Søker jobb eller tigger mat:-)

Og mannen min fikk igjen besøk  på arbeidsplassen sin:-)

Ellers ønsker jeg alle sammen en riktig fin helg og vær obs på glatta:-)

   

 

14 kommentarer
  1. akbhandy: Ja den var veldig pen og det første jeg tenkte på også var om den hadde skabb..usj..men enlig gutta så er den fin i pelsen:-) Så den har vært på tur der igjen og ter seg som en hund.-)

  2. Så søt den var Marianne. Ja den så veldig så fin ut i pelsen, så er nok ikke noe skabb på den. Koselig å få slike på nært hold. 🙂 En fin kveld til deg. :-))

  3. fruensvilje: Den reven ser visst veldig pen ut sier mannen min og den kommer helt bort til han som om den er en hund. Men den blir foret med mat der hver dag så det sier seg selv at den ikke er skvetten lenger. Nå er det glatt her nede og det er blitt saltet på veiene og flere småulykker har det vært både i går og i dag tidlig,,men mange er uforsiktige også da:-)

  4. frodith: Ja den er fin og ikke er den redd for folk heller,så den har et godt liv på den arbeidsplassen. Her jeg bor så har vi et vann i nærheten og hver morgen ser jeg svaner-og masse forskjellige gjess komme flygende over her for og dra mot sjøen og så kommer dem tilbake når det mørkner. Så det er et dyreliv her nede:-) men hadde en grevling etter meg for lenge siden,,det var ikke morsomt:-)

  5. passion4lifeandtravel: Ja den er blitt ” husvarm ” og ikke er den redd for folk heller. Men så får den mat så er ikke rart den trives der på jobben:-)

  6. fjellgeitbundingen: Det er faktisk matpakken til mannens kollega som blir ofret til reven,og det var visst ikke så mye som en smule igjen etterpå. Men nå har reven bosatt seg der så dyra går dit dem vet det er mat og få:-)

  7. Ååå, så fin 🙂 Snart skal jeg gå ut i skogen og lete opp noen dyr. Jeg ser jo folk på bloggene ser både rev og rådyr og alt daglig omtrent…Jeg ser bare DUER 🙁 He-he

  8. et nydelig bilde ) den reven har nok gode dager på din manns arbeidsplass ,for det kan se ut for att den får mat der ) hi hi .
   Det ble ringt etter strøbil her i dag og kort tid etter var veiene strødde,men det er glatt ja så vi må se hvor vi går

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg