Gleder i massevis:-)

Hei igjen 🙂 Må bare få legge inn her det min aller beste venninne kom hjem til med meg i går kveld. Den jenta vet og glede meg mer en hun aner selv,og henne trenger også jeg og skryte masse av for hun er en tusenkunstner og utrolig kreativ med hendene sine. Lager så mye fint og dekorasjoner er vel det hun er ekstra dyktig med. Så jeg ble rørt og faktisk veldig glad på samme gang for som flere vet elsker jeg og gi bort mye av det jeg selv lager og uten betaling for mye av det som blir laget. Og denne gangen var det bare noe småsaker jeg gjorde for henne og til gjengjeld så fikk jeg alt dette her av Rita. Du er tvers igjennom hjertegod og nå fikk jeg i alle fall  sagt dette her også. Denne fine kurven er det hun som har dekorert og innholdet er bare superfine varer i så har ikke helt hjerte til og åpne folien og se ordentlig enda for liker litt spenning også. Og ikke nok med dette,,skjønne roser står nå på bordet og jeg nyter synet av disse:-)) Så atter engang tusen takk for at du sprer glede til meg,,noen ganger er det bare godt:-)

               

     

Igjen vil jeg få ønske alle en riktig fin helg og så ses vi snart igjen:-)

                

 

 

 

 

 

10 kommentarer
  1. akbhandy: Mange takk snille deg. Det var en flott gave og få og jeg synes det var på sin plass og legge det ut her for vet hun er innom og titter også. Jeg prøver og være snill mot alle så og gi bort noe uten og måtte ta betalt for alt jeg gjør gleder meg også:-) Men så kaldt det er hos deg..uff ja da skal ikke jeg klage på at det er kun 1+ her nede. Men en fortsatt fin søndag ønsker jeg deg og dine:-) Gode klemmer får du:-)

  2. passion4therapy:Tusen takk Mette. Ja det er en god venninne som jeg har hatt i mange år og vi flyr ikke ned dørene hos hverandre,men når vi først møtes så er det bare glede og sitte sammen og prate og kose oss. Koselig gave er dette:-)

  3. fruensvilje: Ja dette ble jeg glad for og jeg er vel heller av dem som liker og gi en nesten og få gaver. Men slik er det når en setter stor pris på venner:-)

  4. Se det ja, for en flott gave du har fått. Slik jeg kjenner deg, så fortjener du å få slike gaver. Du er en gullegod person, som ofte gleder andre med din væremåte og alt det fine du lager og gir bort. Kos deg masse i adventstiden.
   Klem fra kalde nord. – 14 grader her nå. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg