Det ble en genser ferdig….

Hei igjen alle sammen som titter innom her. Nå har jeg strikket en genser med mønster og det er ikke min sterkeste side for og si det selv,men er nok mere glad i flettestrikk og gjerne hullmønster fremfor mønster med flere farger. Men jeg får si meg fornøyd over resultatet selv og får håpe det blir en fornøyd liten 5.åring som kan få brukt den utover vinteren.


Noen feil ser jeg selv er blitt gjort,men er så lite så det skal jeg faktisk overse og heller glede meg over at den er ferdig og kan pakkes pent inn i gavepapir nå med litt annet så ikke gutten blir skuffet:-) Mønster finnes her og i størrelse 6 år.

Nå ønsker jeg dere alle en riktig fin kveld og så ses vi snart igjen:-)

                  

                      

 

 

16 kommentarer
  1. frodith: Tusen takk for ros over både genser og ikke minst julemusene. Ja disse er faktisk søte der dem står og viser at dem fortsatt er like forelsket :-))

  2. akbhandy: Tusen tusen takk snille deg og det er helt sant at slikt ikke er min sterkeste side og strikke,men jeg gir ikke opp.-) Men tror nok gutten blir fornøyd i alle fall. Pannebåndet ble jeg fornøyd med og blir greit og bruke til våren. Ønsker deg en fortsatt fin mandag og snart er det jul igjen. Klem fra Marianne:-))

  3. Så nydelig den ble. Mottaker blir nok veldig fornøyd. Rundt bærestykke er genialt, så slipper en å ta frem symaskinen. Det er det jeg liker minst. Et pannebånd er smart måte å bruke rester på

  4. Så flott genseren ble Marianne. Denne kan du virkelig være fornøyd med. Og vil tro at det blir en fornøyd 5 åring også. Skjønner ikke helt at du kan si at mønsterstrikk ikke er din sterke side. For her viser du oss at du mestrer det veldig godt. 🙂 Flott pannebånd også. Klem fra nord. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg