og dei trengs igjen.
   Er jo kjekt at du legger ut mønsteret til dem som vil lage slike sjølv da.
   Håper du koser deg og så må du passe på skuldra så du ikkje få for vondt igjen. Ha ei fortsatt fin uke på andre siden av fjorden. klem fra ho Greta

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg