Det strikkes og toves.

Hei igjen:-) Det strikkes og det hekles nå og jeg gleder meg over alt jeg kan lage og senere gi bort som smågaver til jul og eventuelt bursdager.

Så strikket og tovet flere tøfler som skal gis til noen smågutter jeg kjenner. Og det beste er at dem har ønsket seg slike også. Mønster på disse finner du HER og selv bruker jeg Iglo-garnet fra Europris blant annet og pinne nr 6 og strikker som mønsteret viser.

Enkle og lage og en blir i alle fall god og varm på beina med disse på:-)

Ellers vil jeg få ønske alle en fortsatt fin lørdag og så ses vi brått igjen.

 

 

25 kommentarer
  1. Greta: Tusen takk Greta. Ja nå er jeg i strikkemodus for tiden og har nok enda mer som er ferdig her som kan legges ut. Men slikt er jeg jo litt treg med og gjøre. Liker og lage opp litt og heller legge ut ferdige produkter litt pø om pø.-) Skulderen er nok ikke helt inntakt enda men klarer i alle fall og gjøre noe nå. Ryggen er verkende og det har vel noe med været og gjøre nå tror jeg,men du må være forsiktig Greta og passe på så du ikke vrir deg feil og få mere vondt. Men går seg vel til med trening og tøy og bøy kanskje. Vi høres snart igjen. Så ha en fortsatt fin kveld og god start på uken:-))

  2. mimouna: Tusen takk. Ja er artig når en får ønske om og strikke slike til barn og at det er på ønskelista:-) En fortsatt fin kveld og uke til deg:-)

  3. matja: Tusen takk:-) Ja slike er supre og bruke både hjemme og ikke minst i campingvogna for er jo ikke bestandig så varme gulver og gå på der. Så har nok liggende noen par i vogna selv som blir brukt.-))

  4. akbhandy: Tusen takk Ann-Kristin. Det er alltids en eller annen som vil ha slike og nå har jeg ikke peiling på hvor mange som er blitt strikket,,men mange par har det blitt igjennom årenes løp.-) Men like artig og lage fortsatt. En fin kveld til deg:-))

  5. Kjempefine tøfler dette kjære MAraianne. Og så fort det går med deg for tida. Høres ut som skuldra di er mye mye bedre no da. Og det er godt. Sjølv fikk eg ett elelr anna i ryggen i går. JA det er nok noe som kommer og går. HAr hatt det før og vet hva som trengs for å roe det ned. HAdde eg bare husket å gjøre ting slik at det ikkje kom att. HAr nok vært veldig fin form i det siste og det er farlig det. Glemmer at ein ikkje er 100% da hehe.
   Tenker smågutta blir veldig glade for slike tøfler. T skal nok få sine etter hvert han og. Men har funne ut at no må babybuksa prioriteres. for ellers blir den forliten før den blir ferdig hehe.
   Ønsker deg ei kjmpefin start på ny uke. Så kommer eg innom å skriver innlegg att enten i morgen eller onsdag. Stor klem fra meg her på Sem

  6. Se der ja. Her har du jaggu fått laget mange flotte tøfler. Alltid populære slike tova tøfler. Også er de jo så varme og gode. Du er en mester med slike. Har du tall på hvor mange par du har laget tilsammen? Klem fra nord. 🙂

  7. Ja, jeg var ikke HELT sikker, men det spiller ingen rolle 🙂 Disse her er like så fine, jeg er bare litt svar for rosa på føttene 😀 He-he Men disse tovede tøflene altså, så flotte. De er jo så varme og gode, og helt spesielle når de er laget selv. Det er jo supre julegaver 🙂 Heldige de som får de 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg