Småstrikking til barn er hyggelig.

Hei igjen. Ja nå strikkes det for fullt og ettersom det går fort til jul så er jeg godt i rute med det som skal lages som gaver. Og dette er slike småsaker jeg gir ekstra utenom kjøpegaver. Men det gjør seg ikke selv så jeg koser meg når jeg kan ta strikkepinner og heklenålen fatt på kveldene. Dette settet er fra Klompelompe-boken og noen enkle pannebånd for flere små har det blitt.


Mønster til disse to her fant jeg på DROPS sine sider. Og det beste er at jeg kjenner så mange små som skal få.-))

Igjen vil jeg få ønske alle en fortsatt fin uke og så ses vi snart her igjen.

   

 

 

14 kommentarer
  1. akbhandy: Tusen takk kjære deg. Ja nå er jeg nesten som besatt av og holde på her,så har nok gjort enda mere ferdig men legger det ut her sånn etter hvert. Nå har jeg brukt det nydelige sjalet du strikket til meg og det er mange som har lurt på om jeg har laget det,,men da må jeg bare si som det er at det kommer fra deg i Nord:-) En fortsatt fin dag og uke Ann-Kristin:-))

  2. Greta: Tusen takk for gode ord Greta. Nei jeg trenger nok ikke strikke for og holde varmen her i huset,men nå er jeg så mye bedre i skulderen så passer på og holde alt ved like veit du,,hihi:-) Har faktisk laget enda mere som er ferdig men legger ut litt etter hvert . Nå har jeg satt i gang med dukkekleder som også er en bestilling så det er like artig.-)) Klem fra meg.-)

  3. Skal si du har fart på pinner og krok for tiden. Her var det mye lekkert. Morsomt å gi bort ting man vet blir satt pris på og brukt. Heldige er de som kjenner deg. 🙂 Ønsker deg en fin uke. Klem fra nord. 🙂

  4. frodith: Tusen takk snille frodith. Hyggelig arbeid dette med og lage noe til både små og store. Får håpe du koser deg med heklingen til ” storingene “i alle fall:-)) Alt tar tid om det er stort eller smått.-))

  5. annebe:Tusen takk snille deg. Ja litt ekstra i pakkene blir det jo når en kjenner flere barn og som jeg attpåtil vet det blir brukt. Da er det bare artig og lage noe. En fortsatt fin dag til deg også Anne.-)

  6. Hei på deg kjære venn. Mye fine smågaver her. JAmmen har du fått fart på pinnene etter at du kom fra ferie. Er det en måte å holde varmen på hehe. Bestilte meg litt garn i går. Så det er mulig det blir noe klompe lompe på meg og. Vi får sjå. Enkle pannebånd er greit også. Og dei fra drops var jo søt også. Du er veldig flink vennen. Ha ein flott innedag. For i dag er det surt hvertfall her. Klem fra Sem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg