Luer for gutter og jenter.

Heisan igjen . Ja nå har jeg fått ferdig noen luer som er tiltenkt noen barn fra 4 til 10 år og garnet jeg har brukt er Viking Sportsragg og i litt friske farger.  På den minste luen la jeg opp 88 masker og strikket noen omganger på pinne nr 3½ i 2 rette og 2 vrange og gikk over til pinne nr 4 og fortsatte til passelig lengde. Felte her med og strikke 6 masker og 2 rett sammen ut omgangen og neste 5 masker 2 rett sammen ut omg og gjorde slik til jeg strikket 2 og 2 sammen og dro resten av maskene gjennom tråden. Enkelt greit og fort gjort på en kveld.  Så la jeg opp 96 masker til disse større luene og på pinne nr 4 og strikket til passelig lengde og felte litt forskjellig også.  Så en lue med litt mønster på siden jeg trener på og strikke mønster så 5 luer har blitt til på 5 kvelder. Og fortsatt holder jeg på med noe til barn og trives med mine små strikkeprosjekter.-)

Viking Sportsragg og pinne nr 4 i kun 2 rette og 2 vrange.


 
Med dette så vil jeg få ønske alle en riktig så fin helg og så ses vi snart igjen.-)

               

 

8 kommentarer
  1. akbhandy: Tusen takk Ann-Kristin. Jeg sliter med mønsterstrikking men gir meg ikke,,straks ferdig med en genser så får dere som ser den bedømme resultatet da:-) Men lua ble ikke så verst så blir pakket inn sammen med litt annet tilbehør:-) Ja to av nabobarna her er lue-diggere og liker og variere litt flere ganger i uken så passer fint da med en nabo som strikker mer en gjerne flere.

  2. Så flott disse luene ble. Herlige farger. Ser at du trenger ikke så mye trening med mønsterstrikk, for denne lua ble skikkelig flott. Heldige unger som har deg som nabo. :-)) Klem

  3. mimouna: Tusen takk og det er helt greit at en kan lage noe som en vet blir ferdig også når en skal lage flere ting av det samme.-) Og et par nabobarn her digger luer så da får dem heller ikke nok.-) Fortsatt god helg.-)

  4. passion4therapy: Tusen takk Mette. Ja jeg koser meg i denne tiden nå med og gjøre i stand både strikking og alt som må til føre julen ringes inn. Beste tiden er nå og frem til jul syntes nå jeg:-)

  5. Fine luer i friske farger. 🙂
   Kjekt med sånne prosjekter som blir ferdige på en kveld. Og alltid noen som trenger en ny lue.
   God helg til deg også!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg