Dukken får nye klær.

Hei igjen alle sammen. Ja som jeg har skrevet før her så strikker jeg for fullt nå med både dukkeklær og annet småsyssel. Men nå har jeg gjort klart noen antrekk for baby born dukken som har vært en bestilling så en liten frøken skal nok ha dette til jul. Og fortsatt kan jeg strikke noe til  dukken. Slikt er jo bare så artig og holde på med og samtidig så har jeg så mye garn og ta av så her trenger jeg ikke kjøpe inn noe. Men nå har hun posert og vil gjerne få vise seg frem .


Alt sammen er strikket i tynt garn og mye gratismønster finner du HER på Viking garn.

Igjen vil jeg bare takke for alle hyggelige kommentarer fra dere der ute det gir meg en ekstra glød for og fortsette her:-))

 

28 kommentarer
  1. Conny Helén Lamøy: Tusen takk skal du ha,,men du får bar gi meg beskjed så strikker jeg for deg også.-)) Er ikke overpriset på noe av det jeg lager:-)

  2. mimouna: Tusen takk for gode ord. Tror nok du hadde havnet et sted du ikke ville vært om du begynte og kle opp katten din…:-) Jeg strikker dette på bestilling så nå holder jeg på med siste antrekket tror jeg. Men jammen er det gøy og lage slike saker selv om det også er litt jobb. Men noe skal en jo gjøre også. Ha en fortsatt fin kveld og jeg håper formen din er bedre nå.-)

  3. Så mange fine antrekk! Jeg fikk ingen å strikke dukkeklær til, ingen av ungene mine har brydd seg om dukker. Men det er gøy å lage sånne småplagg!
   Kanskje jeg heller får strikke klær til katten, hihi. Men da ender jeg vel på legevakten etter påkledningen. 😉

  4. akbhandy: Så koselig og høre Ann-Kristin:-) Som jeg har sagt til flere så er det bare koselig og sette seg ned og strikke dukkeklær og heldig er jeg som har en baby born dukke som jeg prøver klærne på sånn underveis når jeg strikker litt på måfå. Men dette er nå bestillinger som jeg har fått så er ikke til meg selv..hihi.-) Du kan jo lage og legge ut på salgsbloggen din for tror nok det er noe som kan bli solgt ja. Ønsker deg også en fin kveld og en riktig god helg. Hils til både Svein og King:-)) Gode klemmer fra meg.-)

  5. Greta: Tusen takk snille deg,,men er nok ikke mere flink til dette en andre som strikker tenker jeg. Det har vel noe med at jeg syntes det er artig og strikke slike småtingen og dermed så får jeg også bestillinger på slikt. Men koser meg veldig når pinnene går sin gang.-) En fortsatt fin kveld Greta.-))

  6. Hekleri og Ra: Tusen takk skal du ha. Det er artig og strikke slike småplagg men tar tid dette som med større plagg for blir jo mere plunder med monteringer og slikt. Men hva gjør man ikke for disse småpikene som ønsker seg klær til dukkene sine.-)) En fortsatt fin kveld og takk for titten.-))

  7. Oioioi her var det mye lekkert ja. Superflink til dette også du Marianne. Vil tro det blir ei tulle som blir fornøyd ja. Har faktisk ikke prøvd meg på dukkeklær ennå. Blir kanskje når det blir barnebarn. :-)) Ser at det blir mer dukkekle strikking også. Så morsomt. 🙂 En riktig fin ettermiddag til deg Marianne. Klem

  8. Hei kjære Marianne. Du er så flink med dukke klær. Skikkelig fine sett dette. Ei lita prinsesse verdig. Tenker det er noen som blir glad til jul når dukken får så masse fint. Og garn har du vel nok av du som vi andre strikkere. Det blir liksom aldri tomt da hehe. Hvertfall ikkje når man er så gal som meg.
   Blir ikkje mye slikt smått her nei. Det er ikkje min favoritt og ikkje ahr eg noen jenter som ønsker seg det lengre heller. Håper du har det bra skjønne venn. Klem

  9. Her var det mange flotte babyborn antrekk og jeg tenker det er en liten jente som vil bli superfornøyd 😉 Har selv strikket mange plagg i tidligere år og solgt. Utrolig gøy å strikke sånne små plagg selv om det er litt plundrete med monteringen av og til.
   Ha en flott torsdag.
   Klem

  10. fruensvilje: Tusen takk Connie. Ja det er jo så artig og strikke slike klær så mere er på pinnen nå for flere skal visst ha:-)) Fortsatt fin kveld:-))

  11. Rita: Tusen takk snille Rita. Vi er nok like på mange måter der.-) Kos deg med pakkingen for det er en del av ferien også….misunner deg på en god måte nå ja.-))

  12. Tusen takk Marianne.Jeg er heldig som har deg 🙂 Som du og jeg sier er hjemmestrikket..heklet.. som er best. Nå pakker jeg kofferten og gleder meg..skal bli godt med sol,bading og det som hører til når en er på ferie. Ha det godt så lenge og kos deg med strikking.Ha en fin kveld .Klem

  13. Rita: Det var artig at du kom på en snartur nå føre du reiser til Thailand i morgen,og det er klart jeg skal strikke noe for deg også Rita. Så både sokker-pannebånd og dukkeklær er ferdig til du kommer hjem igjen:-) Er kanskje bedre kvalitet på det en strikker selv også en det som en får kjøpt. Men er koselig med hjemmestrikka tøy det er vi klar over begge to.-) Må dere ha en flott ferie og så ses vi utover igjen. Klemmer fra Marianne.-)

  14. annebe: Tusen takk snille Anne. Ja det er i alle fall artig og strikke slike klær til dukker. Jeg har visst flere og lage til nå skjønner jeg. Så får nok legge opp masker og sette i gang med mere.-)) En fortsatt fin dag.-)

  15. frodith: Tusen takk snille deg. Nei det er ikke noen i direkte familien som skal ha dette,men er en bestilling fra en dame som skal gi det til en liten pike.-)

  16. Hei Marianne. Så fint at jeg fikk se de flotte dukke klærne.Jeg vil gjerne bestille et sett til til jentedukke.Er ei lita jente som nettopp har fått seg baby born dukke.Synes det er koseligere med de hjemmestrikkede plaggene..enn de som får kjøpt i butikken 🙂

  17. Ååååh så mye fint :)) Husker det var skikkelig stas da mamma eller bestemødre laget dukkeklær til dukkene mine da jeg var barn ..og etter hvert lagde jeg selv :)) Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg